LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

BOLJA REGULACIJA ILI POGREŠKA ? - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

25.08.2006., petak

BOLJA REGULACIJA ILI POGREŠKA ?

Vjerovatno ste primjetili da je nakon svih radova u centru Pitomače najveći dio i završen a naravno da su se na cesti pojavile i nove oznake. Širina ceste omogućava i treću traku za prestrojavanje pa nam pune i isprekidane crte u kombinaciji s mnoštvom strelica pokazuju kuda trebamo voziti. Pored toga na križanjima su postavljeni i novi prometni znakovi pa ako želimo na primjer iz Domjanićeve prema crkvi to nam nije dozvoljeno jer znak za obavezni smjer tjera nas da vozimo prema Policijskoj stanici, što znači da se tamo negdje okrenemo pa tek tada možemo prema crkvi. Možemo naravno i ignorirati znak pa kad skrenemo lijevo, Policijska stanica (ustvari samo jedan djelatnik policije) doći će k nama i vjerovatno naplatiti kaznu za nepropisnu vožnju, pa ko voli nek izvoli. Saznali smo da su neki mještani koji stanuju u Domjanićevoj nezadovoljni takvim usmjeravanjem već bili u Policijskoj stanici s namjerom prosvjedovanja ali im je rečeno da je znak za obavezan smjer postavljen greškom te da će biti maknut. Do tada ne preostaje nam drugo nego izabrati jednu, od dvije, već navedene mogućnosti.(Z.J.)
pitomača.net

- 05:29 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.