srijeda, 05.04.2006.

Mateo, Tena i Tatjana

Ovo je priča o Mateu, Teni i Tatjani. To sam ja pisala na tehničkom (točnije na informatici) i ne znam kak je točno išla, otprilike ovako nekako:
"Bili jednom dječak Mateo, zvan Mate (ili Miky) i djevojčica Tena (Marjanović). Tena se jako zaljubila u Matea, pa ga je stalno lovila, slala mu poruke, davala mu leksikone na ispunjavanje, i tako ga je nekako i ulovila. Oni su bili sretni zajedno, a pogotovo jadni Miky.
Nekoliko dana kasnije. . .
Bilo je proljeće, pa su procvjetali tulipani. Usred polja nalazio se jedan prekrasan "Tulipan". Mati je on jako zapeo za oko i nije znao da ga ubere, ili pak ne? Odlučio ga je ubrati, toliko mu se svidio da je jednu laticu i poljubio, u tom trenu iz "Tulipana" se stvorila prekrasna, zgodna, seksi mlada djeva Tatjana. Bila je to ljubav na prvi pogled . . . Oni su bili nerazdvojni i jako su se zavoljeli. No, kada je Tena saznala za Tatjanu (takozvanu Tayu), odlučila ju je ukloniti s puta. Srećom, za Tenine pokvarene planove saznala je dobra vila Petra koja je to rekla Mateu i Tayi. Tena je pod nepoznatim okolnostima završila u bunaru (školskom projektu iz fizike, Matine i Tayine dobre frendice Doly), koji je dobra vila pretvorila u ogromni bunar dubok 63548 km. Kada je Tena crkla, Mate i Taya su nastavili živjeti nerazdvojni i u ljubavi, dugo,dugo,..., sve dok Mate nije završio u zatvoru zbog šverca videoigrica, a Tayu, koja je bila neutješna od Matinog odlaska, utješio je Dejan (iz 7.b), za kojeg se Taya kasnije udala. A što se tiče Mate . . . Pa, on je u zatvoru upoznao Tuskya, koji je ondje završio zbog krađe velikih količina maybeline čarapa iz Bille, i oni su poput Taye i Dejana živjeli sretno do kraja mog života.
mad cool kiss kiss thumbup thumbup nut


19:29 | Komentari (4) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker