Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...ne isplati se!

...Kiša ce-Dalmatino

…jebat ga pajdo, gotovo i ovo lito! …promrmljan onako u sebi sidec na balkonu ka' pokisli rebac i gledajuc sive oblake iz kojih je laganini kapila kisa, bas onako dosadno ka' proliv… sranje, prava ona dosadna jesenja kisa!

Image Hosted by ImageShack.us

…gleda sam po sivom nebu lastavice kako letaju i ocajnicki traze kakvu usranu muvu il' komarca, al jebat ga …bojin se da nece omastit kljunove jer su nas neki dan tako dobro zaprasili i zamaglili ONI iz ekipe za deratizaciju i jos bla-bla toga u nazivu imena firme.
Hmmm, kad je tribalo zaprasivat i kad su nam „krvopije“ pile ovo malo krvi sta nam je priostalo od pustih „nameta“ i „nametnika“, onda nigdi nikoga nema i miljun i jedan je razlog zasto se to ne moze odradit.
…a sad kad se ionako laganini pripremamo za dugi rukav i gace, udri po gradskom proracunu i nametnicima!!!
...jebate, ko je tu lud??? …pokusa sam na to gledat pozitivno i skuzija da su tada bar laste imale neke koristi od toga i od'ranile su ovo malo mladuncadi sta ce sad morat na jebeno dugi put prema jugu.
Uvik sam se pita koji im kurac to triba i jel im se isplati tako daleko letit… zasto malo ne pritrpe zimu ka' kosovci i repci, pa kom' obojci, kom' opanci…!!!???
…al' ne, neeeeeee… kad malo bolje promislim nebi se tribalo misat u zakone majke prirode.
...a u kurac, a bas bi bilo lipo da mozes letit ka' tica...!!!

Image Hosted by ImageShack.us

I onda mi pade na pamet da kad bi ja isa glumit ticu i kad bi skocija sa moje zgrade, pa onda ka' blesav poceja mlatarat i rukama i nogam i jezikom ka' onaj nesritni Ikar… koliko bi majke ti mile, dugo letija???
…hmmmm… koliko se razumin u fiziku, skonta sam da bi sa ovoliko kila koliko imam to bilo u vrh glave 2-3 sekunde???!!!
…jebat ga!!!
…ne isplati se!!!


...lip pozdrav! mah




Post je objavljen 16.09.2009. u 00:05 sati.