Mislim,dakle...uživaj danas! :)

ponedjeljak, 30.08.2010.

Cakule ca mogu cakule…

...Klapa Kumpanji - Ćakule

Neki dan je moja sugradjanka Modesti blejz pisala post o „pomagalu“ za gluhonjime osobe, tj. kako na TV u onin malin kvadraticima u kantunu ekrana, obicno neka zenska osoba lamata rukan, te pravi razne grimase i mote, kako bi ljudi ostecena sluha i oni koji ne cuju mogli znat o cemu se radi u doticnoj emisiji.
…spomenute scene tih „voditelja“ ka' sta i ona sama kaze, zahtijevaju poznavanje odredjenih znakova za gluhe, puno znanja za razne simbole, puno muke, maksimalno brze pokrete kako bi se „stiglo“ one sta samo laprdaju jezikom, puno lamatanja rukan, naglih pokreta i mota, grcenja lica, usta, kolutanja ociju, naglasenih grimasa i da ne govorin sta sve ne…
…ha, i onda mi je palo na pamet kako bi se ti „voditelji“ morali razapet ka' Gospodin na krizu dok bi objasnili samo jednu kratku cakulu od samo 5 postojecih samoglasnika u nasem lipom 'rvatskom jeziku, al' u izvedbi dvojice Dalmatinaca:

…zamislite sad scenu na rivi, njih se dvojica sritnu i cakula pocimlje!




…oooooo!!!
…e!
…i???
…aaa!
…uuu!
…ae!



…prevod za „nepismene“:


…(odusevljenje kad ga je vidija)
…(javlja se i on njemu)
…(oni prvi ga pita da kako je)
…(a ovi njemu odgovara kako i nije nesto)
…(ovaj je sad ka' nesta zabrinut zbog toga)
…(a ovi njemu kaze: …a, sta ces kad je tako!!!)



…eto, ne moze se jednostavnije! cerek

...ae! thumbup




...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.08.2010.

3.bojna, Markan, zene i virusi…

...Riblja corba-Volim zene

Kraj je kolovoza… godina gospodnja 1994.
…obicni dan u neobicno vrime.
Rat je picija svugdi okolo nas, a cila se ekipa skupila u „Orlanda“.
…prvi ritual ratnika po povratku sa jos jedne jebene smjene na cuki.
Svi sritni sta smo zivi i neruvinjani, pa je prisniji bija kafic od kuce.iako smo znali da nam sad one nase doma jebu sve po spisku.
… ipak je ritual ima svoje drazi, jer tek su se sad po komodu mogle pricati baze koje su se desile u zabiti Herceg-Bosne, cuvajuci ko zna sta i jos manje zasto.
…jebate, ne mogu virovat!!! …promrmljam u sebi citajuci te skrabaste zapise „iskopane“ iz kartonske kutije od cipela, dok sam nervozno pritresa po ormaru trazeci neku osobnu papirologiju.



