LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sazvana 13. sjednica Općinskog poglavarstva - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

03.09.2007., ponedjeljak

Sazvana 13. sjednica Općinskog poglavarstva

Za četvrtak 06. rujna sazvana je 13. po redu sjednica Općinskog poglavarstva naše općine. Iz opširnog dnevnog reda ove sjednice izdvajamo točke u kojima će poglavari raspravljati o aktivnostima vezanim uz izgradnju Područnih škola u Otrovancu i Velikoj Črešnjevici, pripremama za početak rada Glazbene škole Jan Vlašimski, kao i problematici vezanoj uz raspolaganje poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području općine Pitomača. Na sjednici će biti odlučeno i o tome ide li se u raspisivanje natječaja za subvenciju đačke putne karte za polaznike srednjih škola s područja naše općine, kao i o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija Općine Pitomača za polaznike viših i visokoškolskih ustanova. Uz navedeno poglavari će razmotriti i brojne zamolbe za financijsku ili neki drugi oblik pomoći udrugama i pojedincima s područja općine i šire.
Pitomača.hr

- 21:59 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.