LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Rezultati sportskih susreta - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

12.09.2006., utorak

Rezultati sportskih susreta

Pitomački su sportaši tijekom ovoga tjedna imali mnoštvo aktivnosti. Utorak je seniorskom sastavu NK «Pitomača» donio treće kolo III. HNL – istok i gostovanje u Nedelišću. Domaćin je bio uvjerljivo bolji i pobijedio sa 4:1. Za NK «Pitomača» nastupili su: Majurec, Kožarić (od 62. Lulić), Klarić, Kovačević, Mrzlečki, Miloš (od 73. Maloča), Šafran (od 38. Crnec), Bujanić, Škvarić, Ivančić i Matić. Strijelac jedinog pogotka za pitomačane bio je Mrzlečki sa 11. metara.
Subota je donijela i četvrto kolo lige u kome su pitomačani ugostili NK «Mladost» iz Cernika. Utakmicu su dobili pitomačani sa 3:1, a u pobjedi su sudjelovali: Majurec, Crnec, Klarić, Arapinec, Miloš ( od 80. Oršulić), Ivančić, Bujanić (od 72. Lulić), Škvarić, Maloča (od 77. Matić) i Kožarić. Strijelci za NK «Pitomača» bili su Škvarić (2) i Crnec.Iduća srijeda pitomačanima donosi novo gostovanje. Ovoga puta putuje se u Osijek kod NK «Metalac».
Prošla srijeda nije bila rezultatski uspješna niti za pitomačke pionire. Na gostovanju u Virovitici, u utakmicama trećeg kola IV. HNL – sjever, sve su tri selekcije izgubile svoje susrete: U-10 sa 0:4, U-12 sa 1:7, a U-14 sa 0:3.
Subota je i pionirima donijela četvrto kolo, domaćinstvo ekipi NK «Mladost» iz Molvi i prve bodove u novoj sezoni. Pioniri U-14 slavili su sa 4:2, neriješeno 4:4 odigrali su pioniri U-12, dok su jedini poraz doživjeli oni najmlađi, pioniri U-10 sa 0:3.
U nedjelju prijepodne, kadeti i juniori NK «Pitomača» bili su domaćini ekipi NK «Bjelovar» u utakmicama trećeg kola IV. HNL – sjever za kadete i juniore, a obje pitomačke selekcije su poražene, kadeti sa 0:6, a juniori sa 0:3.
NK «Croatia» iz Grabrovnice, nakon uspješnog starta i pobjede nad NK «Slatina» u drugom kolu IV. HNL sjever, podskupina istok, u nedjelju je gostovala u Gornjem Bazju, kod NK «Bratstvo», gdje je poražena sa 0:1.
U drugom kolu I. ŽNL Virovitičko-podravske županije, NK «Mladost» Stari Gradac kao domaćin pobijedila je NK «Sveti Đurađ» sa 2:1, dok je NK «Sloga» Kladare na gostovanju kod NK «Napredak» u Rušanima pobijedila sa visokih 13:0.
Drugo kolo III. ŽNL Virovitičko-podravske županije u nedjelju je donijelo slijedeće rezultate: NK «Otrovanec» - NK «Turnašica» 2:1, NK «Orešac» - NK «Podravec» Dinjevac 5:1 i NK «Rezovac» - NK «Aršanj» Sedlarica 2-2.
U srijedu su i rukometašice ŽRK «Pitomača» igrale prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo III. HRL – sjever 1. Gostovale su u Đurđevcu kod ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf» gdje su pobijedile domaćina sa 34:33. Za ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Veličan, T.Kožarić, I.Kožarić (20), Mioč (8), Šandor (1), Janeš (1), Begović, Kapitan (1), Petković, Habijanić, I.Lovrin, B.Lovrin, Paradinović i Šimić (3).
Pitomačanke su u petak u školskoj dvorani, dočekale ekipu ŽRK «Marulka» iz Slatine i pobijedile sa 21:20. Za ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Veličan, T.Kožarić, I.Kožarić (10), Mioč (1), Šandor (7), Vlahović, Begović, Kapitan (2), Petković, Habijanić, I.Lovrin, B.Lovrin i Šimić (3). Ova utakmica ujedno je bila i posljednja provjera kadetskoj ekipi pred današnji odlazak u Slavonski Brod, na kvalifikacijski turnir za ulazak u 1. Hrvatsku kadetsku jedinstvenu rukometnu ligu.
Mlade pitomačke rukometašice, igračice rođene 1990. godine i mlađe, nisu se u Slavonskom Brodu uspjele plasirati u Jedinstvenu kadetsku hrvatsku rukometnu ligu. Za tri mjesta koja vode u ligu pitomačanke su se nadmetale sa ekipama ŽRK «Brod gymnasium» iz Slavonskog Broda, ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf», ŽRK «Koka» Varaždin i ŽRK «Ivanec». Ostvarile su dvije pobjede (ŽRK «Ivanec» 20:18 i ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf» 23:16) i dva poraza (ŽRK «Koka» 16:20 i ŽRK «Brod gymnasium» 11:21), te su sa četiri osvojena boda osvojile četvrto mjesto zbog slabijeg međusobnog rezultata od domaćina ŽRK «Brod gymnasium». Za kadetkinje ŽRK «Pitomača» na kvalifikacijama su nastupile: Kovačić, Vlahović, Habijanić, I.Kožarić, B.Lovrin, Begović, Kapitan, Petković, Janeš, Veličan, I.Lovrin, Šandor, Mioč i T.Kožarić.
pitomača.hr

- 11:04 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.