Gledan krpeni grb Bojne, kojeg sam otpara sa kosulje prije nego li san razduzija ratnu opremu…uzmem ga u ruku, a sjecanja naviru:
…bilo kako bilo, ritual ratnika se blizija drugoj gajbi pive, kad se Markan sitija da mu je sutra rodjendan.
…supeeeer!!! …momci sutra ste kod mene doma na veceri!!!
…JEEEEEEEEE!!! …zarlaukali smo svi od reda i dogovor je pao u tili cas.
Zna sam da ce mu zena past u ocaj i popizdit kad sazna za tu „radosnu“ vijest, pogotovo sta su zivili u stanu kod Markanove punice, koju je on strasno „obozava“.
Naoruzani sa dvi gajbe pive kao poklonom za rodjendan, stigli smo ti mi u taj mali stan.
Ekipa glumi finocu ka' da smo iz Finske, sidamo za stol u dnevnoj sobi, vade se odma iz dzepa karte, duvan, upaljaci, papir i olovka…!
…sve ka' u bajci, Markanova zena i dica se pokupili u drugu sobu, mi „malo“ bucni ka' da smo u gostioni, klopa na stol, otvara se piva, pali duvan, dile karte…!!!
PAAAA, SRITAN TI RODJENDAN MARKANE!!!...povikasemo svi uglas i digosmo boce u zrak, a onda potez veceri:
…iz sobe izlazi punica, mala sitna zenica i uzima skoro vec punu pepeljaru sa stola da je isprazni i ocisti.
AAAEEEEEEEEEEEEE!!!...zaurlice Markan i tu facu necu nikad zaboravit.
Ljut ka' paprika, pun bijesa i ogorcenja, prisao je punici, uzeja joj pepeljaru iz ruke i reka:
…STA SI DOSLA OVDJE, KOJI KURAC?!… AJ, VOZZZZZZIII !!!
…pa zete, ja sam mislila…!!! …dalje nije stigla prozborit, jer Markan je vec bija diga prst u zrak ka' da je za govornicom u Saboru i nastavija istim tonom.
…GOSPOĐO, MISLIN DA SAM VAM NAJAVIJA DA MI KONOBAR NIJE POTRIBAN VECERAS!!!
U prvi tren nasta muk, nelagoda se uvukla u onih 15-tak kvadrata…
Punica se pokupila i napustila bojno polje, a mi cim je ona zatvorila vrata za sobom u isti glas odma poceli dilit savjete i gladit situaciju, u stilu:
…pa Markane, zena nije nista lose tila, eto samo da nam da malo ruke i pomogne…
…ZNATE STA???...PUSITE VI MENI SVI KURAC!!! …cili dan joj danas trubim da se ne pojavljiva kad Vi dodjete, al' ta baba jednostavno ne moze odolit!!! …mora ona vidit ko' je dosa, sta radimo, sta jedemo i pijemo…sve iz pakosti, ZLO DA NE MOZE VECE!!!
Sutimo svi ka' zaliveni, a on ne pristaje:
Takva joj je i cer!!!...ISTA!!!...PLJUNUTA!!! …virujte Vi meni, za 500 godina na Zemlji ce prezivit samo virusi i zene.
…Bog te jeba, ja izadjen vanka i kad se vratim uvik isto: …di si bija Markane, s kim si bija, sta si radija, znas da nesmis pit, znas da imas tlak…secer ?!?!?!!!
…i onda dakako ja popizdim, posaljem je lipo u kurac, legnem zivcan u krevet, tlak mi skoci duplo, secer trostruko i sutra kad opet izadjem vanka, bog te tvoj… opet sve isto!!!!
…di si bija Markane, s kim si bija, sta si radija, znas da nesmis pit, znas da imas tlak…secer?! …i tako vec 20 GODINA, BOG TE MAZA!!!
…aeeeee!!! …svi smo istovrimeno uglas komentirali njegov monolog.
…I STA JE NAGORE, NE ODUSTAJE!!!…ZAMISLI, NIJE JOJ DOPIZDILO!!! …pa mi muski nemamo nikakve sanse za prezivit, ako nas kakva prirodna kataklizma ne unisti ONE CE SIGURO!!!






U taj cas moj se berlavi kum umisa, a sve mi se parilo da je samo tija kurva jedna nadolit ulja na vatru.
…ajde Markane ne seri, pa zena ti je dala stan, daje ti pola penzije u obiteljski budzet, cuva ti dicu...
…ZNAS STA!!!???...jebi se i ti i ONA, vodi je doma kad ti se toliko svidja!!! …pa jebate zivot, NE MOGU VISEEEEE!!!!...ne mogu vise trpit da ja kad podjem lec i oden do zahoda, a ono u unutra se cuje:… SSSSSSSS!!! ...ONA PISA!!!!
…u 3 ure, kako me jebe piva i ova prostata oden opet pisat, a ONA opet tamo: …SSSSSSSSS!!! …dakako PISA!!! ...ujutro se dignem, mislim sad sam prvi, al jes kurac opet SSSSSSSS!!! …dodje mi da sve potaracam sa jednim dugin rafalom, pa ko ga jebe!!!
…paaaaaaaaaj Markane nemoj tako!!! …pa izdrzi jos malo, stara ima priko 70 godina i bolesna je, nece jos dugo!!! …pokusa kum malo smirit tenzije jer je vidija da je vrag odnija salu.
…ONA!!! …bog te jeba, nadzivit ce ona mene i svih vas, to cudo nece nikad umrit i vjecno ce kukat kako je stalno nesta boli i kako smi' ist samo teletinu i bilu ribu, dok mi svi ostali u kuci jedemo falsi brudet il' manistru usuvo!
…NEGO UPAMTITE ME DOBRO!!! …ako se SLUCAAAAAJNO desi da ona umre prije mene, da NEBI NEKOME SLUCAAAAJNO palo na pamet da mi DADE saucesce, samo NABACI PETICU I PROLAZI!!! …JASNOOOOO???
…aaaa je, je Markane!!! …JASNO, JASNO!!! …svi smo u glas odobrili njegovu zelju.
Znali smo mi da je sarkazam naseg frenda bija "na nivou", a da je on u stvari bija u dusi dobar ka' kruv, …jebat ga, zivci su nam svima bili otisli na kvasinu u tim ratnim vrimenima, pa nismo obadavali ni zamirali puno o tim "sitnicama" sta zivot znace.
…sicam se jednom smo skupa lovili ribu i ja uvatin malog morskog pasa, pitan ga: …Markane, koji cu kurac sad sa njim??? …on mi rece kroz smij: …a, bogati baci ga nazad u more, pa ce kad naraste valjda nekom turisti odgrist nogu!!!
Nasmija sam se u sebi okricuc stari Ratni dnevnik pun zabiljeki i zgoda sa terena pa promislim:
…jebate, pa ima je Markan pravo! …punica mu je jos ziva, a mi svi redom osli u kurac…njega jebe tlak i secer ka' blesavi, ja zamalo o'sa bogu za kurira od srca, kuma jebe stitnjaca i aritmija, Joke je zbog cira il' raka osta bez pola zeluca, Mate je pokojni ima vec 2 godine, Zelja je jos lani ispalija na zivce i u penziji je na racun PTS-a, Stipe svako malo zavrsi na hitnoj jer ga cesto nadju doma u komi od secera…!!!!
…uglavnom, zakljucak je da sve vise pocimam virovat u onu Markanovu teoriju kako ce za 500 godina na Zemlji ostat samo virusi i zene, jer nismo mi te srice pa da ce nas puknit kakvi asteroid. belj


