nitko nije otok

subota, 23.06.2007.

Ma daj Fato nešto napiši. Skužnila si da si u klimaksu, pa dobro. Već drugi mjesec ne dolazi, super. Poso manje, a ništa se drugo ne događa. Još nikog nisi koknula, ništa manje ne cmizdriž, smiješ se stalno. Znači sve je isto, za sada. A ti kao stalno nešto čekaš. Jebate, brkovi ne rastu samo tako, ima tu i genetike. Ma i da narastu, pa već se zna što je muškarac bez brkova, onda će se doznat i što je žena sa brkovima. Pa nek široke mase uče.
Zabilježi Fato, za arhivu, da ti je kraljica Majka proslavila 80.ti rođendan. Ma bilo je super, najuža familija, riblji jelovnik i dalmatinska pisma uz gitaru. Pisma je bila iznenađenje: Slušaj mati ove riči moje, to ti piva milo dite tvoje, sinoć kad sam robu prala susrela sam na obali, mladoga mornara. Kućni hit iz 70 i neke. Kraljica Majka je prala suđe i pivala, imala je cili repertuar, dalmatinske i sevdalinke. S obzirom da je Fati slon prdnuo u uho, a i ima perilicu, pa ne piva svakodnevno, trebalo je to uvježbat. Roker profesionalac, ne može to bez probe, pa udri dva sata vježbe. Prozori i vrata od sobe su bili zatvoreni, da nebi neko pozvo policiju misleći na zlostavljanje. Uz veliki napor i ponešto svađe vježba okončana. Zadatak drugi dan usoješno izvršen. Jadna moja Majka, skroz je ostarila, jer izjavila je da nije znala da joj kčer tako lipo piva. U drugoj prostoriji bili neki poznati, otkrilo se nakon par dana, koji su mislili da pjevaju maturanti, pijani.
Zabilježi Fato kako si odustala od organizacije struganja, gletanja, krečenja, novih prozora, pranja, čiščenja, rintanja. Tko da išta organizira po ovoj vrućini, osim odlaska na more. Horoskopski blizanac, onaj desni, odgodio sve za jesen, a onaj lijevi se ne voli živcirati za pizdarije, pa se složio.
Zabilježi Fato kako opet ljubiš, onako zaljubljeno, veselo, nasmijano. Fala Bogu da te je prošlo, da si počistila to svoje loše raspoloženje, i bacila u kantu za smeće. On ti je sve.
Zabilježi Fato i to da od tri praznika u 6-om mj. radiš sva tri. Radi love, zna se zašto si studirala, da je imaš malo. A dolazi Bakinomzlatumalom rođendan, pa registracija, pa kupnja perilice robe za more, pa platiti Bracanina što je zaliva vrt 200 EUR-a, pa ostavit Hiphoperu za samostalni život u metropoli, pa imat za bit na moru. Jebate ko će natankat toliko love. Ma smiri se Fato, svake godine isto, i evo te zdrave i vesele.
Daj zapali jednu!

- 23:46 - Komentari (29) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.06.2007.

Image Hosted by ImageShack.us
Još tri tjedna ovo će biti samo razglednica, a onda u živo!
Za to vrijeme će Bakinozlatomalo uveseljavati baku...............
Image Hosted by ImageShack.us

- 00:23 - Komentari (11) - Isprintaj - #

petak, 15.06.2007.

poklon

Prošli tjedan sam dobila knjigu, uzela očale, namjestila se da ju prostudiram......

Image Hosted by ImageShack.us

pogledala i zadnj stranu korica, nešto o piscu i to...........

Image Hosted by ImageShack.us

......familija sjedila oko mene, pa sam knjigu primakla malo bliže da mi baš ne bude neugodno, ako ima kakvih slika......


Image Hosted by ImageShack.us

nastao je smijeh, Lavica, Zet i Hiphoper, i bez knjige misle da se to u TIM godinama više ne radi, braco i šogorica vele da je kod njih veselo i da je knjiga bez veze, Roker se smijao, ali kiselo, a meni su na kraju suze potekle......
.....od smijeha, naravno

- 14:16 - Komentari (22) - Isprintaj - #

srijeda, 13.06.2007.

