okrutnastvarnost

29.06.2007., petak

KUCKA BEZ DUSE!!!!!

Smatraju me kuckom bez duse, sada sam to i postala!!!
Nije me briga za nikoga, gledam samo na sebe i kako ce meni biti dobro. Ali da cu ici u krajnost to nisam ni pretpostavljala.
Prosli petak je bila pijanka do boli. Isla sam s prijom vani, tribale smo biti same, ali smo nabasale na njenog momka i njegovu ekipu. Kad ga je vidila poludila je, jer joj je reka da nece ici nigdi, zbog toga ga je cilu vecer inorgirala i nije tila pricati s njim. A mene se je uvatija njegov prijatelj koji je za popizdit tlacan, a i za misec dana se zeni. Pa smo tako njen dragi i ja nasli rjesenje, veliki dio veceri smo proveli skupa, malo pricali, puno plesali. Ali kako je vrime prolazilo i kako je sve vise bilo alkohola u nama tako je ples posaja sve vruci. Pocea me ljubit po vratu, vatati za guzu i tako to, a ja sam mu sve vise dopustala. Sve smo to radili u njenoj neposrednoj blizini (kriomice) i mene je to jako uzbudjivalo. U jednom trenutku mi je reka da dodjem za dvi minute u wc, medjutim odma iza njega je otisla ona pa ja nisam mogla. Ona se je brzo vratila, pricekala sam jos par minuta da vidim oceli se on vratiti. jedan dio mene je zelija da se vrati, a drugi je prizeljkiva da me ceka. Nisam vise mogla izdrzati pa sam se uputila i ja u wc. Kad sam usla u predvorje (izmedju muskog i zenskog wc-a) vidila sam ga u muskom, samo sam ga pogledala i usla u zenski. Odma je dosa za menom i izvuka u predvorje, stisnuo uz zid i pocea pricati bajke, kako otkad me je prvi put vidija ne pristaje razmisljati o meni i kako sam mu do bola napeta. Malo pomalo smo se poceli tu i ljubiti, ali sam ga brzo maknula i usla ponovo u zenski wc. Naravno opet je usa za menom i uvuka me u kabinu di smo se posteno povatali. Onda me je iznenada uvatila neka kriznja savjesti, jedvo sam se izvukla iz njegovih ruku i otisla. Ali tu nije bija kraj!!! Njegov naporni prijatelj je nagovorija moju priju da idemo sa njima na nocno, posto je ona bila jos ljuta na doticnog isla je s napornim, a ja s doticnim, svoje sam auto ostavila isprid kafica. kako se nismo dobro razumili di ce mo tocno ici oni su otisli u jednom smjeru, a mi u drugom. Kad smo stigli na odrediste rekla sam mu da ih zove i rece im di smo sta je on i ucinija. Posto smo ih tribali neko vrime sacekati predlozija je da se mi odma spustimo na plazu sta sam ja kategoricno odbila i sila na klupu u blizini. To ga nije sputavalo, sija je pored meni, primija me snazno i pocea ljubiti. Kad su se ovi dvoje pojavili naporni je posta jos naporniji tako da sam odustala od nocnog i doticnome rekla da me odvede do auta, a priji ako oce ostati s njima neka ostane, ali da ja idem ca i da necu vise ni sekundu ostati. Odlucila je ostati i krenila za napornim na plazu. U autu mi je doticni reka ko sam ovo umjetnicki izvela (mozda i jesam, ali nisam namjerno ni svjesno) i sta jedan mracni dio parkinga. Istina je da sam mu opet pokusala odoliti, ali ostalo je samo na pokusaju.
Za mi je sta sam to sve napravila, ali tu vecer mi je ta njegova pozuda za menom odgovarala, gustala sam u njoj. Znam da sam ja u tome svemu najveci krivac premda je iz mene radija alkohol i vucina u zraku.
Ali sta je tu je, ide se dalje, ona nista ne zna, a sta se ne zna to i ne boli!!!!
- 13:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #

