srijeda | 30.11.2005.

myspace


evo jedne moderne crvenkapice...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
otkad je vidio tu sliku jedan frend me zove crvenkapica :(
Evo jedan sastavak o prijateljstvu pa ga iskomentirajte.....
Do sada sam imala hrpu prijatelja. Moji prijateljii najranijeg djetinstva, dok još nisam išla u vrtic , su bili uglavnom djeca, prijatelja mojih roditelja. Koji su nam cesto dolazili u posjete ili mi njima. Kasnije se to prijateljstvo prosirilo na djecu iz vrtića. Tu sam imala puno prijatelja i svi smo se voljeli igrati zajedno. Polaskom u školu krug prijatelja se proširio.Svake godine po neki novi prijatelji. Sada ih imam puno, ali nemam puno vremena za njih sve... Ima ih nekoliko s kojima se često viđam. Jasno je da svi nisu pravi prijatelji, da se u toku druženjati prijatelji pokažu koji su pravi, a koji to nisu. Tada slijede razočaranja i tako malo po malo svodi se na malo prijatelja. Najgore je kada se u prijateljima razočaraš kada ti neželi pomoći u nevolji, a znaš da kada bi htio da bi ti mogao pomoći, ili kada mu se povjeriš i onda to kže nekome drugome. Ja zapravo volim nova prijateljstva, jer zapravo od svakoga možeš nešto naučiti. Prijateljstvo je ljubav, koju stalno njeguješ, i kojoj moraš vjerovati. To ne znači da ti netko mora uvijek tolerirati svaku tvoju riječ, ali ako misli suprotno, mora je obrazložiti. Prijatelj nije pravi ako ga moraš kupiti. Kada dugo godina imaš istog prijatelja postanete vrlo slični u pstupcima, mišljenjima, čak postanete jedna duša u dvije osobe. Prijatelji zajedno odrastaju i formiraaju se u ljude. Dobar prijatelj ti više vrijedi nego rođak, tj.krvni rod.
Prijateljstvo nam je potrebno kada smo usamljeni, kada imamo neki problem, tada ga povjerimo prijatelju a on nas sasluša i kaže svoje mišljenje. Nakon toga nam je malo lakše jer smo to s nekim prokementirali. Kada vidimo prijatelja tada se osjćamo sretno, jer smo vidjeli nekoga tko nas voli. Pravi prijatelj će ti reći što valja i usmjeravati te prema pravom putu.
Prijateljstva su različita, ovisno o dobi i zrelosti. U ranijoj dobi, tj.pubertetu su obično prijateljstva po spolovima. Prijateljica će me više razumjeti jer doživljava sve isto što i ja (u nekim slučajevima). Dok muški prijatelji se već ne uklapaju jer oni imaju različite probleme od mojih(osim kada treba razumjeti mushku psihu). Prijatelja nemoj trežiti kao neki predmet jer takvo prijateljstvo neće uspijeti. Sebičnost se ne smije pojaviti, jer će prijateljstvo brzo pasti u krizu. Prijatelja moramo prihvatiti radi njega samog, a ne zato što je on popularan, bogat, itd. Moramo naučiti biti prijatelji a oni koji to neznaju postoje prijateljske zajednice. U njima se može puno naučiti, kao otvoreno razgovarati i prihvaćati druge koji nemaju isto mišljenje te ih podržati tamo gdje su u pravu. Takav odnos stvara prostor za zdravo prijateljstvo. Svaki novi prijatelj obogaćuje staro prijateljstvo,. Mali krug prijateljstva znači da nisi baš ispravan, jer te prijatelji izbjegavaju.
U prijateljstvu dolazi do raznih riza, kao ljubomora, zavist, neiskrenost. To sve se može riješiti iskrenim razgovorom..
Moramo pomoći jedni drugima u svemu što je moguće i suoćiti se s problemima. Neki se prijatelji međusobno optužuju i dođe do zahlađenja. Tko voli svoga prijatelja za njega će učiniti sve.
Isus nam je dao primjer, jer je volio sve svoje učenike i to pravom ljubavlju. Sa njima je djelio sve što mu je bilo važno, znači treba vjerovati u prijatelja i treba znati oprostiti, i nikada iznevjeriti. Isus je dao svoj život za njih, a nisu svi bili iskreni prema njemu. Kaže se kakav si takve prijatelje biraš. Ja pripadam jednoj vedjoj ekipi frendova, ali nažalost ne provodimo puno vremena zajedno. Moje prijateljstvo je uglavno povezano sa školom, makar izadjem i van s prijateljima.
Nekoliko puta sam se razoćarala u prijateljima, najčešće kada ti ne žele pomoći, i to u školi. Al to im je uvijek oprošteno zato što su nervozni pa ne razmišljaju o postupcima.
Osobno smatram da kada padneš u neku krizu bila ona duševna ili ekonomska onda ti prijatelj može pomoći.
Sjećam se kada mi je prijatelj podmetnuo kišobran pod noge dok sam trčala, aposljedica je bila razbijeni zub. Nisam mu to zamjerila jer sam znala da se šalio, a iz šale su nastale posljedice. Treba znati i oprostiti. Kada ću imati više vremena, a tu su i školski praznici, nastojat ću više njegovati to prijateljstvo.
myspace

