Mislim,dakle...uživaj danas! :)

srijeda, 30.09.2009.

...klima!

...Dino Dvornik - Ti si mi u mislima

...ovo se lito rasteglo bas kako triba, jebate... negdi oko podne bas upece ka' da je vrime oko sv. Ilije, a ne sv. Mihovila.
...mmmmmm Babije lito! ...najlipsi dio lita, ako se potrefi!!!
...Anđeeeeeeeeee, daj jos jednu ladnu... bojin se da cu se prigrijat!!! ...viknija sam niz kafic i priko oka skuzim kako je za susidni stol sila jedna srednjovjecna gospodja.

Image Hosted by ImageShack.us

Andja je bila ekspeditivna i dok sam sa gustom uliva zutu tekucinu koja zlata vridi, cujen gospodju kako govori:
...molim vas gospodjice moze ekspreso kava, al' ne previse kratka, a ni previse duga...onako sa 2-3 kapi mlijeka, ne vise... bez pjene i hladno, al ne previse! ...i casu vode, al samo jedna kocka leda.. da ne bude prehladna.
...moze gospodjo i trebate jos nesto!? ...vec je laganini cupkala nogon Andjelina i zna sam kako kuva u noj, ne bas previse, al samo sta ne prozvizdi ka' expres lonac.
...e da sinjorina, mozete li usput ukljucit klimu, jako je toplo ovdje!!!
...moooooze gospodjo, nema problema!!! ...rece Andja i u prolazu mi namigne.
...koji joj je kurac sad, nije mi to nikad radila???!!! ...promislim dok sam gleda za njom kako misa onim malin guzama dok nosi tacnu sa picem.
...hmmmmmm, pa nije ona tako ni losa!!! ...bija je konacan zakljucak, nakon prve zbunjoze od njenog iznenadjujuceg poteza.
...ma daaaaaaaj pajdo koji ti je kurac, bulaznis!!! ...odma se javija oni glas iznutra i odma sam se sitija prethodnog posta o sustavnom djelovanju alkohola na mozak .
Dok sam lista novine i razmislja o toj problematici, opet cujem onu gospodju kako poziva Andju i govori joj:
...ajmeeee, sinjorina mozete li sad iskljuciti klimu jako je hladno!!!
...mooooooze, moze... nema problema gospodjo!!!... odgovori ona i opet mi u prolazu namignu.
...e jebi ga, sad ovo nije bilo slucajno!!! ...promislim i pocmem kontat sta se desava.
...Bog te maza, sta joj je!!!??? ... a jos je ova baba maltretira sa klimom, bogami i meni je pocela ic na kurac sa tim: ...pali klimu-gasi klimu-pali klimu-gasi klimu...!!!!
U tom zacuh gospodju kako se opet obraca Andji al' sad onako „daljinski“ bez pozivanja da dodje: ...oprostite, ali mozete li opet ukljuciti klimu, opet je jako toplo!!!
...mooooooooze, mooooozeeeeee gospodjo nema problema!!! ...cujem Andju kako cvrkuce i pravo mi nije bilo jasno kako je vec nije poslala u kurac.
Iskapin casu, bacin novine i drito za sank...
...Andje, bog te maza pa tebe ova zena stalno zajebava, te ukljuci, te iskljuci klimu!!! ...a ti se samo cerekas, jesi ti dobro??? ...a i zasto mi stalno namigujes, aaaa???
...ajde ne pizdi, zar nisi svatija... ma zajebavam ja nju, zar ne znas da nam je klima crkla jos prosle nedilje i da je na popravku!!! ....a ti nisi svatija da ti zato namigujem???

Image Hosted by ImageShack.us

....aaaaaaaaa, jesan...jeeeeesan!!! ...nego daj naplati, moran ic!!! ...cini mi se da mi neki bizoni lagano zaostaju...!!!
...kakvi bizoni crni Pajdo??? ...gledala me Andja cudno i vracala kusur.
...ma zajebajen i ja tebe, al ne vidis ...aj booog!
...boooooog!


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.09.2009.

...mozak!

...Fabrizio De Andre - Andrea

...Pajdooooooooo, moze jos jedna laaaaadna??? ...vikala je Andja sa sanka, a ja sam odma odmaka novine i bacija taj isti pogled na stol i posto se nije nazira nivo u boci malo sam je protresa, al' za kurca... sve je izvitrilo!!!
...ahaaaaa moze, mozeeeeee!!!...a jesi ti Andje pametna, kako znas da je prazna???
...ma djavla sam ti ja pametna, to ti je profesionalna deformacija... eeeeee, da je ovo moj kafic, sprovela bi ja tebi gumu do stola sa spinom direktno iz bacve sa pivom!!!

