Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Josip Đakić uzrokovao prometnu nesreću u Vukovarskoj ulici u Zagrebu

Šef Hvidre srušio motociklista
Josip Đakić, saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik Hvidre, prekjučer oko 10 sati uzrokovao je prometnu nesreću sa svojim golfom u Ulici grada Vukovara, u kojoj su ozlijeđeni motociklist i njegova putnica. Đakić se kretao lijevim trakom južnoga kolnika Vukovarske, kada je na križanju s Vrančićevom i Koranskom ulicom Đakić skrenuo lijevo unatoč oznakama na kolniku da je obavezan smjer ravno.

Naletio je na motociklista Vidora F. (44) i njegovu suputnicu Kristinu F. (44) na yamahi zagrebačkih registracija. Kretali su se ravno lijevim trakom, a na semaforu im je, kao Đakiću, bilo upaljeno zeleno svjetlo. Kada je vidio golf ispred sebe, motociklist je počeo naglo kočiti. Zbog kočenja izgubio je nadzor nad motorom i pao na desnu stranu.

Motocikl je prednjim dijelom u klizanju naletio na desnu stražnju bočnu stranu sabornikova golfa. Vidor F. teško je ozlijeđen, a putnica lakše, pa su oboje odvedeni u KB Sestara milosrdnica. Protiv sabornika bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. Ako mu Sabor skine zastupnički imunitet, moći će ga se kazneno goniti.
(M. K.)
Večernji list

Post je objavljen 29.04.2007. u 12:15 sati.