Evo napokon malo mira, ili ti komp je samo moj, na malo duže večeras. Znam da se ponavljam sa ovom rečenicom, ali upravo je tako. Važno mi je da imam dovoljno vremena, jer dok obiđem svih koje volim, dok pročitam, dok ostavim koji komentar, ako stignem, moj Hiphoper taman dođe kući. A zadnje vrijeme je malo vani, ima curu sportašicu, koja uredno živi, pa je i on doma do 23h. Super, znam, meni kao mami drago, ali meni kao noćnoj ptici, blogerici, baš i ne. Jer taman se ufuram, i kraj.Kenguur mi je ulio nadu, laptop za 200EUR-a, na sajmu u Munchenu, već sam se bacila u akciju. Prijatelji dragi, halo....!
U životu klimakterićne Fate, ništa nova.
Fata opet ljubi.
Bila mala pauza, prošla, i ona opet razumije sve.
Na poslu ludilo. Pravo pravcato, na kraju školske godine. Više niko nikoga ne može vidit. Odrađene 4 nedjelje po 12 sati, 7 subota po 6 sati, 4 praznika po 12 sati, zimsko i proljetno ferije, 2x12h,ljetno dežurstvo,2x12h. Moj godišnji počinje 1.7.-1.9. Država ne plaća višak sati, nego ih pretvara u slobodne dane. Još uvijek čujem, blago tebi koji godišnji imaš. Kad dežuram, nitko ništa. Sa WC-om, ništa novo. Pići se u podrum, na kraj hodnika. Pod pauzom, kako i prilići.
Jedva se izdržava do godišnjeg. Miris mora se primiće.
Treba još neke stvari obaviti, ofarbat stan, radit malo sa bušilicom, pa malo stolarije. Na Rokeru je red da se pokrene. A ja sam bič koji tjera da to završi što prije, jebote muka me lovi.
Bakinozlatomalo puže ko crtić. Prvi slogovi-ba-ba-bu-ba. Zna on ko je najbolji. Jučer-ma-ma. Lavica sva sretna.
Prekinula sam na kratko ovo pisanje ,jer sam morala prošetati svog, antistresprogram, psa. Malo, malo pa zavija, kad namiriše kakvu kuju. Prozori otvoreni, on glasan, pa ga zavićem. On sjedne, spusti glavu prema dole i pogleda me, ne podižući glavu. Pogled ispod obrva, svaki put me podsjeti na Severinu.
Dobila sam zanimljivu knjigu, ostala mi na poslu, sutra ću je uslikat pa stavit na blog. Rođendanski poklon.
Eto barem nešto, da se maknem od onog ispod krematorija.

- 21:59 - Komentari (11) - Isprintaj - #

srijeda, 06.06.2007.

crtice

Na Zagrebačkom krematoriju: Dani otvorenih vrata.
S obzirom da je na mom poslu sve bazirano na razno raznim rasporedima, dogovorili smo se da nam voditeljica turnusa napravi raspored, pa da u manjim grupama svi posjetimo krematorij.Zajebancija je izazvala val prijedloga i smijeh do suza. Sad je na redu Mirogoj-groblje, pa da i oni izorganiziraju isto.
U mojoj firmi: Dani zatvorenih vrata WC-a.
Bila sanitarna inspekcija, i nakon 26 godina, ne smijemo više pišat u taj zahod, samo kuharice. Blago njima, mislim kuharicama, mi svi ostali moramo u podrum, na kraj dugačkog hodnika. I dok stigneš? Tako usred radnog vremena veselo se ljepila obavijest na vrata- do sad ste pišali, ali odsad više nečete. Ljudskoj gluposti nikad kraja.
Kod mene osobno ništa novo. Gužva, termin koji vlada poslovno i privatno.
E da ima nešto novo, ušla ja u klimaks. Par puta me probudila noćna vrućina. Je lijepo zvuči, ali nije to to. Znoj po licu i neka nervoza, diži se , umi, uzmi malo meda, i natrag u krevet. Za sad to i lagana depra. I ovaj mjesec ušteda nekih 30 kuna. Što me sve čeka, ko zna?

- 23:55 - Komentari (29) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.