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.08.2010.

Ekonomija i sex…

...Azra-Jesi li sama veceras...

Okrica sam bas zadnji list Slobodne, a u stvari je to bija prvi, posto sve novine obicno citan odotraga i dakako na njemu vristi aktualna tema: …rebalans budjeta, recesijska kriza, oporavak, poskupljenje struje, kruva…
Naravno sve sa slovima od po metra, bold i ukosena… toliko koso da samo sta ne padnu ka' i aktualna vlast.
…izmedju tog teksta poznate face i grupice…a kako je pocelo, svi kandidati za „hotelski smjestaj“, a kako nam ministar od turizma trubi da su svi kapaciteti na moru puni, najprije mi se cini da ce oni recimo u Remetincu opet postat aktualani, a bas mi je simpa hotel i cuja sam da nije jako skup!
…ne znam sa koliko je zvjezdica, ali sigurno nista manje nego na zastavi EU-a...svitska je to kvaliteta! belj
…doduse ima nekih nasih turista sta u zadnje vrime pod hitno putuju u inozemstvo, kazu… Amerika je uvik bila dobra destinacija pogotovo kad putuje cila obitelj, samo se pitam zasto toliko zure da predju baru.
…ha, bas me nesto podsjecaju na tifusare iz filma „Bitka na Naretvi“….samo sta ne vicu: „Naprid drugovi, priko vode do slobode“.
…Andjeeeee, dolazi 'vamo!!! …viknija sam niz kafic, a novine sam zavijarija u kantun pusuci ka' ris. burninmad
…sta ti je Pajdo, 'ko tebe tako ljuti zorom??? …Zdravko ce meni, gledajuc me priko ocala.
…ma jebali smo jeza moj doktore ove jeseni!!! ...tribat ce to prezivit, al' nebi ja s'vama o tome!!! …odgovorim mu, znajuc kako od cakule sa njim nema koristi jer nisan se nikad upusta u to sa psihijatrom, a on je to bija u nasem malom mistu.



…zasto nebi??? …“zalipija“ se on odma na temu ka' prilipak.
…pa doktore, to su stvari vezane najvise za ekonomiju, a to je susta suprotnost vasoj profesiji!!! …pokusa sam mu utec iz „zagrljaja“, al' nije se doktor tako lako pridava.
…e varas se moj Pajdo, bas sam nekidan ima pravu lekciju iz ekonomije!!!
…vi imali lekciju??? …cudno sam ga pogleda, racunajuc da psihicima niko ne moze dilit lekcije.
…aha, slusaj ovo!!! …zausti Zdravko, al' priknuh ga nabrzaka taktickim pitanjem:
…a moze li prvo da nam Andja donese pivo, a doktore??? party
…moooooooooze, moze!!! ...nije se on da smesti, a nije ni Andja…ka' da je imala krila od Red bulla.
…znas Pajdo, prosle zime meni ti u ordinaciju dodje jedan muskarac i zena.
…ae!
…pitan ti ja njih da kako im mogu pomoc i u cemu je problem, kad ce tip meni onako drito u facu:
…mozete li Vi doktore da nas gledate dok vodimo ljubav?
…jebate led, pa to je bas cudno…al' kakve to ima veze sa ekonomijom? …komentira sam sa nevjericom ono sta cujem.
…cekaj malo Pajdo i ja sam osta iznenadjen, al' sam pristao!



…vi lipo gledali, a??? fino…cerekao sam se vrtec ladnu bocu u ruci.
…da, daaaaaa!!!...i naplatija im kad su bili gotovi 300 kuna! …cerekao se sad i Zdravko, a ja nisam moga da ne budem znatizeljan.
…i to je bilo sve???
…neeeee, pohvalija sam ja njih kako se dobro seksaju i upitao da li ih jos sta zanima!
…i???
…nista, sve je OK! …rekli su odusevljeno i dodali: …nego, doktore… mozemo li mi doci opet za par dana???
…opaaaaaaa!!!...izletilo je iz mene ka' iz topa.
…reka sam im da moze i oni su dolazili dva-tri puta tjedno, lipo vodili ljubav, placali mi po 300 kuna i onda bi otisli!!! …prica je doktor nekako zamisljeno, a i meni se poceja svaki vrag motat po glavi
…Zdravko bogati, zar to nije malo nastrano ili u najmanju ruku cudno??? …doc se jebavat kod tebe u ordinaciju!? …komentira sam vec glasno i laganini uzbudjeno.
…pa je, imas potpuno pravo!…i ja sam ih takodjer pita da sta zapravo pokusavaju rijesiti u svom odnosu!?
…NISTA!!! …reka je muskarac. …ona je udata i ne mozemo ici kod nje, a ja sam isto tako ozenjen i ne mozemo kod mene!!! …u hotelu soba kosta 500 kuna i rizik je veliki da nas netko vidi kako ulazimo, a kod Vas imamo:
…DOBAR ALIBI
…SVE NAS SKUPA KOSTA 300 KUNA
…MOJU PARTNERICU PALI KAD NAS VI GLEDATE
…I U POVRATU POREZA DOBIJEMO PO 100 KUNA.
…a u picku materinu, tip je genijalac! …procidin kroz zube
…aha, ekonomist!!! smokin


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 18.08.2010.

Ljubav za jednu noc...

...Natali Dizdar-Dan po dan

...Pajdo, slusaj ovo!!!
...slusan Rade!... nego, jesi li ti to mozda prdnija???
…nisan, al' ti sta smrdi!?
…a bogami je!
…hmmm, a da mi nije fermentiralo pivo u duploj porciji cevapa???
…a to je vec posa za patologiju!…nego sta si mi ono tija rec?
…e daaaaa, sicas se ti kako je prije vozija vlak za Zagreb priko Bosne???
…a kako se nebi sica moj Rade, tako sam prije rata najradje putova u Metropolu…lipo uzmes kuset kola i putujes ka' covik.
…eeeee, taj kuset mi je malopri pa' napamet kad sam cita u novine kako ce zeljeznice opet otvorit tu opciju za putovanje.
…a cega si se to sitija moj Rade…siguro kakve akcije, a?
…ma daaaaaa, malo za ne povirovat…al' poslusaj!
…Andjeeeeeeeee, donesi nam dvi ladneeeeeee!!! …zazva sam omiljenu konobaricu cim se primakla sanku, posto sam ima filing da ce nam se sasusit grlo do kraja „puta“.
I dok je Andja otvarala boce, Rade poce pricu...
…i tako ti moj Pajdo iskrsne meni jedne zime prid Bozic neki poslic i ja ti trkomice na kolodvor, rezerviran kuset kola i put pod noge prema Metropoli.



…kako su bili blagdani prid nosom, vidin ja cim sam usa u vlak da ce bit guzve... sta se i obistinilo.
…ae! …normalno! …komentira sam nezainteresirano i laganini „natega“ bocu.
…da, daaaa al' slusaj dalje… cim sam usa u kupe za spavanje, svatija sam da ga dilim sa jednom mladom i zgodnom crnkom od jedno tridesetak godina.
…opaaaaaaaa!!! …sad vec zainteresirano ponovo prihvatim bocu i uskoro je jos jedan dugi gutalj nasa put niz suho grlo.
…da, daaaa moj Pajdo… bilo je uzbudljivo za popizdit! …znas, priko oka sam je odmah odmirija dok je skidala kaput i skuzija da je jako zgodna. Istina da je zimska roba skrivala detalje, ali nesta sta je dobro nije moglo utec mom oku!!!... prica je Rade i zamisljeno gleda u orosenu bocu pive u ruci.
…i sta bi dalje??? …navaljiva sam ka' mutav, zarko zelec saznat kako je bilo, jer po svemu sudeci noc je bila pred njima…duga zimska, a Metropola daaaaleko!
…kreveti su bili na kat, pa sam se djentlmenski ponudija da cu biti gornji, na sta je zgodnica odgovorila:
…pa ako volite bit gornji, nema problema gospodine!… prihvatila je, gledajuci me priko oka sa zagonetnim osmjehom na licu koji je isti tren u meni upalija onu jebeni plamicak.
…uffff, lipo ti ga je uvalila moj Rade, ja nebi lako zaspa sa tom spoznajom i u tom okruzenju.
…e daaaaaaa, k'o da sam ja moga spavat! …nakon sta smo malo neobavezno procakulali, ona je rekla da bi volila leci na sta sam ja prihvatija njenu ideju i uskoro smo oboje bili u krevetima.
…lipi sni gospodine!!! …rekla je i okrenula se na bok dok joj je guza bila taman meni na pogledu odozgo, ka' iz aviona.
…majke ti mile, koji je to bija jebeni pogled!!! …komentira sam situaciju, zamisljajuci ga u svim pozicijama ka' da se meni to dogadja.
…i ???...nije to bilo valjda gotovo??? …upitah ga nestrpljivo.
…nije moj Pajdo! …vrtili smo se mi u krevetima oboje jos dosta vrimena, jer sam čuja kako se i ona doli isto okrece.
…nakon po ure u meni pukne film i odlucim provat napravit nesta konstruktivno da me nebi posli pekla savjest, pa se nagnem priko bande lezaja te njezno i polutiho recem:
…mlada damo! …skuzajte sta Vas smetam, ali vidim da ne spavate, pa bi Vas zamolija da mi dodate onu deku iz ormarica, strasno mi je zima!!!?
…Rade pedercino, otkud ti takva suluda ideja, bog te maza…pa ti nisi normalan!!! …ispalim ja ka' iz topa, na sta on samo dize ruku i da mi mot da sutim, pa nastavi pricu:
…priceka sam malo, a onda zacujem njen polusneni glas:
…znate sta gospodine!? …tiho je pocela
...ajmo se malo igrati, pa da se za ovu noc pravimo…recimo, da smo muz i zena, hmmm…ali samo za ovu noc, jer ionako se necemo vise vidjeti…OK? fino
…jebate led!!! …pa ti si Rade genijalac!!! …ne mogu virovat da ti je to predlozila!? …izletilo je iz mene prije negoli je Rade nastavija pricu.
…MOZE! …JASNO DA MOZE! ….strasno sam joj odgovorija i vec se poceja odgrcat kako bi „sletija“ u prizemlje, kad ona rece:
…dooooobro!.....ONDA SE DIGNI I UZMI TU DEKU SAM, KONJU JEDAN!!!



