Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

59/365

Peeeetak! Nastavu sam imala od 10.50 do 6.20 -.-
Užas je sjedit cijeli dan u učionici i biti prisljen misliti dok te vrućina i znoj cijelog oblijeva. 9. sat smo već svi bili totalno gotovi i pričali smo gluposti, a profesor nas nije mogel smirit pa je odustal s vremenom. Evo, predomislila sam se, volim školu u jutro, bar imam vremena poslje.
Eh da, u razredu vlada sveopće zaluđenje pjesmom Poker face i nema onog (dobro, možda ima..) tko ju ne pjeva. Mene užasno nervira ali kad čuješ kak netko izgovara P p p poker face, p p poker face dvadeset puta na dan, uđe ti u uho i ostane tam. Uhvatim se kak pjevušim to i još se više iznerviram :D eh eh!
Doma iz škole sam išla onim Intercity vlakićem i samo sam čekala kaj mi dođe kondukter napisati kaznu jer se ja, srednjoškolka, vozim mjesecnom kartom u tolko seksi vlaku :D Srećom, nije ga bilo. Da!
Vjetar je puhal nevjerojatno kad sam se vozila doma pa mi je trebalo malo dulje. Taman kad sam si zagrijala ručak, počela je grmljavina i munje i svašta nešto, ali je brzo prestala pa sam odgledala Hrvatska traži zvijezdu i onaj filmić s Jack Nicholsonom - stari je jako :D
Malo noćni razgovori (kak sam si teen kad ovo napišem ^^) i spaaavanjeee, sutra je novi daaan!

Današnji stajling - na brzinu :)

Photobucket


Post je objavljen 22.05.2009. u 23:45 sati.