Image Hosted by ImageShack.us

...a je, jeeeeeeee...vidija sam to u Metropoli kad sam bija u nekom Movie pubu! ...dobijes bacvicu sa pivom i sam tocis na stolu koliko ti triba... a i da znas Andje, tamo ti muski konobari nose suknju, samo nemaju tako dobre noge ka' ti!!!
...djavle, bolje gledaj u te novine nego u moje noge!!! ...cerila se ona, a ja nastavim clanak koji me zaintrigira i koji je objasnjava kako je ljudski mozak samo velika nakupina zivcanih stanica, a da kao cjelina funkcionira onoliko brzo koliko najsporija stanica to moze.
...onda je negdi prid kraj pisalo je dalje kako pretjerana konzumacija alkohola unistava zivcane stanice u mozgu.... aaaaali zbog bioloskih razloga, taj jebeni alkohol na svu sricu prvo napada i unistava najsporije i najslabije stanice u mozgu. Na taj nacin, kad svaki dan cugas alkohol sjebes samo najslabije karike u lancu prijenosa informacija u mozgu, sto cini mozak brzim i efektivnijim.

Image Hosted by ImageShack.us

...bas ka' i u prirodi, recimo... krdo bizona u zemlji crvenokozaca!!!
...oni se krecu prerijom onom brzinom kojom se moze kretati najsporiji bizon i nikako brze od toga jer bi inace taj jadnicak zaosta za krdom. Ali zato kad je krdo napadnuto, najslabiji ili najbolesniji bizoni su obicno prvi na udaru i oni prvi stradaju jer se nalaze na zacelju krda.
To se zove prirodna selekcija, i ona je dobra za cijelo krdo bizona, jer se tako krdo rjesava onih koji ga usporavaju u kretanju. Dakle, regularno ubijanje najslabijih clanova krda je u principu dobra stvar za cijelo krdo ili u ovom slucaju za mozak!

...ha, sad mi je puno jasnije zasto se covik uvijek osjeca pametnijim nakon par piva:) party


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (8) - Isprintaj - #

petak, 25.09.2009.

...glas iznutra!

...Sexymotherfuckers - ajme meni nije mi dobro

Jutro svanulo... Zdravo Marija taman odzvonila...
Ja jos u krevetu...
...e bas sam se dobro naspava!!! ...pomislim jos onako mamuran.
Gledam „prijatelj“ mi bas lipo diga lancun, uvucen ruku u mudante promisam jaja i taman kad sam poceja bit ponosan, umisa se onaj glas iznutra i iste sekunde mi pocme rusit sve fantazije...

Image Hosted by ImageShack.us

....aj' dizi se Pajdo ili ces se upisat u krevet!!! ...bija je neumoran onaj drugi ja, oli ti ga glas iznutra.
Rastegnem se: ....uuuuaaaaaaaaaaahhh!!! ...bem' ti pivu, uvik mi zajebe jutro sa tim jebenim pisanjem!!! ...pocmem brontulat i nije mi bilo druge, nego se dizat.
Kad sam otocija u zahodu, onako sam u mudantama dosavrlja do balkona i bacin oko na grad koji se lagano budija...
...dobro jutro svite! ...dobro jutro komunalci, ribari, policajci, idioti, retardirani i ostali...!!!
...ajme lipa dana!!! ...sta bi danas moga radit???
Glas iznutra: ...dobro jutro, Pajdo!!! ...'ocemo na kavu il' pivu???
Ja: ...' jutroooo!!! ...hmmmm glas savjesti triba slusat, al' jebat ga on nudi dvi opcije! Piva je dobar izbor ujutro, dodje ti ka' marenda... ukazuje na istancan i profinjen ukus i to jos ako je 'ladna! ...mozda bi je tribalo trznut da mi ona kava nebi pala tesko na zeludac... cisto iz zdrastvenih razloga!!!
Glas iznutra: ...ne slusaj tu budalu!!! ...piva ujutro najranije?! ...Pajdo, pa ti nisi normalan! ...tu je siguro djava umisa svoje prste!!!
Ja: ...a kako cu ja znat da to nije moj andjeo cuvar i da mi savjetuje pivu, a onda se umisa djava i kaze mi da ga ne obadajem.
Glas iznutra: ...a da ti ako sumnjas u djavliju rabotu odes na jutarnju misu na ispovid i po pravo misljenje?
Ja: ...a u kurac, ovo je sigurno djava... meni to nebi palo na pamet ni nakon gajbe pive, a ne ovako zorom!

