LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati od 05. do 09. kolovoza - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

12.08.2009., srijeda

Sportski rezultati od 05. do 09. kolovoza

RUKOMET -Mlade Pitomačke rukometašice rođene 1998. godine i mlađe, nastupile su prošloga tjedna od srijede do nedjelje na završnici «Bistra» sportskih igara mladih održanih u Splitu.Pitomačanke su u grupi igrale protiv jakih ekipa Čakovca i Sesveta, izgubile 13:8 i 9:6 i nisu se uspjele plasirati u samu završnicu.

NOGOMET -NK«Pitomača» odigrala je prijateljsku utakmicu 05.08. u srijedu sa NK «Graničarom» iz Tučenika i izgubila 3:1. NK «Croatia» iz Grabrovnice odigrala je protiv Koprivnice i Križevaca i izgubila 2:1 i 2:0.
U Kladarama je 09.08. u nedjelju odigran prvi dio turnira u velikom nogometu koji će se nastaviti 15.08. u subotu. NK «Pitomača» pobijedila je NK «Sesvete» sa 2:1, a NK»Croatia» je pobijedila 6:1 - NK «Kladare». 15.08. za prvo mjesto odigrati će NK «Pitomača» protiv NK «Croatie», a za treće mjesto igrati će NK «Sesvete» protiv NK «Kladara».
U nedjelju je odigran turnir u velikom nogometu u Turnašici. Na turniru su sudjelovale sljedeće ekipe: Veterani Pitomače, NK Turnašica, NK Sedlarica i NK Vukosavljevica. Nakon prvog dijela turnira gdje je NK Vukosavljevica pobijedila Veterane Pitomače, a NK Turnašica pobijedila NK «Sedlaricu» odigrana je utakmica za treće mjesto između Veterana Pitomače i NK Sedlarice. 1:3. Utakmica za prvo mjesto odigrana je između NK «Turnašice» i NK «Vukosavljevice», u regularnom dijelu utakmice 1:1, a nakon boljih izvođenja jedanajsteraca pobijedila je NK «Turnašica».

MALI NOGOMET -07.08. u petak, na betonskom igralištu u Vinogradskoj ulici odigrano je treće kolo ljetne malonogometne lige –Pitomača 2009, a rezultati su slijedeći:
Admiral team – Herz 3:0
Aluferit – Velika Črešnjevica 4:1
Veterani – Pudari odgođeno
DAM slobodni

Iduće kolo (14.08. – petak) sastaju se slijedeći parovi:
20.00 sati Admiral team – Velika Črešnjevica
20,45 sati Aluferit - DAM
21,30 sati Pudari - Hertz
Veterani su slobodni
Nakon četiri kola prvo mjesto zauzela je ekipa Veterana, a na listi strijelaca ljetne lige vodi Branko Bedeković sa šest postignutih zgoditaka.

Tablica i lista strijelaca
Pitomača.hr

- 12:39 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.