Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okrutnastvarnost

Marketing

KUCKA BEZ DUSE!!!!!

Smatraju me kuckom bez duse, sada sam to i postala!!!
Nije me briga za nikoga, gledam samo na sebe i kako ce meni biti dobro. Ali da cu ici u krajnost to nisam ni pretpostavljala.
Prosli petak je bila pijanka do boli. Isla sam s prijom vani, tribale smo biti same, ali smo nabasale na njenog momka i njegovu ekipu. Kad ga je vidila poludila je, jer joj je reka da nece ici nigdi, zbog toga ga je cilu vecer inorgirala i nije tila pricati s njim. A mene se je uvatija njegov prijatelj koji je za popizdit tlacan, a i za misec dana se zeni. Pa smo tako njen dragi i ja nasli rjesenje, veliki dio veceri smo proveli skupa, malo pricali, puno plesali. Ali kako je vrime prolazilo i kako je sve vise bilo alkohola u nama tako je ples posaja sve vruci. Pocea me ljubit po vratu, vatati za guzu i tako to, a ja sam mu sve vise dopustala. Sve smo to radili u njenoj neposrednoj blizini (kriomice) i mene je to jako uzbudjivalo. U jednom trenutku mi je reka da dodjem za dvi minute u wc, medjutim odma iza njega je otisla ona pa ja nisam mogla. Ona se je brzo vratila, pricekala sam jos par minuta da vidim oceli se on vratiti. jedan dio mene je zelija da se vrati, a drugi je prizeljkiva da me ceka. Nisam vise mogla izdrzati pa sam se uputila i ja u wc. Kad sam usla u predvorje (izmedju muskog i zenskog wc-a) vidila sam ga u muskom, samo sam ga pogledala i usla u zenski. Odma je dosa za menom i izvuka u predvorje, stisnuo uz zid i pocea pricati bajke, kako otkad me je prvi put vidija ne pristaje razmisljati o meni i kako sam mu do bola napeta. Malo pomalo smo se poceli tu i ljubiti, ali sam ga brzo maknula i usla ponovo u zenski wc. Naravno opet je usa za menom i uvuka me u kabinu di smo se posteno povatali. Onda me je iznenada uvatila neka kriznja savjesti, jedvo sam se izvukla iz njegovih ruku i otisla. Ali tu nije bija kraj!!! Njegov naporni prijatelj je nagovorija moju priju da idemo sa njima na nocno, posto je ona bila jos ljuta na doticnog isla je s napornim, a ja s doticnim, svoje sam auto ostavila isprid kafica. kako se nismo dobro razumili di ce mo tocno ici oni su otisli u jednom smjeru, a mi u drugom. Kad smo stigli na odrediste rekla sam mu da ih zove i rece im di smo sta je on i ucinija. Posto smo ih tribali neko vrime sacekati predlozija je da se mi odma spustimo na plazu sta sam ja kategoricno odbila i sila na klupu u blizini. To ga nije sputavalo, sija je pored meni, primija me snazno i pocea ljubiti. Kad su se ovi dvoje pojavili naporni je posta jos naporniji tako da sam odustala od nocnog i doticnome rekla da me odvede do auta, a priji ako oce ostati s njima neka ostane, ali da ja idem ca i da necu vise ni sekundu ostati. Odlucila je ostati i krenila za napornim na plazu. U autu mi je doticni reka ko sam ovo umjetnicki izvela (mozda i jesam, ali nisam namjerno ni svjesno) i sta jedan mracni dio parkinga. Istina je da sam mu opet pokusala odoliti, ali ostalo je samo na pokusaju.
Za mi je sta sam to sve napravila, ali tu vecer mi je ta njegova pozuda za menom odgovarala, gustala sam u njoj. Znam da sam ja u tome svemu najveci krivac premda je iz mene radija alkohol i vucina u zraku.
Ali sta je tu je, ide se dalje, ona nista ne zna, a sta se ne zna to i ne boli!!!!

Post je objavljen 29.06.2007. u 13:55 sati.