Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...mozak!

...Fabrizio De Andre - Andrea

...Pajdooooooooo, moze jos jedna laaaaadna??? ...vikala je Andja sa sanka, a ja sam odma odmaka novine i bacija taj isti pogled na stol i posto se nije nazira nivo u boci malo sam je protresa, al' za kurca... sve je izvitrilo!!!
...ahaaaaa moze, mozeeeeee!!!...a jesi ti Andje pametna, kako znas da je prazna???
...ma djavla sam ti ja pametna, to ti je profesionalna deformacija... eeeeee, da je ovo moj kafic, sprovela bi ja tebi gumu do stola sa spinom direktno iz bacve sa pivom!!!

Image Hosted by ImageShack.us

...a je, jeeeeeeee...vidija sam to u Metropoli kad sam bija u nekom Movie pubu! ...dobijes bacvicu sa pivom i sam tocis na stolu koliko ti triba... a i da znas Andje, tamo ti muski konobari nose suknju, samo nemaju tako dobre noge ka' ti!!!
...djavle, bolje gledaj u te novine nego u moje noge!!! ...cerila se ona, a ja nastavim clanak koji me zaintrigira i koji je objasnjava kako je ljudski mozak samo velika nakupina zivcanih stanica, a da kao cjelina funkcionira onoliko brzo koliko najsporija stanica to moze.
...onda je negdi prid kraj pisalo je dalje kako pretjerana konzumacija alkohola unistava zivcane stanice u mozgu.... aaaaali zbog bioloskih razloga, taj jebeni alkohol na svu sricu prvo napada i unistava najsporije i najslabije stanice u mozgu. Na taj nacin, kad svaki dan cugas alkohol sjebes samo najslabije karike u lancu prijenosa informacija u mozgu, sto cini mozak brzim i efektivnijim.

Image Hosted by ImageShack.us

...bas ka' i u prirodi, recimo... krdo bizona u zemlji crvenokozaca!!!
...oni se krecu prerijom onom brzinom kojom se moze kretati najsporiji bizon i nikako brze od toga jer bi inace taj jadnicak zaosta za krdom. Ali zato kad je krdo napadnuto, najslabiji ili najbolesniji bizoni su obicno prvi na udaru i oni prvi stradaju jer se nalaze na zacelju krda.
To se zove prirodna selekcija, i ona je dobra za cijelo krdo bizona, jer se tako krdo rjesava onih koji ga usporavaju u kretanju. Dakle, regularno ubijanje najslabijih clanova krda je u principu dobra stvar za cijelo krdo ili u ovom slucaju za mozak!

...ha, sad mi je puno jasnije zasto se covik uvijek osjeca pametnijim nakon par piva:) party


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 28.09.2009. u 00:05 sati.