…a u picku materinu!!! …koji zajeb!!! …izleti iz mene
…ae!!! …reka je i Rade, pa natega bocu.
…i kako je zavrsilo moj Rade to sranje???
…a lipo moj Pajdo, ja sam ti se nakon toga okrenija na drugu stranu i nakon par minuta muka i tisine prdnija ka' KONJ!
...ahaaa, a zato ovdi smrdi!!! ...to bice jos od tada!!!
...ae!!! zubo


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.08.2010.

..zrcalo!

…Majke-Vrijeme je da se krene

…“Kritiku nekoga je najbolje napravit prid zrcalom, oli ti ogledalom!“ …reka je davno Bernard Shaw, pa sam osta dosljedan toj izjavi i zablenija sam u sjajnu i glatku povrsinu na zidu isprid sebe.
Iako sam u zadnje vrime sa njim bija na Vi, piljija sam u odraz isprid sebe i razmislja koja li ga je budala stvorila… u ovon konkretnom slucaju, mislija sam na zrcalo, a ne na lik u njemu! smokin



…ma 'iljadu posto neka narcisoidna kretencina koja se divila samom sebi, a onda je jos da zastiti tu glupost smislila pricu kako ako ti se nedaj boze isto razbije …najebes za iducih 7 godina…strah i katastrofa!!!
…eto to tako daleko seze, da se cak i danas prica kako su zrcalo izmislili ljudi da bi i Chuck Norris saznao za strah! belj
…nego da prikratim, u zrcalo se gledan samo kad se brijem da se nebi prikla ili ako mi upadne nesta nedaj boze u oko.
I tako ja zavrsim brijanje i gledan „facu“ ispid sebe!!!
…jebate, koji je ovi tip???
…vidi ga kakvi je, ka' strasilo!!!
…pari mi da to nisam ja! …uprem prstom u zrcalo i samo sta ne kazem ka' Robert De Niro u „Taxi driveru“ : „Are you talking to me???“
K'vragu, ova me „kalvarija“ bas iscidila i sav sam nekako proziran ka' covjecija ribica.
…ha, di je ona moja lipa pitura, indijansko-broncana za ovo doba godine i to po cilom tilu. fino
Mislim da je doslo vrime i da bi moga pomalo odmotavat „tunju“…dat sebi malo vise mota i komoda…mislin da je napokon doslo vrime da se krene…
…kada cemo??? …procidi onaj sidi i blidoliki lik iz zrcala.
I dalje piljec u njega konta sam sta cu mu rec, pa sam se onda sitija kako u nasim zivotima postoje samo dva dana kada ne mozemo ama bas nista ucinit niti prominit???



…daaaaa, jedan je “jucer”, a drugi je “sutra”!!!
...i onda mi se nametnija logicki zakljucak kako mogu nesta ucinit ili prominit samo „danas“…

…ili bolje receno, odmah SAD!!!

...vrime je da se krene!!! thumbup


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.08.2010.

...kamen!!!