Image Hosted by ImageShack.us

Glas iznutra: ...ne slusaj budalu, namjerno te provocira!!!
Ja: ...hmmmm, a da se mi lipo dogovorimo... pa nismo u Saboru!!! ...'ocemo li glasat, referndum... sta cemo???
Glas iznutra: ...prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-rrrrrrrrrrrrrr!!! ...
Ja: ...jebate, sta smrdi!!! ...al' sad mi je puno jasnije! ...koji je ovo bija, ti il' ja???
Glas iznutra: ...pa to si bija ti!!!
Ja: ...aj' dobro, neka se cuje i moj glas!!! ...mislim da bi triba ic' srat!!!
...prrrrrrrrrrrrrrrrrrr-rrrrrrrr-rrrrrrrrrrrrrrrrrr....!!!!!
U to se iza mene stvori zakonita i pocme se derat na mene...
...jebes mi sve ako si ti normalan, a da malo odes psihijatru!!!???
...jaaaaaaa, zasto??? ...koji ti je kurac, al' ne izgledan dobro??? ...
...pa bleso jedan... sta prdis na balkonu ka' kenjac, cila te zgrada cuje!!!

...a neeeeee, tebi se samo pricinja... to je bija glas iznutra!!! belj


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 22.09.2009.

...s kim si, takvi si!

...Jane Birkin - Quoi

...znas sta Pajdo???
...sta???
...ajmo sist malo u „Glorije“, ka' da moramo uvik pit u nasem omiljenom kaficu... a !!!???
...a sta ja znam, znas da tamo ima pun kurac male dice zbog onog dicijeg igralista odma kraj njega... jebate, ko ce ih slusat kako vriste!!!
...a jeeeeee, al ima i mladih mama... na njih si ka' zaboravija!!!??? ...i to jos one sta su tek rodile, pa im sise samo sta ne iskoce iz redjipeta koliko su natekle,,, mmmmm odma pozelim pit mliko, a ne pivu!!! ...vidno uzbudjen mrmlja je Zoka i vec je poceja istezat vrat trazec slobodno misto ili bolju „mlikaru“!

Image Hosted by ImageShack.us

Skonta sam da je Zoka vec u fazi iz koje nema povratka, a nije bilo ni smisla za ubjedjivanje u suprotno i sidnemo mi za prvi slobodni stol.
Oko nas mladih mama ka' u prici.
...jel ti sad srce na mistu, a Zoka???... upitan ga dok je on snima situaciju na terenu.
...je, jeeeeee srce je na mistu, al ON nije... uffff, da ga bilo ovdi uvalit, a pajdo???
...e moj Zoka, vidi se odma da si stari neozenjeni kenjac i da nemas iskustva sa mamama i dicom... brzo bi ti zaboravija na sisu kad bi ti ova mala kmecala pocela cupat zivce vristanjem, placem i govnima.
...neka, neka... dades svakom svoju dudu i gotovo!!!... bija je uporan Zoka i nije trepca gledajuc u mamu sta je bila do nas.
Onako brat bratu ocjenija sam da je dobro napredna i da ima u najmanju ruku „masala peticu“ i laganini mi je pocelo bit „drago“ sta sam poslusa Zoku.
Dakako, taman sta sam na to promislija, dite sta je bilo uza nju iz cista mira pocme urlat ka' da ga je neko nataka na razanj.
...uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ...vrista je mali i poceja lemat nogama u pod.
Zoka je odma prominija facu i poceja kolutat očima.
...sta mu je??? ...sapce on meni
...a u kurac, sta mene pitas... eto mu tu matere pa nju pitaj!!! ...iz cuga mu sve objasnim i privatim se pive, gledajuc priko oka kako mater ne jebe malog ni za suvu sljivu i kako i dalje tipka sms-poruku na mobac.
Dite ju je pocelo tuc sakama i nije pristajalo revat:

Image Hosted by ImageShack.us

...uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Gledan Zoku i vidim mu u faci kako mu raste tlak i samo sta nije ispalija na zivce.
...aha, Zoka sta si se sad ukipija !!! ...vidis o tome sam ti ja prica, aj sad misli na sisu!!! Poceja sam ja sad srat na sva zvona i nastavim ga provocirat ne bili dobro upamtija sta znaci minajt provjereno!:)
...ajmeeee Zoka, mozda jadno dite nesto boli ili mozda pati??? ...mozda bi ga tribalo eutanazirati??? belj
Mali poceja pljuvat mater u facu:
...uaaaaaaa!!! ...pljuc! ...uaaaaaa!!! ...pljuc! ...uaaaaa!!!
Zoka se zacrvenija u licu i vidin da je popizdija miljun na sto.
...a da malog bacimo u more, a Zoka? ...nisan ni ja pristaja zajebavat.
...ovo je kriva mater, cista stvar odgoja!!! ...procidija ja Zoka kroz zube ...tribalo bi mater priko kolina i dobro je izlemat po guzici!
...je, jeeeee, a ditetu bi tribalo jebat mater!!! ...zavrsija sam ja konstataciju.
Mlada mama se napokon udostojila da ga malo smiri, ali dite se divljacki otimalo i dalje neumorno vristec:
...uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Odjednom se Zoka skoci iza stola i zaurla prema njima:
...UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRGGHHHH!!! burninmad
Jebate, toliko se jako razdera da sam se i ja pripa. Dite je iste sekunde umuklo, mlada mama sila u stolicu ka' da joj je neko posika noge! ...parilo mi je da je i muzika pristala svirat.
A u kurac, prava sok terapija za cili kafic, gledao sam o tome na TV-u... zamalo sta nisi moga cut one dosadne komarce kako zuje...
...Pajdo, zasto svi mrko gledaju u mene, a ne u mater i dite? ...procidi kroz zube Zoka
...jebate, stvarno!!! ... nego, znas sta Zoka... ajmo mi ca!!! ...potiho mu odgovorin.
...hmmmm Pajdo, dobro ti govoris... ajmo!!! ...ovi je kafic pun ludoga svita!
...je, jeeeee moj Zoka... s kim si , takvi si!!! smokin


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (6) - Isprintaj - #

subota, 19.09.2009.

..24 sata!

...nothing compares-Sinead O'Connor

Neki dan citan u novine da bi covik u toku 24 sata triba spavat bar 8 sati i radit isto toliko, plus utrosit uru za rucak, uru za veceru i po ure za marendu... to je ukupno 18 i po. Ostaje ti znaci jos 5 i po sati.

Image Hosted by ImageShack.us

Prema statistikama TV se gleda prosjecno 3 ure dnevno, ako nije kakva utakmica u djiru ...a kazu da bi zbog odrzavanja forme tribalo hodat bar uru ili se bavit nekim sportom, da ne govorim kako ti triba bar po ure za tusiranje , pranje zuba-proteze, noga, ruka... hmmmm i onoga zna se!!!:) belj
...jebate pa to ti je ostala jos samo ura, a od toga bar pola provedes u autu ako nije guzva u prometu.
Između ostalog, moras ostati informiran i procitat barem dvi dnevne novine, da bi ima bar nekakav kriticki stav za svit oko sebe ...k'vragu tu ti ode bar kvarat ure, ako neko nije izvadija oglasnik il' ako ne citas dok seres.
Seksati se kazu treba svaki dan, ali bez upadanja u rutinu: ...treba biti inovativan, kreativan, pun razumjevanja, paznje i iznova osvajati... znaci, tu bi se moglo zaradit malo vrimena jer kad dodas tih jebenih 5-6 minuta fino ( jer ako znas posa nemas tu sta vise radit ), ostaje ti uvrh glave po ure za popodnevnu pivu sa ekipom.

Image Hosted by ImageShack.us

Kvragu triba imati vrimena i za obic rodbinu, za dodir s prirodom, otic lovit ribe, prominit ulje u autu, zaigrat na karte il' balote, da ne govorim o tome sto sve triba ako imas kucnog ljubimca ili dicu…
...ne, neeeee nema sanse da ti moze dotec 24 sata... znaci jedina mogucnost koja se namece da sve stignes je raditi nekoliko stvari istovrimeno:
...jebi ga, a lipo kaze ona stara narodna:

...sto baba, kilavo dite!!!


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

srijeda, 16.09.2009.

...ne isplati se!

...Kiša ce-Dalmatino

…jebat ga pajdo, gotovo i ovo lito! …promrmljan onako u sebi sidec na balkonu ka' pokisli rebac i gledajuc sive oblake iz kojih je laganini kapila kisa, bas onako dosadno ka' proliv… sranje, prava ona dosadna jesenja kisa!

Image Hosted by ImageShack.us

…gleda sam po sivom nebu lastavice kako letaju i ocajnicki traze kakvu usranu muvu il' komarca, al jebat ga …bojin se da nece omastit kljunove jer su nas neki dan tako dobro zaprasili i zamaglili ONI iz ekipe za deratizaciju i jos bla-bla toga u nazivu imena firme.
Hmmm, kad je tribalo zaprasivat i kad su nam „krvopije“ pile ovo malo krvi sta nam je priostalo od pustih „nameta“ i „nametnika“, onda nigdi nikoga nema i miljun i jedan je razlog zasto se to ne moze odradit.
…a sad kad se ionako laganini pripremamo za dugi rukav i gace, udri po gradskom proracunu i nametnicima!!!
...jebate, ko je tu lud??? …pokusa sam na to gledat pozitivno i skuzija da su tada bar laste imale neke koristi od toga i od'ranile su ovo malo mladuncadi sta ce sad morat na jebeno dugi put prema jugu.
Uvik sam se pita koji im kurac to triba i jel im se isplati tako daleko letit… zasto malo ne pritrpe zimu ka' kosovci i repci, pa kom' obojci, kom' opanci…!!!???
…al' ne, neeeeeee… kad malo bolje promislim nebi se tribalo misat u zakone majke prirode.
...a u kurac, a bas bi bilo lipo da mozes letit ka' tica...!!!

Image Hosted by ImageShack.us

I onda mi pade na pamet da kad bi ja isa glumit ticu i kad bi skocija sa moje zgrade, pa onda ka' blesav poceja mlatarat i rukama i nogam i jezikom ka' onaj nesritni Ikar… koliko bi majke ti mile, dugo letija???
…hmmmm… koliko se razumin u fiziku, skonta sam da bi sa ovoliko kila koliko imam to bilo u vrh glave 2-3 sekunde???!!!
…jebat ga!!!
…ne isplati se!!!


...lip pozdrav! mah


- 00:05 - Komentari (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.09.2009.

...ce' da ti gatam?

...Inspiration - Gipsy Kings

...jeba te led, nije lako ovim profesorima u skoli gledajuc ove „vragolanke“ kad izadju prid skolsku tablu, konta sam u sebi gledajuc mlade piplice kako mantaju po mom omiljenom kaficu. fino
...i taman sam bija namistija livi lakat da mi novine budu u po djira za citat, a u pola da mogu istovrimeno pratit „modnu reviju“, kad u isti cas ositim da me netko taka u rame.
...okrenem se sa smjeskom na licu ocekujuc jednu od spomenutih, ali doceka me tamnoputo lice stare ciganke.

Image Hosted by ImageShack.us

...gospodine??? ...progovori ona poznatim romskim naglaskom i cerekom u tamnim ocima, crnim bas ka' talog crne kave.
...a u kurac, jesi me pripala!!! ...izleti iz mene ka' iz topa. ...sta oces???
...ce' da ti gatam???
...neka fala lipa, meni je davno izgatano!!! ...odbrusim joj i odma vratin pogled na novine, ne dajuc joj sansu da me i dalje davi.
Priko oka vidin da je osla i cujem je kako isto pita mladu curu stol do moga.
Jebat ga, mala se nije znala obranit i vec sam slusa cakulu:
...djevojko, vidim ti veliko slovo Z ....ce budes zdrava, zdravlje ce te prati u zivotu!!!

Image Hosted by ImageShack.us

...ahaaaaaa, ima li jos sta!!!??? ...pitkala je mala krivec vrat da je bolje cuje.
...vidim ti i slovo B ...bit ces bogata, ce da bude para... pun kurac!!!
...mmmmmmm, bravooooo!!! ...daljeeee!!! ...nestrpljiva je bila malecka.
...hmmmm, vidim i slovo Ć. ...bit ćes zaljubljena, ljubav ima da te prati u zivotu.
Cujem malu kako je pita: OK....!!! ...jasno mi je, Z - zdravlje, B - bogatstvo, ali kako Ć - ljubav ?!
Ciganka ce njoj: ...pa jel imas ti momka?
...imam, imam!!! ...rece joj cura.
...Će da te kara...!!! zubo


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (10) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.09.2009.

...14 i po!

...Crvena jabuka.-Volio bi da si tu

...diga san se kasno, a nisan tija.. znaci, ocajno je vruce,
moran izac negdi vanka jer cu krepat
… a najbolje na rivu… a sta cu na rivu?
Kad cu je opet vidit, di sidi na skaline isprid banke, lipa... hmmmmm
… ali isto moran ucinit baren đir!!!
Mozda je s njim??? ... ako ne, sta ima veze!?
…a vidi ovo more, a vidi sunca, a vidi lipote... a vidi ovog' susura!!!


Image Hosted by ImageShack.us

…jebat ga, nije bilo bas tako IN LIVE, tako samo pocima ona Oliverova pisma „Splitski djir“ !
... aliiiiiii nisan ni ja bija daleko od toga, samo bi triba izbacit onaj dio da cu je vidit isprid banke… jer ko zna di ONA sad sidi, al' isprid banke siguro nije… odma bi joj dosa onaj sa Sokolom ili nekom drugom zivinom na ramenu i dugom devetkom oko pasa, pa reka ..ajde mala parkiraj guzu negdi drugdi:)!
...dok sam isa vanka niza skale cuja sam kako se susjedi KARAJU!!!
… jebate, sad ce svi ovi sta sa ponistre ne mogu vidit more pomislit da je to nesta lipa… a ono, bas i nije!
Svadjaju se po naski! ...al'a Ante i Darinka kad triba ic na more:))
…u tom razmisljanju sritnem u po skala mladu susidu, srednjoskolka, maturantica... onako, vitka... sesna, lipa... utegnuta u uske rebe i neku mini majicu sa dekolteom dubokom za popizdit... al' da ne ispadnem pedofil, nebi vise o tome! smokin

Image Hosted by ImageShack.us

...Haaaaaaj!!! ...ona ce meni u prolazu uopce me ne gledajuc, jer normalno da joj je u rukama mobac i pise sms poruke u hodu!
...cao mala, pocela skola... aaaaa???
...ahaaaaaaaa, je jeeeeeee!!!
...cerce, gledaj prida se... nemoj da se strmpoizdis niz skale!!!
...neceu, necuuuuuuu ne brinite vi nista...vidin ja!!! ...i prodje mimo me onako mirisljava, a pjevusuc neku pismicu usput.
...dok je odmicala naculjih usi jer sam skuzija da piva neku Vlasku ojkalicu...
...„...da sam znala da je 'vako lipoooooo, dala bi ti sa 14 i pooooooo!!!“

....w/((BV(Z(C/(/ (()F) &)%O& &F&) ==&)!!! ...jebat ga, obeca sam... necu lajat!!! belj


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (8) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.09.2009.

…Ante i Darinka!

...erotic music

…nekako na jedvite jade dokoturan se do balkona, pazec da ne prolijen kavu jer sam jos bija zamantan od duuuuge sparne litnje noci…. jebat ga, miljun puta sam se okrenija, al' sta ces…srica da noc traje krace neg dan, pa se nekako prezivi!
…nedilja svanula ka' iz price, svaki turista bi pozelija ovaki litnji dan za suncanja i plaze… al' to ne vazi i za nas domace, mi se uvik volimo drzat 'lada.
…taman srknem prvi gutalj kave, kad zacujem susidu Darinku odma kat ispod mene:
…Antisaaaa, ajme lipa li vrimena danas!...mogli smo otic malo na more!
…na more? …jesi ti normalna!? …al' ne vidis one oblake, za po' ure ce past kisa!... zacuh sad i susida i zamislin ga onako u sorcu i sokolskoj majici kako fumari duvan sa novinama u rukama.

Image Hosted by ImageShack.us

…Antisa, majke ti mile di ti vidis oblake?... vrime je ka' stvoreno za kupanje!
…ahaaaa, kupanje po kisi prije bi reka!
…nema ti o'de kise do kraja miseca, garant! …uporna je bila susida Darinka i ja pravo naculija usi, pa sve kontam kako ce zavrsit ova bracna diskusija… a poznata mi jako za popizdit.
…hahahahahahaha… past ce prije od ure, sto na sto!!!
…djava ce ti past!!!
…oce, oce… al' ne vidis one oblake desno!!! …nu, vidis li… iđu drito od Italije vamo nama! …a vidi ove livo, ti iđu od Indije! …znas ti da su ove godine tamo bile najvece poplave u zadnji 50 godina! …katastrofa nemore neg takva! …eeeee moja Dare i sad kad se sve to lipo sastavi ode iznad nas i opizdi padat kisetina, nece se moc vanka noson povirit od nevrimena!
…jel ti to ozbiljno Antisa?
…da, daaaaa dakako nego ozbiljno! …ka' iz topa cuh njegov odgovor i sa gustom nastavin slusat diskusiju… ha, ovo bi moglo daleko dogurat!
…ti majke mi nisi normalan! …ma koja crna Indija te spopala, pa ovo je Rvatska bog te jeba smantana, nema ode monsuna ni potopa.
…Isusa mi boga, ti nisi cili Antisa moj. ….tribas ti poc doturu, a i ocale bi moga prominit!!! …sad sam vec sve moga dobro cut, pa sam se lipo udobno smistija u naslonjac i bacija novine sa strane… jebate, ovo je bilo bolje od svih novina na svitu… kazaliste u kuci!!! …IN LIVE!!!
I taman sam se bija poveselija besplatnoj prestavi, kad nastade tisina …
…sta je sad??? …koji se kurac desija Antisi pa sad suti??? …pocmem kontat koju je taktiku bacija sad kad nema reakcije na njen direktan napad na muski ego!!!
Onda zacuh kako je zaskripala balkonska stolica pa onda njen mazni umiljati glasic.
…Antisa moj, nu nebo majke ti… pogledaj!!! …plavi se ka' nas novi auto i nema ni oblacka biloga, a kamoli crnoga!!! …a vidi tek more, Antisa moj! …ka' u'je!!!
…oooooooo jadan ti san ja ljudi moji!!! …lude li zenske glave!!! …ka uje, kazes??? …za uru vrimena ce to bit vrilo uje!!! …i ti bi se onda u tome kupala? …e neces se ti meni ljubavi moja u takvom uzburkanom moru kupat, nebi te tija jos izgubit!!! …cujem sad i Antisu sa novom taktikom, al'a kopija njena.
….mmmm, lipo je u uzburkanom moru Antisa moj! …sicas se onog lita pri 20 godina, tamo na Tankoj punti među onin skrapama punih uzburkana mora… aaa??? …bila je uporna Darinka, a ja gore stiska usta da se ne glasno ne smijen i sve u sebi kontam da mi je bilo imat kakvu skrivenu kameru pa ovo sve snimat.
…biz ca, vraze zenski!!! …nema danas mora i gotovo!... a i boli me glava da znas!!!
…ma daaaaaj, jesi neki!!! …aaaaaaaajmo se malo bucnut! …vidit ces da ce ti prijat. …proce ti i ta glavobolja sto si je dobija gledajuc Hajduka koji nema pojma i zadnji je na tablici!!!
…ooooooo di mi Hajduk spomenu, ajme majko moja milaaaaaa!!! …evooooo odma mi glava puca!!! …aaaaajmeeee sta boli! ….aaaaaaa tutnji, tutnji ka Torcida na sjeveru!!! ... spasavaj Darinka ako Boga znas!!! …daj brzo obloge od rakije i jednu onako za iznutra!!!
…boli te je'l Antisa moj? …ma neeeemoj mi rec, e tako boli i mene nesrico jedna!!!
…Darinkaaaaa srce ti je od kamena!!! …kuka je Antisa da je po' zgrade moglo cut.
…i tvoje Antisa, i tvojeeeee!!! …i onda lupise vrata od balkona. burninmad
Nastade opet mukla tisina, a ja se ukipija ka' drvena Marija, sad bi tribalo po nekoj logici nakon ovakog uvoda i zapleta doc ka' neki kraj, ali nisan moga nista pameno pretpostavit, pa srknuh ostatak kave gledajuc nebo, plavo bez ijednog oblacka i bez kapi vitra.
U to tiho zacvilise vrata od balkona i cuh nju kako mu govori:
…dragiiiii jel ti bolje???
…je mi kurac bolje, biz ca od mene!!!
…Antisaaaaa, a da mi odemo isto malo na more!? …prijat ce ti, voda ce te okripit, a ja cu ti glavu izlicit poljupcima!!!
…ma nemoj!!! …ti ces je izlicit???
…je, jeeeeee …radit cu ti sve sto pozelis!!! fino
…hmmmmmmm, bas sve!!!???
…ahaaaaa, sta ti god padne na pamet!!! …bit ce nam lipo!!! …ne tribamo nosit ni kupace, naci cemo neku valu ka' nekada!!! …sladila je susida tako da je i meni pocela ic' slina.

Image Hosted by ImageShack.us

…a jesi djava Darinka, aaaajmo kad si navalila …samo pozuri prije nego li dodje ova jebena kisa!!!
…mmmmm Antisaaaaa mooooj, nema te svit!!! …cmmmmok, cmmmmok!!!
E jebi ga, ovo nisan vise moga slusat… bilo je vrime za otic vanka i malo razgibat noge na rivu!!!
Diga sam se i onako po obicaju bacin pogled na nebo, parilo mi je da se iznad Bijokova poceja pravit neki oblacic…

...hmmmmm, mogla bi stvarno opalit kisa!!! belj


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (8) - Isprintaj - #

četvrtak, 03.09.2009.

...macka/zena!

