Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Rezultati sportskih susreta

Pitomački su sportaši tijekom ovoga tjedna imali mnoštvo aktivnosti. Utorak je seniorskom sastavu NK «Pitomača» donio treće kolo III. HNL – istok i gostovanje u Nedelišću. Domaćin je bio uvjerljivo bolji i pobijedio sa 4:1. Za NK «Pitomača» nastupili su: Majurec, Kožarić (od 62. Lulić), Klarić, Kovačević, Mrzlečki, Miloš (od 73. Maloča), Šafran (od 38. Crnec), Bujanić, Škvarić, Ivančić i Matić. Strijelac jedinog pogotka za pitomačane bio je Mrzlečki sa 11. metara.
Subota je donijela i četvrto kolo lige u kome su pitomačani ugostili NK «Mladost» iz Cernika. Utakmicu su dobili pitomačani sa 3:1, a u pobjedi su sudjelovali: Majurec, Crnec, Klarić, Arapinec, Miloš ( od 80. Oršulić), Ivančić, Bujanić (od 72. Lulić), Škvarić, Maloča (od 77. Matić) i Kožarić. Strijelci za NK «Pitomača» bili su Škvarić (2) i Crnec.Iduća srijeda pitomačanima donosi novo gostovanje. Ovoga puta putuje se u Osijek kod NK «Metalac».
Prošla srijeda nije bila rezultatski uspješna niti za pitomačke pionire. Na gostovanju u Virovitici, u utakmicama trećeg kola IV. HNL – sjever, sve su tri selekcije izgubile svoje susrete: U-10 sa 0:4, U-12 sa 1:7, a U-14 sa 0:3.
Subota je i pionirima donijela četvrto kolo, domaćinstvo ekipi NK «Mladost» iz Molvi i prve bodove u novoj sezoni. Pioniri U-14 slavili su sa 4:2, neriješeno 4:4 odigrali su pioniri U-12, dok su jedini poraz doživjeli oni najmlađi, pioniri U-10 sa 0:3.
U nedjelju prijepodne, kadeti i juniori NK «Pitomača» bili su domaćini ekipi NK «Bjelovar» u utakmicama trećeg kola IV. HNL – sjever za kadete i juniore, a obje pitomačke selekcije su poražene, kadeti sa 0:6, a juniori sa 0:3.
NK «Croatia» iz Grabrovnice, nakon uspješnog starta i pobjede nad NK «Slatina» u drugom kolu IV. HNL sjever, podskupina istok, u nedjelju je gostovala u Gornjem Bazju, kod NK «Bratstvo», gdje je poražena sa 0:1.
U drugom kolu I. ŽNL Virovitičko-podravske županije, NK «Mladost» Stari Gradac kao domaćin pobijedila je NK «Sveti Đurađ» sa 2:1, dok je NK «Sloga» Kladare na gostovanju kod NK «Napredak» u Rušanima pobijedila sa visokih 13:0.
Drugo kolo III. ŽNL Virovitičko-podravske županije u nedjelju je donijelo slijedeće rezultate: NK «Otrovanec» - NK «Turnašica» 2:1, NK «Orešac» - NK «Podravec» Dinjevac 5:1 i NK «Rezovac» - NK «Aršanj» Sedlarica 2-2.
U srijedu su i rukometašice ŽRK «Pitomača» igrale prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo III. HRL – sjever 1. Gostovale su u Đurđevcu kod ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf» gdje su pobijedile domaćina sa 34:33. Za ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Veličan, T.Kožarić, I.Kožarić (20), Mioč (8), Šandor (1), Janeš (1), Begović, Kapitan (1), Petković, Habijanić, I.Lovrin, B.Lovrin, Paradinović i Šimić (3).
Pitomačanke su u petak u školskoj dvorani, dočekale ekipu ŽRK «Marulka» iz Slatine i pobijedile sa 21:20. Za ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Veličan, T.Kožarić, I.Kožarić (10), Mioč (1), Šandor (7), Vlahović, Begović, Kapitan (2), Petković, Habijanić, I.Lovrin, B.Lovrin i Šimić (3). Ova utakmica ujedno je bila i posljednja provjera kadetskoj ekipi pred današnji odlazak u Slavonski Brod, na kvalifikacijski turnir za ulazak u 1. Hrvatsku kadetsku jedinstvenu rukometnu ligu.
Mlade pitomačke rukometašice, igračice rođene 1990. godine i mlađe, nisu se u Slavonskom Brodu uspjele plasirati u Jedinstvenu kadetsku hrvatsku rukometnu ligu. Za tri mjesta koja vode u ligu pitomačanke su se nadmetale sa ekipama ŽRK «Brod gymnasium» iz Slavonskog Broda, ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf», ŽRK «Koka» Varaždin i ŽRK «Ivanec». Ostvarile su dvije pobjede (ŽRK «Ivanec» 20:18 i ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf» 23:16) i dva poraza (ŽRK «Koka» 16:20 i ŽRK «Brod gymnasium» 11:21), te su sa četiri osvojena boda osvojile četvrto mjesto zbog slabijeg međusobnog rezultata od domaćina ŽRK «Brod gymnasium». Za kadetkinje ŽRK «Pitomača» na kvalifikacijama su nastupile: Kovačić, Vlahović, Habijanić, I.Kožarić, B.Lovrin, Begović, Kapitan, Petković, Janeš, Veličan, I.Lovrin, Šandor, Mioč i T.Kožarić.
pitomača.hr

Post je objavljen 12.09.2006. u 11:04 sati.