LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Josip Đakić uzrokovao prometnu nesreću u Vukovarskoj ulici u Zagrebu - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

29.04.2007., nedjelja

Josip Đakić uzrokovao prometnu nesreću u Vukovarskoj ulici u Zagrebu

Šef Hvidre srušio motociklista
Josip Đakić, saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik Hvidre, prekjučer oko 10 sati uzrokovao je prometnu nesreću sa svojim golfom u Ulici grada Vukovara, u kojoj su ozlijeđeni motociklist i njegova putnica. Đakić se kretao lijevim trakom južnoga kolnika Vukovarske, kada je na križanju s Vrančićevom i Koranskom ulicom Đakić skrenuo lijevo unatoč oznakama na kolniku da je obavezan smjer ravno.

Naletio je na motociklista Vidora F. (44) i njegovu suputnicu Kristinu F. (44) na yamahi zagrebačkih registracija. Kretali su se ravno lijevim trakom, a na semaforu im je, kao Đakiću, bilo upaljeno zeleno svjetlo. Kada je vidio golf ispred sebe, motociklist je počeo naglo kočiti. Zbog kočenja izgubio je nadzor nad motorom i pao na desnu stranu.

Motocikl je prednjim dijelom u klizanju naletio na desnu stražnju bočnu stranu sabornikova golfa. Vidor F. teško je ozlijeđen, a putnica lakše, pa su oboje odvedeni u KB Sestara milosrdnica. Protiv sabornika bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. Ako mu Sabor skine zastupnički imunitet, moći će ga se kazneno goniti.
(M. K.)
Večernji list

- 12:15 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.