petak, 30.11.2007.

Oči Zelene ili kako je teško biti razvratnik u katoličkoj zemlji

Kako je nevažno biti krepostan, a opet, kad god nisam, osjećam grižnju savjesti. Kakvu kurac grižnju savijesti? Tako govori budala i idiot, tako nazadno i retardirano može govoriti samo Nazarenac ili netko podložan manipulaciji. Krepost. Nevinost. Mir. Ataraksija. Besmislica.

Sviđa mi se kad moje ponašanje izaziva sablazan kod ostatka društva, a ponajviše volim kada me ljudi pozovu sastrane da mi prijateljski kažu da pretjerujem, štoviše, da sam Razvratnik i Pijanica. Možda i jesam i možda je to pogrešno. Ne znam. Ne znaju ni oni.

Proklinjem dan kada je razapet Jošua Nazarenac, tad je sve krenulo u kurac. To opsjenarsko smeće rođeno u štali (budi uzgred rečeno da mu je tamo i mjesto) otrovalo je moju civilizaciju i trovati će ju još tko zna koliko.

Ljuti me to i čini me nesretnim.

Kao i licemjerje okoline.

Kažu, đubre sam.

Klasično muško.

Pije i jebe.

Nonsens.

Tako i tako bi htjeli da imaju muda biti kao ja. Slobodan sam. Neopterećen. Sretan. Zadovoljan. Živim.

Oni ne žive.

Njima je život samo put prema smrti; put prema Jošui.

Užas, odvratno, izaziva mi plač i povračanje.

Kažu, sotonist sam.

Nisam.

To im je jedino što mi mogu reći. Drugih argumenata nemaju.

Piti krvi, jesti mesa. Reći će, prolupao si, moraš se liječiti.

Neću.

Tvoje oči zelene.

13:14 | reci (1) | printaj | #

utorak, 20.11.2007.

Predgovor jugoslavenskom izdanju

Nakon duge i teske borbe sa samim sobom, odlucio sam da se pretvorim u Munju. Odavno mi je dosadilo mahnito ponasanje civilizacije.

Osmislimo li sami svoje vrijednosti, dolazimo do zakljucka da vise ne postoji nista za osmisliti i da nove ideje postaju starima; dolazi Kraj Svijeta i jedino sto nas moze spasiti jest da ga unistimo sami. Sto manje znamo, to nam je lakse - neznanje je istinska moc i jedino nam ono dopusta slobodu misli i kretanja.

Ukoliko se ne opterecujemo ni sa cim i zivimo u potpunoj lagodnosti koju si sami osiguramo, mozemo stvoriti uslove za Novi Kurs U Filozofiji (NKUF)

Zagreb, avgust 2007.

18:39 | reci (0) | printaj | #

Sljedeći mjesec >>