LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Boje Otrovanca - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

01.11.2007., četvrtak

Boje Otrovanca

klas


Što za Vas znači jesen? Za mene riječ "jesen" uvijek predstavlja nešto vezano uz lišče i drveće .Pogledajte samo tu raskoš boja ,kao da nam priroda želi podariti što više svjetla prije dolaska kratkih zimskih dana pa je lišče lipe ispunila ovom žuto-zlatnom svjetlošću. Lipe,drveće koje inače jako volim sada izgledaju posebno lijepo .Kada sam kao dječak promatrao drvored lipa u Otrovancu u ovoj jesenskoj ljepoti boja, vjerovao sam da ako u Raju Božjem postoji drveće ono mora izgledati baš ovako .To vjerujem i danas i zbog toga sam jako zahvalan ljudima koji su posadili ovo drveće,te vjerujem da ćemo kao mještani Otrovanca i općine Pitomača i dalje čuvati i brinuti o svojem drveću te da ćemo ostaviti nešto od toga potomcima kao što su uostalom ovo drveće nama ostavili pretci.

klas klas

klas klas

klas klas

klas


Srdačno Vaš-"Zlatni klas Otrovanec"

- 20:24 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.