LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Ugovorom između Općine Pitomača i Varaždinske biskupije stari župni dvor ustupljen Općini - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

23.11.2007., petak

Ugovorom između Općine Pitomača i Varaždinske biskupije stari župni dvor ustupljen Općini

farof


Ovog tjedna je načelnik općine Pitomača Željko Grgačić potpisao ugovor s predstavnikom Varaždinske biskupije Ivicom Puškadijom,pitomačkim župnikom,o ustupanju starog župnog dvora općini Pitomača u koncesiju na 50 godina i jednokratnu naknadu od 500.000 kuna.
S obzirom da je Varaždinska biskupija u Pitomači izgradila nedavno novi župni dvor od oko 500 četvornih metara u vrijednosti oko 3 milijuna kuna,općina Pitomača je Varaždinskoj biskupiji predložila da se stari župni dvor uz spomenutu naknadu ustupi njoj.Prijedlog je naišao na puno razumijevanje u Varaždinskoj biskupiji,jer će općina Pitomača u tom objektu,od oko 200 četvornih metara,smjestiti budući Zavičajni muzej i izložbenu galeriju.
Odluku o osnivanju Zavičajnog muzeja donijet će na jednoj od sljedećih sjednica Općinsko vijeće Pitomače,koje za rad budućeg Zavičajnog muzeja očekuje i potporu Ministarstva kulture.
M.B.
Virovitički list

- 19:06 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.