nitko nije otok

subota, 23.06.2007.

Ma daj Fato nešto napiši. Skužnila si da si u klimaksu, pa dobro. Već drugi mjesec ne dolazi, super. Poso manje, a ništa se drugo ne događa. Još nikog nisi koknula, ništa manje ne cmizdriž, smiješ se stalno. Znači sve je isto, za sada. A ti kao stalno nešto čekaš. Jebate, brkovi ne rastu samo tako, ima tu i genetike. Ma i da narastu, pa već se zna što je muškarac bez brkova, onda će se doznat i što je žena sa brkovima. Pa nek široke mase uče.
Zabilježi Fato, za arhivu, da ti je kraljica Majka proslavila 80.ti rođendan. Ma bilo je super, najuža familija, riblji jelovnik i dalmatinska pisma uz gitaru. Pisma je bila iznenađenje: Slušaj mati ove riči moje, to ti piva milo dite tvoje, sinoć kad sam robu prala susrela sam na obali, mladoga mornara. Kućni hit iz 70 i neke. Kraljica Majka je prala suđe i pivala, imala je cili repertuar, dalmatinske i sevdalinke. S obzirom da je Fati slon prdnuo u uho, a i ima perilicu, pa ne piva svakodnevno, trebalo je to uvježbat. Roker profesionalac, ne može to bez probe, pa udri dva sata vježbe. Prozori i vrata od sobe su bili zatvoreni, da nebi neko pozvo policiju misleći na zlostavljanje. Uz veliki napor i ponešto svađe vježba okončana. Zadatak drugi dan usoješno izvršen. Jadna moja Majka, skroz je ostarila, jer izjavila je da nije znala da joj kčer tako lipo piva. U drugoj prostoriji bili neki poznati, otkrilo se nakon par dana, koji su mislili da pjevaju maturanti, pijani.
Zabilježi Fato kako si odustala od organizacije struganja, gletanja, krečenja, novih prozora, pranja, čiščenja, rintanja. Tko da išta organizira po ovoj vrućini, osim odlaska na more. Horoskopski blizanac, onaj desni, odgodio sve za jesen, a onaj lijevi se ne voli živcirati za pizdarije, pa se složio.
Zabilježi Fato kako opet ljubiš, onako zaljubljeno, veselo, nasmijano. Fala Bogu da te je prošlo, da si počistila to svoje loše raspoloženje, i bacila u kantu za smeće. On ti je sve.
Zabilježi Fato i to da od tri praznika u 6-om mj. radiš sva tri. Radi love, zna se zašto si studirala, da je imaš malo. A dolazi Bakinomzlatumalom rođendan, pa registracija, pa kupnja perilice robe za more, pa platiti Bracanina što je zaliva vrt 200 EUR-a, pa ostavit Hiphoperu za samostalni život u metropoli, pa imat za bit na moru. Jebate ko će natankat toliko love. Ma smiri se Fato, svake godine isto, i evo te zdrave i vesele.
Daj zapali jednu!

- 23:46 - Komentari (29) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.