LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

29.01.2007., ponedjeljak

Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača

Foto:Begović
Danas u 10 sati u Općini Pitomača održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća. Nakon konstituiranja Općinskog vijeća održana je i 1. radna sjednica na kojoj je izabrano Općinsko poglavarstvo i načelnik Općine Pitomača.

pitomača


Fotografija:FotoBegović
Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Ivan Erhatić iz Dinjevca (HDZ), za njegova zamjenika Marin Aragović iz Staroga Gradca (HDZ), te za članove: Tomo Filipović iz Pitomače (HDZ), Mario Rengel iz Velike Črešnjevice (HDZ), Željko Šubić iz Kladara (HDZ), Slavko Jakupec iz Pitomače (HDZ), Zdravko Sesvečan iz Starogradačkog Marofa (HDZ), Tomislav Lovreković iz Pitomače (HDZ), Zdravko Dijaković iz Pitomače (HSS), Petar Ćulumović iz Pitomače (SDP), Milan Jakupec iz Pitomače (HNS), Tomo Filipović iz Pitomače (HSS), Tomislav Andročec iz Grabrovnice (HSS), Mirko Pavleković iz Otrovanca (HSS) i Siniša Siladić iz Pitomače (HSLS).

Za načelnika Općine Pitomača izabran je Željko Grgačić iz Pitomače.
Za zamjenika načelnika Općine Pitomača izabran je Rikard Bakan iz Pitomače.

U sastav Općinskog poglavarstva Općine Pitomača izabrani su: Željko Grgačić iz Pitomače za predsjednika, Rikard Bakan iz Pitomače, Neven Bedeković iz Pitomače, Vesna Bedeković iz Pitomače, Damir Blažinčić iz Turnašice, Branko Giba iz Pitomače i Rajko Stilinović iz Pitomače.
Pitomača.hr

pitomača



pitomača


Fotografije:ViroviticaOnline

- 16:10 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.