LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport u Pitomači - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

02.04.2007., ponedjeljak

Sport u Pitomači

NOGOMET
Rezultatski neuspješan vikend za pitomačke sportaše započeli su nogometaši NK "Pitomača“ koji su u sklopu utakmica 23. prvenstvenog kola III. HNL – istok, u subotu gostovali u Osijeku kod ekipe NK «Grafičar-vodovod», gdje su doživjeli peti uzastopni poraz u proljetnom dijelu natjecanja. Rezultat utakmice bio je visokih 12:0 za domaćine, što je najteži poraz pitomačana posljednjih godina i poraz koji je pitomačane ostavilo na posljednjem mjestu tablice trećeligaša. Idućeg tjedna u Pitomači gostuju nogometaš NK «Mladost» iz Molvi.
Kadeti i juniori NK «Pitomača» jučer su u Bjelovaru igrali svoje susrete 16. kola IV. HNL – sjever za kadete i juniore, skupina A, te su poraženi, kadeti sa 2:0, a juniori sa 4:0, dok su pitomački pioniri svoje utakmice 21. kola IV.HNL – sjever za pionire odigrali u subotu u Molvama kod nogometaša NK «Mladost». Domaćini su i u ovim susretima bili uvjerljivi i u svim kategorijama pionira zabilježili pobjede U-10 sa 4:2, U-12 sa 5:0, a U-14 sa 2:0. Prvu utakmicu proljetnog dijela prvenstvenog natjecanja IV. HNL – sjever, podskupina B, na domaćem terenu u Grabrovnici jučer su imali nogometaši NK «Croatia». U utakmici 13. kola u goste su im stigli nogometaši NK «Bratstvo» iz Gornjeg Bazja, koji su se na kraju i veselili minialnoj pobjedi od 1:0. Od županijskih drugoligaša, NK «Sloga» iz Kladara u utakmici 12. kola II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, kao domaćin savladala je nogometaše NK «Napredak» iz Rušana sa 5:1, dok je NK «Mladost» Stari Gradac na gostovanju kod nogometaša NK «Domus» iz Svetog Đurađa pobijedio s 3:0.

RUKOMET
Pitomačke rukometašice i ovoga vikenda na rasporedu imaju dvostruki program. Prva ekipa u subotu je odigrala utakmicu 11. kola III. HRL – sjever, na gostovanju u Slatini kod vodeće ekipe lige ŽRK «Hrvatski dragovoljac» i poražena je sa 30:25, iako je bila ravnopravna domaćinu do posljednjih pet minuta utakmice. Za Pitomaču su nastupile: Kovačić, Kapitan (1), Habijanić (3), I.Kožarić (10), B.Lovrin, Filipović, Petković (1), Rončević (5), Sabolić, I.Lovrin, Paradinović, Mioč (3), T.Kožarić i Šimić (2).Druga ekipa pitomačanki jučer je na gostovanju u Virovitici, u utakmici 11. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar, protiv rukometašica treće ekipe ŽRK «Tvin-Trgocentar», zabilježila desetu uzastopnu pobjedu u isto toliko prvenstvenih nastupa ove sezone. Rezultat je bio 33:30 za pitomačanke za koje su nastupile: Kovačić, Kapitan (3), Habijanić (3), I.Kožarić (16), B.Lovrin (1), Filipović, Begović (1), Siladić, Petković (2),Sabolić, I.Lovrin, Paradinović, Mioč (7) i T.Kožarić.

KUGLANJE
Kuglači KK «Pitomača» i prošlog su vikenda nastavili sa uspješnim nastupima u III. HL zona Požega. U utakmici 25. kola lige, na gostovanju u Požegi bili su uspješniji od domaćina i pobijedili sa 5:3, dok su u 26. kolu domaćini kuglačima KK «Slavonac». Prošloga je vikenda održano i prvenstvo Virovitičko-podravske županije za kuglače i kuglačice. U pojedinačnim nastupima kod kuglačica Štefica Kaša osvojila je drugo mjesto, dok su se Dušanka Golubić, Andreja Kaša–Kovač i Dušanka Vukčević plasirale na 5., 6. i 7. mjesto. Štefica Kaša pojedinačnom je uspjehu pridodala i drugo mjesto u paru sa Dušankom Golubić, dok su pitomački parovi Dubravka Sabolić – Andreja Kaša-Kovač, odnosno Dušanka Vukčević – Bernarda Žibreg plasirali na 4. odnosno 6. mjesto. Kod kuglača najbolji plasman ostvario je Zlatko Rakijašić plasmanom na 9. mjesto, dok je Dražen Švarbić bio 11.
Pitomača.hr

- 17:07 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.