...Era-Gregorian

…dobro je, nema jos puno svita! …promrmljam u sebi ulazec u omiljeni kafic i odma pocmem sarat pogledom po stolovima i katrigama da vidin di ima mista i di je novina za procitat uz jutarnju kavu.
…opaaaaa!!!...ima i ranoranilaca!!! …dobacin mom susidu Branku koji se vec dobro ugnizdija u pletenoj fotelji i vec posrka kavu i 'ko zna koji pelin.
…ima, ima moj Pajdo…aj sidi! …rece on ne odvajajuc pogleda sa novina.
…sta je Brane, opet si na Facebooku pocmem ga podjebavat videc da cita smrtovnice, na sta on skoci ka' oparen.
…ma jebate Facebook, ne zajebaji se sa mrtvima…nego, znas sta mi se desilo jucer!?
…sta??? …znatizeljno priupitah, znajuc da kad je Brane tako ozbiljan da se stvarno nesta zanimljiva desilo.
…ma bija sam ti na jednoj sahrani u Hercegovini i kad je bilo sve gotovo odlucim malo prosetat po groblju dok se svit razidje i neces virovat na sta sam naletija!!! …nervozno je prica Brane, guzvajuc novine od uzbudjenja.
…ha, da nisi ka' ja jednom u Tucepima kad sam naletija na tekst jedne nadgrobne ploce: „ Ovde lezim ja, a citas ti!...ali bilo bi bolje da lezis ti, a da citam ja!“
…uffff, nije Pajdo…nego jos gore!!!
…jos gore???…ne mogu virovat, aj pricaj!!!
…ma isto tako setam ti ja grobljem I na jednom grobu vidim poveci kamen!



…ae!
…ma pridjem mu ja da vidim sta prestavlja i zasto tu stoji, kad ugledah tekst urezan iznad, koji glasi:
…"Brate, ako si pravi covik pomozi, pomakni ovaj kamen sta mi stoji na dusi i olaksaj mi muke!".
…a bas jebena situacija…i sta si napravija??? …promrmljam nekako kroz zube
…a kvragu, zajeba se!
…sta, nisi valjda isa pomaknut kamen???
…ahaaaa!!! …kiselo ce Brane.
…i sta se desilo tada???…sigurno je bija zacimentan pa si se samo nateza za djabe?
…a je moj kurac, posli duzeg natezanja maknem ja kamen kad ispod njega stoji natpis:
…"Brate, ako si pravi covik, vrati ovaj teski kamen nazad da zajebemo jos nekoga!" belj

…$%&#=*“>/!!! rolleyes


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (8) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.08.2010.

..promiskuitetnost!

...Đorđi Peruzovic-Cvrcak cvrci Ane

…jebate nije jos ni podne, a 'vako je upeklo!!!…konta sam u sebi lino okricuc Slobodnu u debeloj ladovini omiljenog kafica, kad je na vrata banija Roko.
…Andjeeeeeee, brzo jednu ladnuuuuuu!!! …poceja se on derat, a da nije jos ni sija u pletenu fotelju dva stola dalje od moga.
…a meni kurac, aaaa??? …dobacin mu onako u po' glasa.
…oooooooooo Pajdo!!! …jebate kad si dosa!?...ajme izvini nisan te ni vidija!!! …poceja se on pravdat podizuc crne ocale na vrh glave u guste poluside kovrce.
…da, daaaaa! …lipo bogami, oden ja malo od kuce i vi tako ...zaboravite me, pa ni cus kenjce!!! …pocmem ga podjebavat, jer sam zna da ce se on sad nalozit na griznju savjest ka' mutav.
U sebi sam se smijuca, poznajuc Roka ka' prava covika, al' mora sam malkice gustirat u njegovom skuzavanju.
…daj ne pizdi, eto jebes mi sve ako sam te vidija da si tu!!! …pravda se on drzec u ruci vec donesenu, orosenu i ladnu bocu pive atentnu za otakanje u "dva koraka", oli ti oduska!
…aj, aj pij to brzo picko jedna ili ce te kap trefit!!! …“poguram“ ga moralno i dok mu je uskoro Adamaova jabucica skakutala ka' blesava, pita sam se u sebi: …majke ti, 'ko bi ima muda pa mu je sad smija uzet iz ruke!?…mislim da bi bilo krvi do kolina.
U taj cas cujem na radiju pismu koja se poklopila na ovo vrime bas ka' kec na desetku.
…Cvrci cvrcak Aneeeeeee…
…slusaj pismu, otkad je nisam cuja!!! …promrmljm naglas, a u taj cas Roko ce meni:
…e kad smo vec kod Ane, jutros sam ima zanimljivu cakulu sa njom!
…tvojon zenom Anom??? …priopitah ga za svaki slucaj.
…ae, a koja druga!? …grintavo ce on
…aj dobro, samo pitan…i sta je bilo???
…ma Pajdo, nekidan sam upozna neke Cehinje na Ribarskoj noci i skoro sam jednu opalija na srid plaze.
…opaaaaaaaaaa moj Roko, ti to ka' u dobra stara vrimena!? …sa odusevljanjem u glasu komentira sam nagli preokret spike.
…ma tako nesta, al' nista nije bilo …malo me uvatila prpa da me neko ne vidi, a onda znas vec kako ide kad propustis „pravi“ moment …morala je ona ic' doma!



…e jebi ga, ka' da ti je prvi put moj Roko!!! …vec razocarano sam komentira njegovu propustenu priliku ka' da je moja.
…ma jebes to, nego jutros sam se svadija sa njom!!! …nastavi on malo tuznjikavo.
…sta, al' je vec stogod cula???
…maaaaa, nijeeee!!!
…nego???
…ma jutros sam je onako „na ladno“ dok smo jos lezali u postelji pita: ...Ane moja, sta bi ti napravila da me ufatis kako se seksam sa nekom drugom zenom?
…i sta je rekla??? …nestrpljivo sam pita.
…ma jebat je nista, nego me odma zaskocila sa kontra pitanjem da sta bi ja ucinija da nju nadjem u krevetu sa drugim muskarcem?
…a u kurac, bas sranje... i kako si se izvuka???
…e pa sad, tu i je i ispa zajeb!!!
…???
…aaaaa…reka sam joj da ne misa promiskuitetnost sa slucajnoscu!

...vidi nam susjeda...3 misto, a mi? belj

…i???
…sta i??? …dobro nisam dobija slapu u glavu!!!
…ae, razumim!
…ca je lipo Aneeeee… culo se u kaficu dok smo obojica u isti mah „naguzili“ boce.
…Ciri-biri-ciri-biri-ciri-biri-ciriiiiiiii-biriiiiii…cvrci po cili daaaaaan!!!


...lip pozdrav! mah

- 01:20 - Komentari (3) - Isprintaj - #

petak, 06.08.2010.

...bar 2-3 reda!



...lip pozdrav! mah

- 14:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.08.2010.

...4 godisnjica

...Prljavo Kazaliste - Ruza Hrvatska

...za jos uru vrimena je 05.kolovoza 2010. godine i taman cu do ponoc i 05 minuta zavrsit post, kad ih inace objavljujem...
...sad se vi siguro pitate kog' vraga je to vazno i bitno... mozda i nije, ali meni bas lipa tema za post!?!
...ha, bas neki dan kontam i jebate skoro mi za ne povirovat da je prije 4 godine nasta OBADZO!
Prije tocno 4 godine otvorija sam blog sa imenom „Mislim, dakle uzivaj danas...:-)! ...a i dan danas ostajem sa istom mislju da je to pravi zivotni moto i da sam mu da' lipo ime.
...a sta rec za ove 4 godine!!!???
...ha, prosle su dok si reka keks!!!
...malo???
...neeeee, pa jedna cila generacija sridnjoskolaca je za to vrime protutnjala kroz „pakao“ SS obrazovanja i postala „svoj covik“!
...isteka je jedan mandat hrvatske vlade!
...dobili smo novog presjednika drzave!
...neki premijeri nisu docekali svoj mandat do kraja...neki na ovi, a neki na oni nacin!!!
...u tom vrimenu kad je nasta Obi kako vi znate rec, Jaca nije ni u snu kontala, a ni promisljala da ce joj veliki Ivo bit u sjeni i da ce ona jahat „hrvatskog konja“!
...prije 4 godine nije bilo ni svinjske gripe!!!
...Kerum nije bija gradonacelnik, al' zato je Split za inat dobija novu rivu!
...nismo osvojili zlato na EP u rukometu, vec jebeni Francuzi!
...a na AUSWICU (citaj EP u nogometu '08) izjebase nas Turci u zadnjoj minuti, da bi na penale pupusili do kraja.
...popusili smo i na kvalifikacijama za SP u nogometu, pa sad gustamo pivu u kaficu bez kockastih majica na sebi!
...nitko nije zna' tko je Simona Gotovac, a niti kako je opicena Ava Karabatic!
...Zagreb se poceja urusavat u Kupskoj, a u zadnje vrime i u Varsavskoj... uostalom ka' i cila Lipa Nasa ...dokle ce, niko nema pojma....zivi bili, pa vidili!
...napustija nas je Pavarotti i nikad vise takvog tenora, pa Tose...Novkovic... Dino i „Roko“ ...Đekson!
...napustilo nas je tragicno i „12 zigosanih“ na Kornatu... decki, zao mi je...al' previse mi tu „dimi“ i nadam se da ce sve jednog dana izac na svitlo dana.
...dimilo se i od „eruptivne bombe“ za jos jednim popularnim imenom u zadnje vrime kod nas.
...4 godine je jedan olimpijski ciklus, bija litnji ili zimski...u Pekingu su nas je Blanka i Filip spasili sa medaljama isto ka' i Ivica u Vankuveru...dakako svi srebreni, al' takvi smo mi Hrvati...vazno je sudjelovati!
...Dalmatina nam je dosla skoro prid nos, ali „papu“ (citaj Ploce) nije jos vidila, a kad ce... i to jos ne znamo!!!
...zemaljska balota nam se trese, eruptira i ona, a kako je pocelo 'ko zna sta ce sve bit za iducih 4 godine...
...ja sam eto u medjuvrimenu upa' u almost cool blogere ni kriv ni duzan, al' sta je tu je... vjerovatno su se nekome tamo na Blogu svidile moje pizdarije sta pisem ...zamislite, bez plave kuverte!!! yes
...ha, super!...reka bi, mozda nam se ipak posreci i nesto krene u Lipoj nasoj!?
...mozda pored ovih facebooka, twittera, HDZ-a, SDP-a, EU-a ....ipak ima B(L)OGA!? thumbup
...e daaaaaaa, skoro sam zaboravija!!!
...pa danas je i blagdan i praznik!!! ...DUPLI, bar sta se mene tice!
...Gospa Snjezna! ...dernak u mom zavicaju i naravno Dan domovinske zahvalanosti!
...tu je sve jasno ka' dan, pa samo iskreno cestitam!
...BOG I HRVATI! hrvatska



