Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

..24 sata!

...nothing compares-Sinead O'Connor

Neki dan citan u novine da bi covik u toku 24 sata triba spavat bar 8 sati i radit isto toliko, plus utrosit uru za rucak, uru za veceru i po ure za marendu... to je ukupno 18 i po. Ostaje ti znaci jos 5 i po sati.

Image Hosted by ImageShack.us

Prema statistikama TV se gleda prosjecno 3 ure dnevno, ako nije kakva utakmica u djiru ...a kazu da bi zbog odrzavanja forme tribalo hodat bar uru ili se bavit nekim sportom, da ne govorim kako ti triba bar po ure za tusiranje , pranje zuba-proteze, noga, ruka... hmmmm i onoga zna se!!!:) belj
...jebate pa to ti je ostala jos samo ura, a od toga bar pola provedes u autu ako nije guzva u prometu.
Između ostalog, moras ostati informiran i procitat barem dvi dnevne novine, da bi ima bar nekakav kriticki stav za svit oko sebe ...k'vragu tu ti ode bar kvarat ure, ako neko nije izvadija oglasnik il' ako ne citas dok seres.
Seksati se kazu treba svaki dan, ali bez upadanja u rutinu: ...treba biti inovativan, kreativan, pun razumjevanja, paznje i iznova osvajati... znaci, tu bi se moglo zaradit malo vrimena jer kad dodas tih jebenih 5-6 minuta fino ( jer ako znas posa nemas tu sta vise radit ), ostaje ti uvrh glave po ure za popodnevnu pivu sa ekipom.

Image Hosted by ImageShack.us

Kvragu triba imati vrimena i za obic rodbinu, za dodir s prirodom, otic lovit ribe, prominit ulje u autu, zaigrat na karte il' balote, da ne govorim o tome sto sve triba ako imas kucnog ljubimca ili dicu…
...ne, neeeee nema sanse da ti moze dotec 24 sata... znaci jedina mogucnost koja se namece da sve stignes je raditi nekoliko stvari istovrimeno:
...jebi ga, a lipo kaze ona stara narodna:

...sto baba, kilavo dite!!!


...lip pozdrav! mah



Post je objavljen 19.09.2009. u 00:05 sati.