LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

05.06.2007., utorak

Sport u Pitomači

RUKOMET
Najmlađe pitomačke rukometašice, igračice rođene 1996. godine i mlađe, proteklog vikenda imale su nastup u Orahovici, na turniru u mini rukometu, organiziranom povodom obilježavanja Dana grada Orahovice. U konkurenciji osam ekipa, mlade su pitomačanke osvojile drugo mjesto u skupini, što ime je donijelo plasman u polufinale turnira, gdje su od njih bile bolje igračice «Tvin-Trgocentar 1» iz Virovitice. U utakmici za treće mjesto pitomačanke su doživjele poraz i od druge ekipe Virovitičanki, te su na kraju zauzele četvrto mjesto. Mladim pitomačankama ovo je bila dobra provjera pred nastup na posljednjem u nizu oglednih turnira u mini rukometu Županijske lige Virovitičko-podravske županije, u kome nastupa deset rukometnih ekipa, a što se održava u Virovitici naredne nedjelje.

NOGOMET
Nogometaši NK «Pitomača» još su jednom poraženi, ovoga puta na domaćem terenu, u utakmici 33. prvenstvenog kola III. HNL – istok, od nogometaša NK «Slavonac» iz Starih Perkovaca, drugoplasirane momčadi lige i jedine koja je još uz HNK «Suhopolje» kandidat za ovogodišnjeg prvaka i ulazak u II. HNL, sa glatkih 0:3.
Kadeti i juniori NK «Pitomača» u odgođenoj utakmici 24. kola IV. HNL sjever, skupina «A», u utorak su protiv vršnjak iz NK «Virovitica» upisali pobjede, kadeti sa 3:1, a juniori sa 2:1, dok su jučer u utakmici 25. kola gostovali kod nogometaša iz NK «Mladost» u Ždralovima. Obje su ekipe poražene, kadeti sa 0:2, a juniori sa 0:5.

Pionirski sastavi pitomačana slobodni su u utakmicama 33. prvenstvenog kola IV. HNL – sjever za pionire, kvalitetna «A» liga, ali su pitomački pioniri uspješan nastup imali u srijedu, kada su u utakmici polufinala županijskog nogometnog kupa nakon regularnih 0:0, boljim izvođenjem jedanaesteraca sa 4:2 pobijedili vršnjake iz NK «Papuk» Orahovica. Ovom pobjedom ponovili su rezultate svojih starijih kolega, kadeta i juniora NK «Pitomača» koji su županijska finala izborili nešto ranije. Spomenimo i podatak da Stjepan Geng, pionir NK «Pitomača» rođen 1993. godine, sutra odlazi na okupljanje reprezentacije Hrvatske za igrače navednog godišta i odigravanje dvije prijateljske nogometne utakmice protiv selekcije Bavarske, od 04. do 07. lipnja ove godine.

Nogometaši NK «Croatia» iz Grabrovnice u utakmici posljednjeg 22. kola IV. HNL – sjever, podskupina B, na domaćem terenu sa 2:3 poraženi od gostiju, nogometaša NK «Čazma», iako su imali vodstvo od 2:0. Grabrovčani su tako zauzeli deveto mjesto u ovogodišnjem prvenstvenom natjecanju i najvjerovatnije osigurali nastup u ovom rangu natjecanja i naredne sezone.

Kod županijskih drugoligaša u utakmicama posljednjeg 22. kola II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, NK «Sloga» iz Kladara kao domaćin sa 2:0 pobijedila je nogometaše NK «BNK» iz Brezovice, dok je NK «Mladost» iz Starog Graca poražena na gostovanju kod vodeće ekipe lige NK «Graničar» u Okrugljači sa 2:3.

TENIS
Iduće subote i nedjelje, u sklopu obilježavanja Dana Općine Pitomača, u Grabrovnici će se održati tradiocionalni teniski turnir, kao prva u nizu sportskih manifestacija kojima će se obilježiti ovogodišnji općinski blagdan.
Pitomača.hr

- 19:23 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.