sve cure žele bit ja, svi dečki žele bit samnom...

utorak, 05.12.2006.

po muški...

VAGA




Manipulativna drolja


Prva asocijacija na Vage je hodajuća vagina. Netko bi pomislio da to i nije tako loše. Istina je, i nije loše. Mnogi muškarci bi umrli da imaju pored sebe neku koja je toliko sočna, zanosna i poželjna (kakvom se ona obilato predstavlja flertom). No poput svih stvari na ovom svijetu, sve ono što je na prvi pogled vrijedno, na drugi se otkriva da je zapravo vreća dreka za koju ste dali hrpu love.

A sada, budući da ste platili za svoju vaginu, dobro došli u svijet ženskih spletki, manipulacije, tračeva i guranja nosa u tuđe poslove! Vaša stvar! Sada ste pod lupom vaše male vagine. Ono što radite piše se i analizira u prisustvu njenih trač-baba, a vama se reklamira, upravlja i manipulira.

Jednom riječju, ona vas ...e u vaš mali muški mozak željan vagine, iako vam ta vrsta ...anja nije bila ni na kraj pameti kada ste je krenuli osvojiti. Ne dopustite da vas grize savjest što vas je osvojila bogomoljka. Iskusna je ona, niste joj prvi. Ni drugi. Možda tek 400-ti.

A tko je zapravo vaša bogomoljka, ispod te zanosne pojave? Osoba koja je veoma sebična i egocentrična, ali bolno nesposobna da napravi bilo što zbog svoje neodlučnosti. Djela nisu njen fah. Riječi jesu. Kada čujete da vagina kaže da je komunikativna, to zapravo znači da previše priča.

Smisao njezinog postojanja se svodi na to da uhvati 'moćnog' (barem u njenim očima) muškarca koji će odlučivati umjesto nje. A onda će ona manipulirati njime iz tame. Ona razumije tu igru, da je muško bila bi hodajući !@#$ (kao njena suprotnost u horoskopu, Ovan). Zato se i privlače.

Preskočite ovaj znak. Nemojte umrijeti od spolnih bolesti.




<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.