18.06.2007., ponedjeljak

U subotu sam isla vani s Josipom i njegovom ekipom (njih 7 miski i ja) u Makarsku, bila je to noc za pamcenje, osjecala sam se kao kraljica. Nasli smo se u njegovom kaficu lagano pijuckali i kovali planove di bi mogli otici da se malo maknemo iz ovog naseg jebenog grada. Pregovori nisu dugo trajali, odluka je bila jednoglasna ide se za Makarsku. Bila sam sigurna de ce bilti ludo, nezaboravno i da necu sresti nikoga poznatog. Opet sam svatila da covik u neke stvari nesmi biti siguran. Bilo je ludo i nezaboravno i vise nego sto sam mislila. Nego da krenem na bit, islo se od kafica do kafica i pilo, bolje reci lokalo. Totalno luda atmosfera, srica leptirici koji su se pojavljivali kad bi bila u Josipovoj blizini su se smirili, vjerojatno su zaspali. Oko 03:30 h policija je sve pozatvarala, a kako nismo tili da noc jos zavrsi odlucili smo otici malo do Baske Vode, viditi imali doli sta. Kad smo dosli usljedilo je razocaranje ni doli nije bilo nista, ali sve jedno smo se odlucili spustiti do Apola i popiti pice. Bila je sakica ljudi tako da smo zamalo odustali i od te ideja. Ali eto nismo, zasili smo za sank i nastavili po alkoholu. Kad onda zacuh poznat glas iza ledja!!! Pomislih Hrvoje, ma to je nemoguce, on nikad ne ide van Splita. Lagano sam se okrenila i imala sam sta i viditi, metar od mene stoji on s ekipom i curom s kojom se drzi za ruku. Pogledali smo se zbunjeno, curi je mahinalno pustija ruku i prijateljima signalizirao da mi se nesmiju javiti radi nje. Na to sam poludila, nisam mu tila dati gusta da vidi da me to smeta i da me ludjacki boli. Posto sam sidila tik do Josipa tiho sam ga upitala zeli li se malo igrati. Rekla sam mu da mi je tu bivsi s curom i da mu zelim pokazati da sam krenila dalje s zivotom, premda to nije istina. Odmah se je slozija i tako je igra krenila. Josip me je onako lagano privukao k sebi i poljubija, konobara je zamolija da pusti nesto lagano da svira i ovaj mu udovolji. Kad su pustili laganici digli smo se plesati, izgledali smo zaljubljeni do bola, a Hrvoje je sve gledao kao hipnotiziran, bar su tako rekli. Naravno kad smo krenili ca isli smo zagrljeni, ubrzo smo izasli iz Hrvojeg vidokruga i igra je tribala biti gotova, ali nije na moje zadovoljsto. Nastavili smo s igrom sve dok nije isa svak svojoj kuci.
E tu nije kraj, u nedilju me zva Hrvoje i pita mozemo li se viditi, odbila sam ga. Nakon toga me je pita je li to radi "onog lika" Josipa, na to sam mu odgovorila potvrdno i rekla sam mu da sam krenila dalje ka sta je vidija i da me vise ne zove. Nakon te recenice navrle su mi suze na oci, jer to ne zelim, ali moram napraviti, moram prikiniti svaki kontakt s njim da ga mogu zaboraviti. Poklopila sam mu slusalici, duboko udahnila i isla se naci s Josipom s kojim sam provela jos jedan lip dan.


- 14:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.06.2007., petak

Zelim kreniti dalje, zelim poceti ispocetka, ali svaki put kad to pokusam proslost mi se vrti i neda mi da nastavim. Pisala sam kako se je pojavio Ivan na Visu, a onda na poslu i koja je to katastrofa koja nije jos rjesena, pisala sam o Hrvoju koji me je unistija i najnovije o Josipu koji mi je unio nemir u zivot. Lako bi i za Ivana i Josipa da nije tu Hrvoje. Oni su avantura ili bezuspjesni pokusaj da zaboravim ovog debila. Nakon sta me je ostavija tila sam ga nazad posto poto kad to nism mogla ostvariti odlucila sam ga ostaviti u proslosti. Kad je svatija da ga vise ne zelim cekati i da necu vise biti uz njega kad mu se prohtije pocea je zvati. Svako malo je zva da se nadjemo nisam mu tila popustiti, nisam se opet tla vratiti na nesto sto nema buducnosti. Nakon silnog njegovog nagovaranje i moga odbijanja sinoc sam budala popustila. Nasla sam se s njim, bilo je super, bilo je kao nekada, ali onda je doslo jutro i on nije bija pored mene kao nekad. Prvo sam pomislila sve je bija san, to se nije dogodilo, ali na zalost dogodilo se je. Opet je zabolilo istom snagom kao i onaj dan kad je reka da je izmedju nas gotovo, opet se je srce steglo i pozelilo da pukne od silne boli.

- 13:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.06.2007., ponedjeljak

leptirici, ah ti leptirici!!!!

Ne mogu virovati da su se opet pojavili nakon toliko vrimena, nakon sto sam ih svom silom negdi duboko zakljucala i kljuc bacila u provaliju da ga vise nikad nitko ne nadje. Kako i zasto ga je nasa kad to nisam tila, kako se samo sudbina igra i slaze kockice kako ona zeli, a ne mi smrtnici koji zele u miru ziviti. Svi govore kako je nesto najlipse biti zaljubljen, mozda ako ste sretno zaljubljeni, ali ako znate da necete biti sretni onda to posto poto zelite izbjeci. Kod mene je takav slucaj nikada nisam imala srice u ljubavi tako da sam odustala od nje i ne zelim je, jer ne zelim opet patiti, dosta mi je toga u zivotu. Obecala sam sama sebi da vise nitko nece dirniti moje srce i dusu, a onda se on pojavio nekako tiho i neprimjetno se uvukao di nije smio, nasao kljuc i pustio leptirice da polete koje toliko mrzim. Mrzim ih jer mi izazivaju nemir kad ga vidim, a kad nije uz mene gone me da ga nadjem tako da oni mogu vladati. Ma mozda bi to i bilo sve super da gospodar mojih leptirica nema curu, ali i usprkos njoj mogla sam biti s njim u petak medjutim nisam i uzasno mi je za zbog toga. Tako mi i triba kad gledam prije na druge nego na sebe, stvar je u tome sta bi mi prijateljice s kojima sam izasla ostale bez prijevoza da sam ostala s njim. Zato sam otisla s njima premda znam da su one bile na mom mistu nebi me ni pogledale vec bi samo rekle ........ snadji se.
Ovo je sve apsurdo i nesto na sto nisam spremna i za sto nemam snage zato cu kako bilo povatati te vrazije leptirice, opet ih zatvoriti i jos bolje i sigurnije zakljucati!
- 13:48 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Srpanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (4)
Svibanj 2007 (5)
Travanj 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

moje misli i život

Linkovi