posluhni moje pjesme

utorak, 29.01.2013.

IZAŠLE SU MOJE "CRTICE IZ DJETINJSTVA"

Čast mi je obavijestiti sve korisnike ovog portala i štovatelje mog rada i stvaralaštva, kako je jutros, 29. 1. 2013. , na portalu digitalnih knjiga izašla moja sedma samostalna knjiga, a druga proze, naslova "Crtice iz djetinjstva". Djelo sadrži oko nešto više od stotinjak stranica , kao ilustracije našli su se prekrasni crteži, a u nastavku teksta imate i linkove na čiji klik možete knjigu preuzeti za čitanje. Sretna sam jako kao i svaki put kod ovakvih doživljaja i zahvaljujem se svima koji su zaslužni da moja kvaliteta ali i kvantiteta , pa i u ovim ne tako dobrim vremenima rastu.

Zahvala ide i gospodinu Nenadu Grpcu , uredniku promotoru ovakvog načina izdavanja naših stvaralačkih djela.

Drago nam je da vas možemo obavijestiti da je na portalu www.digitalne-knjige.com objavljena još jedna nova digitalna knjiga.

Knjigu "Crtice iz djetinjstva", Denis Kožljan, predstaviti ćemo vam uz pomoć predgovora:

Tek nekoliko riječi…

Započeh pisati moje drugo prozno djelo, naslova "Crtice iz djetinjstva", a u kojem se još jednom želim vratiti u ono, pa rekla bih za mene, davno vrijeme, ali isto tako najljepši period mog života.

Na početku mog stvaralaštva tj. u prvoj samostalnoj zbirci "Sva moja sjećanja", 2010. velikim dijelom osvrnula sam se kroz stih u godine dok sam se kao mala djevojčica igrala, trčkarala po bakinom seoskom dvorištu, prepustila se slobodi životnih radosti.
Znala sam još tada, da se moram ponovno vratiti u to vrijeme i kroz Crtice opisati događaje i doživljaje koji su ispunili moje rano djetinjstvo tj. period od kad sam počela pamtiti, sjećati se, upoznavati prirodu, ljude. Bilo je to vrijeme za pamćenje, vrijeme koje me ponovno inspiriralo i omogućilo mi da kroz kratke crtice, pričice, opišem sva ta moja čudesna stanja duha i tijela.

Moram svakako napomenuti da ću u pričma, imenovati ljude pravim imenima, a govor koji se tiče izravno dijaloga i situacije, pisati ću na čakavštini jer se tako i govorilo u selu moje bake, kako na maminoj, tako i na tatinoj strani… Vjerujem i truditi ću se da crtice budu ispisane što vjernije, a poklanjam ih mojoj pokojnoj baki koja me zapravo, ne samo čuvala već i odgajala sve do polaska u školu pa i nešto kasnije.

Na nekoliko mjesta ubaciti ću i nekoliko stihova, a čija su tema i sadržaj također refleksija mog djetinjstva

Denis Kožljan, pjesnikinja, književnica

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/kozljan6.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

EVO I OSTALIH LINKOVA KLIKOM NA KOJE TAKOĐER MOŽETE KNJIGU CRTICE IZ DJETINJSTVA PREUZETI

http://www.digitalne-knjige.com/naslovna.php

http://www.digitalne-knjige.com/sveknjige.php

http://www.digitalne-knjige.com/crtice.php

http://www.digitalne-knjige.com/kozljan6.php

http://www.digitalne-knjige.com/p157.php

http://www.digitalne-knjige.com/007/kozljan6/


- 11:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #