LOBOR...

10 kolovoz 2019

I tako...pošto tribamo putovati u Lobor, ukucan ja u Google karte, Lobor da vidin kolko će se triba drmusat do tamo... kad vidi vraga, piše 1 km... 37 min pjehe! :))) ... za ne virovat!:)
Nisan ni zna da u blizini Šibenika ima nešto šta se zove Lobor. :)))
Al...aj dobro, jedna više.... čovik uči dok je živ!
Putujemo ipak u onaj Lobor 390 km daleko u Krapinsko-zagorskoj županiji.
Vručina i gužva u prometu, ajmeeee




Stigli, iz užarene Dalmacije u lipi mirni gradić, taman poslin kiše, lipo, ugodna temperatura a i ljudi. Čim smo sili u kafić.. odma nas je doša pozdravit jedan mladić i naručija piće za sve. Mislili smo da je neko od organizatora ali uz priču doznajemo da je čovik koji jednostavno, voli klapu, da mu je čast i da nam je doša zaželit dobrodošlicu!
Nemoreš virovat da na ovu skupoću i neimaštinu ima takvih ljudi, svaka mu čast! Na kraju smo zajedno i zapivali! :))


c





Poslin tonske probe, odlazimo da vidimo di spavamo i na večeru, jedno i drugo je 15tak km od Lobora, spavamo u Zlatar Bistrici u prekrasnim hrastovinom obloženim kućama u kojima su luksuzni apartmani. "Zagorske hiže"















Ovo nije U na koje ste odma pomislili, nego potkova za sriću!



Smjestili smo se u sobe, obukl i nošnje da se ne moramo presvlačiti u šatoru, a bilo je i još dosta sudionika u programu. Naš nastup je planiran u 22 sata pa žurimo još nekoliko kilometara dalje u poznati restoran Savanna, na brzinu večerajemo, nažalost slika san samo ovu pomidoru šta je bila ka dekoracija!




Pozdravljamo ljubazne domaćine i žurimo, stižemo na vrime ali...nastup benda "Fiškali" i KUD-ova se otega i misto u 22 počimamo u 23.30 šta je dobro i ispalo jer san u međuvremenu ima jedan vrlo drag i važan poziv prijatelja iz dijaspore kojeg dugo nisan vidija i da smo počeli na vrime taj poziv nebi ni čuja. Dobro ono kažu... Ništa nije bez nike!






Šator pun ljudi, pivamo prvu uru pa pauza u kojoj opet nastupaju Fiškali i po običaju opet rastegli tako da je pauza trajala uru vrimena i onda opet mi i tako se rasteglo u noć... iza nas opet Fiškali do ko zna kada! Mi u kombi i u Zlatar Bistricu na spavanje!... Ujutro poslin odličnog doručka, pozdrav sa vlasnikom i obitelji i u 9 pokret nazad.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.