LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati 21.-23. kolovoza 2009. godine - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

27.08.2009., četvrtak

Sportski rezultati 21.-23. kolovoza 2009. godine

Nogomet -pitoSport Prošlog vikenda odigravanjem utakmica 1. kola, započelo je ovogodišnje natjecanje IV. HNL sjever, podskupina B, u kome je od naših predstavnika NK “Pitomača” poražena u Ždralovima od domaćih nogometaša NK “Mladost” sa 3:0, dok su nogometaši drugog općinskog predstavnika NK “Croatia” iz Grabrovnice u nedjelju na svome igralištu odigrali neodlučenih 0:0 na sa nogometašima NK “Mikleuš”. U idućem kilu pitomačani na svom igralištu dočekuju nogometaše NK “Sloga” iz Koprivničkog Ivanca, a NK “Croatia” je još jednom domaćin, ovoga puta NK “Mladost” iz Molvi.

Veterani NK “Pitomača” u sklopu priprema za novo prvenstveno natjecanje odigrali su prošloga tjedna nekoliko primpremnih utakmica. U srijedu su u Podgorju sa 3:2 pobijedili istoimenog domaćina, dok su u nedjeljno prijepodne u Pitomači odigrali neodlučenih 2:2 protiv veterana NK “Zdenka” Veliki Zdenci. Uz ove utakmice, nastupili su i na memorijalnom turniru u Otrovancu gdje su osvojili prvo mjesto pobjedama nad nogometašima NK “Sedlarica” od 3:0 u polufinalu, te domaćim NK “Otrovanec” od 2:0 u finalu turnira. Treće mjesto osvojili su nogometaši NK “Sedlarica” koji su bili uspješniji od nogometaša NK “Sveti Đurađ” sa 2:0, a istu je ekipu I NK “Otrovanec” savladao u polufinalu sa 3:1.

Za svoja prvenstvena natjecanja pripremaju se i mladi nogometaši naših četvrtoligaša. Pitomački juniori sa 2:1 pobijedili su vršnjake iz Špišić Bukovice, a grabrovčani sa 8:0 nogometaše NK “Turnašica”.

Malonogometaši su proteklog petka nastavili sa odigravanjem pitomačke ljetne lige, a u utakmicama petog kola postignuti su slijedeći rezultati: “Aluferit” – “Veterani” 0:2, “Admiral team” – “DAM” 3:3, te “Pudari” – “Velika Črešnjevica” 5:3, dok je zaostala utakmica “Pudari” – “Herc” prekinuta zbog nesportskog ponašanja igrača ekipe “Pudari” i registrirana sa 3:0 u korist ekipe “Herc”. U vodstvu je i nadalje ekipa “Veterani”.

Rukomet -Danas je u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan prijem za sve županijske osvajače medalja na završnici 13. Bistra sportskih igara mladih, na koji su pozvane i pitomačke rukometašice koje su okupljene u ekipi “Treća sreća” osvojile prvo mjesto u kategoriji djevjaka rođenih 1991. godine i mlađih. Nagrađene su primili, te se sa njima ugodno družili župan Tomislav Tolušić i gradonačelnik Ivica Kirin, koji su mladim sportašima obećali još više ulaganja u sport i sportske objekte na području županije.

Nakon tjedan dana trčanja pitomačke rukometašice danas započinju sa odigravanjem pripremnih utakmica za nastupajuće prvenstveno natjecanje II. HRL sjever. U Pitomači večeras s početkom u 19,30 sati gostuju rukometašice virovitičkog prvoligaša ŽRK “Tvin-Trgocentar”, dok će im u subotu od 18,00 sati u goste stići članice ŽRK “Orahovica”.
Pitomača.hr

- 12:21 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.