LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sport - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

07.09.2006., četvrtak

Sport

Pitomački su sportaši tijekom ovoga tjedna imali nekoliko aktivnosti. Utorak je NK «Pitomača» donio novo kolo III. HNL – istok i gostovanje u Nedelišću. Domaćin je bio uvjerljivo bolji i pobijedio sa 4:1. Za NK «Pitomača» nastupili su: Majurec, Kožarić (od 62. Lulić), Klarić, Kovačević, Mrzlečki, Miloš (od 73. Maloča), Šafran (od 38. Crnec), Bujanić, Škvarić, Ivančić i Matić. Strijelac jedinog pogotka za pitomačane bio je Mrzlečki sa 11. metara. Subota donosi četvrto kolo lige u kome pitomačani dočekuju NK «Mladost» iz Cernika. Utakmica započinje u 16,30 sati.
Srijeda nije bila rezultatski uspješna niti za pitomačke pionire. Na gostovanju u Virovitici, u utakmicama trećeg kola IV. HNL – sjever, sve su tri selekcije izgubile svoje susrete: U-10 sa 0:4, U-12 sa 1:7, a U-14 sa 0:3. Subota donosi četvrto kolo i domaćinstvo ekipi NK «Mladost» iz Molvi.
U srijedu su i rukometašice ŽRK «Pitomača» igrale prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo III. HRL – sjever 1. Gostovale su u Đurđevcu kod ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf» gdje su pobijedile domaćina sa 34:33. Za ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Veličan, T.Kožarić, I.Kožarić (20), Mioč (8), Šandor (1), Janeš (1), Begović, Kapitan (1), Petković, Habijanić, I.Lovrin, B.Lovrin, Paradinović i Šimić. Pitomačanke u školskoj dvorani, u petak, dočekuju ekipu ŽRK «Slatina», a utakmica koja započinje u 19,30 sati biti će posljednja provjera kadetskoj ekipi pred nedjeljni odlazak u Slavonski Brod, na kvalifikacijski turnir za ulazak u 1. Hrvatsku kadetsku jedinstvenu rukometnu ligu. Za tri mjesta koja vode u ligu pitomačanke će se nadmetati sa ekipama ŽRK «Brod gymnasium» iz Slavonskog Broda, ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf», ŽRK «Koka» Varaždin i ŽRK «Ivanec».
pitomača.hr

- 17:16 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.