Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport

Pitomački su sportaši tijekom ovoga tjedna imali nekoliko aktivnosti. Utorak je NK «Pitomača» donio novo kolo III. HNL – istok i gostovanje u Nedelišću. Domaćin je bio uvjerljivo bolji i pobijedio sa 4:1. Za NK «Pitomača» nastupili su: Majurec, Kožarić (od 62. Lulić), Klarić, Kovačević, Mrzlečki, Miloš (od 73. Maloča), Šafran (od 38. Crnec), Bujanić, Škvarić, Ivančić i Matić. Strijelac jedinog pogotka za pitomačane bio je Mrzlečki sa 11. metara. Subota donosi četvrto kolo lige u kome pitomačani dočekuju NK «Mladost» iz Cernika. Utakmica započinje u 16,30 sati.
Srijeda nije bila rezultatski uspješna niti za pitomačke pionire. Na gostovanju u Virovitici, u utakmicama trećeg kola IV. HNL – sjever, sve su tri selekcije izgubile svoje susrete: U-10 sa 0:4, U-12 sa 1:7, a U-14 sa 0:3. Subota donosi četvrto kolo i domaćinstvo ekipi NK «Mladost» iz Molvi.
U srijedu su i rukometašice ŽRK «Pitomača» igrale prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo III. HRL – sjever 1. Gostovale su u Đurđevcu kod ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf» gdje su pobijedile domaćina sa 34:33. Za ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Veličan, T.Kožarić, I.Kožarić (20), Mioč (8), Šandor (1), Janeš (1), Begović, Kapitan (1), Petković, Habijanić, I.Lovrin, B.Lovrin, Paradinović i Šimić. Pitomačanke u školskoj dvorani, u petak, dočekuju ekipu ŽRK «Slatina», a utakmica koja započinje u 19,30 sati biti će posljednja provjera kadetskoj ekipi pred nedjeljni odlazak u Slavonski Brod, na kvalifikacijski turnir za ulazak u 1. Hrvatsku kadetsku jedinstvenu rukometnu ligu. Za tri mjesta koja vode u ligu pitomačanke će se nadmetati sa ekipama ŽRK «Brod gymnasium» iz Slavonskog Broda, ŽRK «Đurđevac Lasselberger-knauf», ŽRK «Koka» Varaždin i ŽRK «Ivanec».
pitomača.hr

Post je objavljen 07.09.2006. u 17:16 sati.