LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Hrvoje Vranek predsjednik pitomačkog SDP-a - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

16.03.2008., nedjelja

Hrvoje Vranek predsjednik pitomačkog SDP-a

Foto:Pitomača net
U Pitomači je održana izborna konvencija Općinske organizacije SDP Pitomača. Nakon izvještaja o radu u protekle tri godine kojega je iznio dosadašnji predsjednik Petar Ćulumović , te izvještaja blagajnika i Nadzornog odbora, koji su jednoglasno prihvaćeni, prišlo se izboru novog rukovodstva pitomačkog SDP-a.

Za predsjednika je izabran Hrvoje Vranek, za potpredsjednicu Marina Novogradec, a za tajnicu Marija Matišić.

U općinski odbor SDP-a izabrani su još i Darko Kološ, Josip Švarbić, Štefanija Jakelić, Petar Ćulumović, Neven Kovač te Marijan Čerepinko.

Na kraju izbornog dijela izabran je i Nadzorni odbor od tri člana. Novoizabrani predsjednik se obratio Konvenciji najavivši prve korake koje će SDP poduzeti u općini Pitomača, a to je aktivniji rad na učlanjenju mladih jer interesa za rad u SDP-u ima te redovito upoznavanje mještana općine sa radom SDP-a te programima i projektima koje će ostvarivati nakon lokalnih izbora koji bi trebali biti u proljeće 2009. godine.

Iz županijskog SDP-a Konvenciji su prisustvovali Vlado Hanžek, zamjenik predsjednice, Tomo Kurečić, potpredsjednik, Mate Vukušić, tajnik županijske organizacije te Dražen Posavac, stručni suradnik SDP Virovitičko-podravske županije i Sandra Petrović, članica Foruma mladih SDPH.
Pitomača net

- 10:49 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.