LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

NK Turnašica i dalje bez poraza - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

12.11.2007., ponedjeljak

NK Turnašica i dalje bez poraza

Nakon završenog jesenskog dijela prvenstva odigrana su i dva kola županijskog kupa.Nakon što su u ždrijebu vidjeli da bi pobjedom protiv Otrovanca sljedeći protivnik nogometašima Turnašice mogla biti Mladost iz Vukosavljevice, cilj je bio jasan-pobjediti Otrovanca.
Tako je i bilo u prvom predkolu gdje je u igru Turnašice došao Otrovanec.Utakmica je bila napeta i teška jer je imperativ bio pobjeda a to je najteže ali ipak završilo je pobjedom 2:1 Turnašice.
U drugom kolu nadigrana i pobjeđena Mladost iz Vukosavljevice 2:0 usred Vukosavljevice,nakon čvrste i žustre igre po prohladnom i vjetrovitom vremenu,pa se je tako pobjednički niz trenera Sulimanca nastavio na 10 službenih utakmica bez poraza.

MLADOST(V)-TURNAŠICA 0:2
Igralište Mladosti
Golovi:0:1 Grgić.0:2 Grgić
MLADOST(V):Oslovčan,Vučeta(od 80.Jandrić),Raptavi,Kovač,Banak(od 46.Kumer),Capan,D.Jurić,I.Jurić,Puh,Špoljarić,Smrček(od 46.Raptavi)
NK TURNAŠICA:Grlica,Novosel,Golić(od 55.Antunović),Grgić,Gundić,Abramović,Puh,Maresić,Lach(od 80.Lach),Jakupec,Ostojić

Igrač utakmice:PETAR GRGIĆ

nkTurnašica


- 21:51 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.