LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Pitomača postala virovitička ulica - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

19.03.2008., srijeda

Pitomača postala virovitička ulica

Večernji list od 18.03.2008. donosi dvije vijesti iz naše općine. Vijest o obilježavanju tri godine rada Foto-video kluba Mirko Lauš i promocija knjige u našoj knjižnici. Novinari iz Virovitičkog Lista poslali su svjesno vijest u Večernji list sa neistinitim mjestom događanja i prisvojili udrugu. Tako od jučer čitatelji Večernjeg lista saznaju da je poznati Foto-video klub u stvari virovitički klub ?!?

Ovo nije prvi puta da se rad pitomačana omalovažava. Od početka godine sustavno se vijesti iz Pitomače ne objavljuju, cenzuriraju ili zamjenjuju sa mjestom događanja Virovitica. Županijski list "Virovitički list" maknuo je rubriku Pitomača, našeg novinara protjerao. Internet stranice kao i vijesti uređuju se u Virovitici. Zanimljivo da se svakodnevno objavljuju vijesti u Večernjem listu iz Slatine, Orahovice, Suhopolja i niti jednom se ne zabune preimenovati mjesto ili općinu u Virovitica.
aljkavost
U Pitomači vlada loše raspoloženje i sve se više negoduje zbog takvog ponašanja i ravnodušnosti političara koji mirno gledaju kako sve polako a bitno za razvoj Pitomače također odlazi u Viroviticu.
U medijima se briše općina Pitomača i zamjenjuje sa Viroviticom, kao da postajemo slijepa ulica županije.
aljkavost
Pitomača net

- 16:15 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.