LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Željko Pecek bez funkcije u virovitičkom HSS-u - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

06.03.2008., četvrtak

Željko Pecek bez funkcije u virovitičkom HSS-u

Željko Pecek
Iza zatvorenih vrata, gotovo u strogoj tajnosti, u virovitičkom prigradskom naselju Podgorje održana je izborna skupština Županijske organizacije HSS-a Virovitičko-podravske županije na kojoj je za novog predsjednika izabran Josip Hrala iz Slatine, bivši zamjenik ministra poljoprivrede u Vladi Ivice Račana. Za njega je od 90 izaslanika glasovalo 56. Za dopredsjednike su izabrani Ana Marija Petin, Slavko Viljevac, Vlado Kizivat i Branko Svoboda, za tajnicu Marija Sić. Glasovanje za sve funkcije bilo je tajno. Hralini protukandidati bili su Zdravko Dijaković (18 glasova) i Josip Novogradec (16 glasova). Dosadašnji predsjednik Željko Pecek, koji je tu funkciju obnašao u tri mandata, kandidirao se za dopredsjednika, ali nije dobio dovoljan broj glasova. “Još sam prije parlamentarnih izbora, na sjednici Županijskog odbora, rekao da se više neću kandidirati za predsjednika”, izjavio nam je jučer Pecek i dodao kako će se prvo malo odmoriti od politike, a onda vidjeti što i kako dalje. Bivši, prema mišljenju mnogih, vrlo uspješni ministar malog obrtništva i poduzetništva najvjerojatnije će se kandidirati za jednu od funkcija u predsjedništvu HSS-a. Izbornoj skupštini su bili nazočni predsjednik i glavni tajnik stranke Josip Friščić i Stanko Grčić.(G.G.)
Glas Slavonije

- 16:47 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.