LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sazvana 3. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

20.08.2009., četvrtak

Sazvana 3. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača

Za narednu srijedu 26. kolovoza, sazvana je 3. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača, a iz dnevnog reda iste izdvajamo Prijedlog za promjenu Poslovnika o radu Općinskog vijeća i njegovih radnih tijela, razmatranje polugodišnjeg obračuna Proračuna Općine Pitomača, te financijskih izvještaja o ostvarenju prihoda i rashoda, kao i Izvještaja o ostvarenju godišnjeg plana i programa proračunskih korisnika – Dječjeg vrtića „Potočnica“ i Knjižnice i čitaonice „Pitomača“.
Osim navedenih točaka pred općinskim će se vijećnicima naći i izmjene odluke o ustrojavanju općinskih upravnih odjela, Poslovnika o radu općinskog savjeta mladih, te komunalnim djelatnostima na području općine, koje je potrebno mijenjati uslijed promjena zakonske regulative, a na dnevnom redu sjednice je i nekoliko imenovanja – članova skupštine t.d. „Komunalno Pitomača“ d.o.o., ravnatelja Dječjeg vrtića „Potočnica“, te vršitelja dužnosti ravnatelja Knjižnice i čitaonice „Pitomača“.
Zanimljiva rasprava očekuje se i po točkama koje se odnose na prijedlog o akcijskoj visini naknade za priključenje na sustav javne vodoopskrbe i odvodnje, kao i pokretanju aktivnosti vezanih uz poboljšanje naplate i sređivanje knjigovodstvenog stanja komunalne naknade s osnove zastare potraživanja.
Pitomača.hr

- 15:53 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.