...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 03.08.2010.

Malo cemo da se kupamo...

...Crvena jabuka-Malo cemo da se kupamo




...o, ouooooo ...malo cemo da se kupamo,
...'ocemo, ouoooo ...malo cemo da se suncamo!!!
...o, ouoooo ...'ocemo moj kujac,
...o, ouoooo ...ovo lito mi je sjebano...ouooooooooooo!!! zubo


...lip pozdrav! mah

- 18:50 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.08.2010.

...nista vise nije ka' prije

...nista vise nije kao prije-boris novkovic



... ha, nista vise nije ka' prije!
Ipak i danas te osjecam negdi duboko u sebi.
Da, još te ima i znam,
... kako cu jos puno puta cekati svitanja,
... i ka' nimi svidok sicat se vrimena,
koja nece vise nikad bit ka' prije!



...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2017 (1)
Prosinac 2016 (2)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (1)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (4)
Studeni 2015 (4)
Listopad 2015 (4)
Rujan 2015 (3)
Lipanj 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (5)
Ožujak 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (4)
Prosinac 2014 (6)
Studeni 2014 (4)
Listopad 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (5)
Srpanj 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (4)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (5)
Veljača 2014 (4)
Siječanj 2014 (5)
Prosinac 2013 (3)
Studeni 2013 (4)
Listopad 2013 (3)
Rujan 2013 (2)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (6)
Svibanj 2013 (9)
Travanj 2013 (8)
Ožujak 2013 (2)
Veljača 2013 (4)
Siječanj 2013 (5)
Prosinac 2012 (7)
Studeni 2012 (11)
Listopad 2012 (11)
Rujan 2012 (7)
Kolovoz 2012 (9)
Srpanj 2012 (9)

< kolovoz, 2010 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

  • <a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>


    O...badzo
    P...ise pricice
    I...usput
    S...lika slicice

    B...logom
    L...ici zivce
    O...dmara dusu
    G...ubi vrime
    A...utorov pogled na svit...


    OBADZO ima prodajni...
    ...IZLOG SLIKA
    ... klikni OVDJE!
    :)






    ... navija za BILE !



    ...*ebate, kol'ko vas je bilo!

    * Pametan si kazu, ako povirujes samo u polovicu onoga sta cujes ili procitas!
    * Genijalan ako pogodis koju polovicu...!


    thumbup

    ... da, ovaj doli sam ja!



    * Bolje bit malo lud, nego malo pametan...!

    thumbup



    ...pisi, pisi mi!

    obadzo3@gmail.com



    ...online users





    Ribe (lat. Pisces)

    ...rodjendan slave
    izmedju
    21.veljace - 20.ozujka


    * Vladajuce planete - Neptun, Jupiter
    * Element - Voda
    * Boja - Ljubicasta, srebrna, plava
    * Dragi kamen - Hematit
    * Metal - Titan, kositar, srebro, bronca
    * Cvijet - Lopoc
    * Zivotinja - Ribe
    * Voli - Prirodu, umjetnost, romantiku...




    Wikipedija slobodna enciklopedija...

    ...ako me ne razumite, prevedite tu doli!
    &
    ...if you can not understand me, translate down to the lower link!




    sretan





...veni, vidi...moja ekipa!


  • .





















    .









eXTReMe Tracker