...sex bomb-Tom Jones

Felis catus, oli ti ga po naski…macka, mackica, maca…

Image Hosted by ImageShack.us

…radoznala na pokret, slobodna, mazna, naizgled kaoticna, nepogresiva, brza…
…voli se druzit, ali se uvik osjeca najbolje sama za sebe.
…ako je zelis dodirnuti, radi to tiho i lagano prvi put, da ti ne pobigne.
…ostavi joj vrata otvorena, sama ce uc'… ne tiraj je unutra jer nece htjeti, a ako ne uđe svojom voljom, viruj mi nista se znacajno nece dogodit… mora sama uc' i doc'.
…jako je veliko zlopamtilo i pamti lose postupke gospodara, medjutim kad ogladni isto na to „zaboravi“ cerek
…hmmmm, ne voli prvi nagli pokret, drugi joj vec ne smeta.
…ne pokazuje emocije ni kada ih ima.
…aliiiiii, emocijama se koristi da ostvari sta zeli.
…jako je zanimljivo, obicno ti dodje kad se najmanje nadas.
…djeluje tajanstveno, pogotovo one crne… zato sta o njima nemamo pojma, kao ni o njenim osobinama..
…malkice je povrsna, osim kada je u fajtu... e onda je se cuvaj!
…radoznalnost je njena sudbina i jako dobro zapamtite da bolje cuje nego sto vidi, iako ima onako velike oci.

Image Hosted by ImageShack.us

…macke mogu cuti dvi oktave vise nego ljudi… zato djabe ti je sapcat, sve cuju!
…spava ka' zec… i jos gore od toga, osjetljivo za popizdit!
…osjetilo mirisa joj je 14 puta bolje od ljudskog… pa ti sad vodi racuna!
…voli noc!
…priznaje silu, ali je se ne boji!
…a zapamti, macka se uvik doceka na noge i ima onih devet jebenih zivota!

Image Hosted by ImageShack.us

…hmmmmm???
…'ebat ga, kad malo bolje promislin:

Image Hosted by ImageShack.us

…zena je bas ka' macka!

...mmmmm, Megan Fox zamjenjuje Halle Berry u filmu Cat-women!!!

...mijaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu!!! fino


...lip pozdrav! mah

- 00:05 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2017 (1)
Prosinac 2016 (2)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (1)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (4)
Studeni 2015 (4)
Listopad 2015 (4)
Rujan 2015 (3)
Lipanj 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (5)
Ožujak 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (4)
Prosinac 2014 (6)
Studeni 2014 (4)
Listopad 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (5)
Srpanj 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (4)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (5)
Veljača 2014 (4)
Siječanj 2014 (5)
Prosinac 2013 (3)
Studeni 2013 (4)
Listopad 2013 (3)
Rujan 2013 (2)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (6)
Svibanj 2013 (9)
Travanj 2013 (8)
Ožujak 2013 (2)
Veljača 2013 (4)
Siječanj 2013 (5)
Prosinac 2012 (7)
Studeni 2012 (11)
Listopad 2012 (11)
Rujan 2012 (7)
Kolovoz 2012 (9)
Srpanj 2012 (9)

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

  • <a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>


    O...badzo
    P...ise pricice
    I...usput
    S...lika slicice

    B...logom
    L...ici zivce
    O...dmara dusu
    G...ubi vrime
    A...utorov pogled na svit...


    OBADZO ima prodajni...
    ...IZLOG SLIKA
    ... klikni OVDJE!
    :)






    ... navija za BILE !



    ...*ebate, kol'ko vas je bilo!

    * Pametan si kazu, ako povirujes samo u polovicu onoga sta cujes ili procitas!
    * Genijalan ako pogodis koju polovicu...!


    thumbup

    ... da, ovaj doli sam ja!



    * Bolje bit malo lud, nego malo pametan...!

    thumbup



    ...pisi, pisi mi!

    obadzo3@gmail.com



    ...online users





    Ribe (lat. Pisces)

    ...rodjendan slave
    izmedju
    21.veljace - 20.ozujka


    * Vladajuce planete - Neptun, Jupiter
    * Element - Voda
    * Boja - Ljubicasta, srebrna, plava
    * Dragi kamen - Hematit
    * Metal - Titan, kositar, srebro, bronca
    * Cvijet - Lopoc
    * Zivotinja - Ribe
    * Voli - Prirodu, umjetnost, romantiku...




    Wikipedija slobodna enciklopedija...

    ...ako me ne razumite, prevedite tu doli!
    &
    ...if you can not understand me, translate down to the lower link!




    sretan





...veni, vidi...moja ekipa!


  • .





















    .









eXTReMe Tracker