LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

U Komunalnom održan sastanak na temu vodoopskrbe i zaštite voda Općine Pitomača - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

31.03.2008., ponedjeljak

U Komunalnom održan sastanak na temu vodoopskrbe i zaštite voda Općine Pitomača

U prostorijama Općine Pitomača, u petak 28. ožujka, u organizaciji Komunalno Pitomača i Općine Pitomača, održan je radni sastanak sa predstavnicima Hrvatskih voda - VGO Osijek, Hidroprojekta-ing d.o.o. Zagreb, te Vtc-projekt d.o.o. Virovitica, na temu vodoopskrbe i zaštite voda Općine Pitomača.
Na sastanku su podnesena izvješća nadzornog inženjera o stanju izgrađenosti uređaja za kondicioniranje, njegovom dosadašnjem probnom radu, kao i predviđenom tehničkom pregledu uređaja, održana je prezentacija geodetskog elaborata vodozaštitnog područja, a raspravljalo se i o planu vodoopskrbne izgradnje, te planu zaštite voda u 2008. godini. Iako Hrvatske vode još uvijek nisu definirale iznose svojih učešća u predloženim programima, te su najavile i mogućnost smanjenja prvobitno planiranih iznosa kojima će popratiti vodoopskrbu i zaštitu voda na području naše županije, optimizma na sastanku nije nedostajalo, budući su podnesena izvješća o kvaliteti vode s pitomačkog vodocrpilišta zadovoljavajuća, a idućeg tjedna treba se provesti i prva od potrebne tri C – analize, nakon kojih bi se moglo pristupiti pripremi dokumentacije za tehnički pregled vodocrpilišta ukoliko iste budu zadovoljavajuće.
Podsjećamo da akcija Općine Pitomača i «Komunalnog Pitomača» vezana uz mogućnost priključenja na vodovodnu odnosno kanalizacijsku mrežu na području općine po akcijskim cijenama priključne takse i nadalje traje.
Ista za priključak na vodoopskrbu iznosi 500,00 kuna za jednokratnu uplatu do 30. lipnja, odnosno 1.000,00 kuna nakon tog datuma pa do 31. prosinca 2008. godine, odnosno 2.000,00 kuna jednokratno do istog datuma za priključak na sustav javne odvodnje.
Zainteresirani mještani mogu se javiti u «Komunalno Pitomača» koje će sklapati ugovore o priključenju.
Pitomača.hr

- 19:30 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.