pusha svima!!!!

- 17:09 - Komentari (20) - Isprintaj - # -

utorak | 29.11.2005.

hellloooooouuuuuu!!! Evo me.... bash mi je danas nekako spoooor dan... bila ja u shkoli, nisam imala prvi sat pa sam si malo pajkila ujutro duzje.... onak danas je na kemiji biloo KOMA MISLIM KAD NIJE... Joj da smanjim malo dozjivljaje.... :p. ucjila sam povijest danas i sutra i pishem test... drzjite fige...ciao...

- 21:49 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 28.11.2005.

Image Hosted by ImageShack.us
neznam shto da pishem.....i to vam je sve od mene trenutno.....a kasnije mozja budem pisala o necjem pametnom....

- 15:02 - Komentari (6) - Isprintaj - # -

nedjelja | 27.11.2005.

evo mene nakon par dana... zjivot mi se vratio u normalu... svima HVALA.... i tako... kaj kod mene ima novog?? Nish posebno... danas sam cijeli dan provela ucjecji :D. ko bi reko.... ovo vrijeme me totalno ubija, samo izadjem iz kucje i totalno sam mokra, to sam meni uspijeva.... sinocj mi je bio jedan frend(kak ja nesmijem van) pa smo bili malo dugooooo budni... :)) ujutro sam se jedva probudila, za crkvu... :) :)) .... onda bi fakat bila glupacja... jucjer sam vidla svoju staru :( ekipu koju sam obozjavala...al vishe nemamo bash vremena... sa Matijom sam istracjala sve zjive....makar ja ne tracjam inacje :p... eh vecj sam pocjela pisati gluposti pa bolje da zavrshim...... kizzzzz!!!!

- 18:11 - Komentari (5) - Isprintaj - # -

četvrtak | 24.11.2005.


HELLLOOOOUUUUU!!! Kak ste vi meni!!!!??? Ja sam u govnima do grla...(mislim nemojte me doslovno shavatit) :) i tako lijepo se ja danas zaputim u shkolicu, na prvi sat a prije toga se zaletim u fotokopiraonu da mi nesh isprintaju, printer mi nesh sere, i nemogu oni to neg odem do pmfa i sad idem ja tam, i nemrem nacj fotokopiraonu(kad sam mutava) i nish uvalim disketu jednoj drugoj frendici nek ona to obavi :p... sorry Dora!!! I tak bila ja na fizici.... al ni bitna sk.nesh sam drugo usrala....i sada cju trazjiti savjet od vas... postoji jedna osoba koju sam zaista voljela, ja se nadam da ga vishe ne volim onoliko kao prije...i dogodilo se ...he kiss me!!! S njim sam vejc bila i prekinuli smo ja sam nashla decjka kojeg volimm... i s kojim sam trenutno!!! I kaj sad da radim ovaj decjko koji me kissnuo on mi je predlozjio da se vodjamo kako kada zato kaj on nije za vezu... A opet s ovim drugim sam vecj dva mjeseca i nebi bilo ok da ga varam... a opet neznam shto ocjeekujem od ovog drugog on zna da ja imam decjka...ludim imam takvu grizjnju savjesti da to nemogu opisat nemojte sad pomislit da sam neka fufica il nesh slicjno samo pomozite!!!!!!!!! Molim vas, ocjajna sam.... :(

- 20:17 - Komentari (19) - Isprintaj - # -

srijeda | 23.11.2005.


evo mene opet..... jucjer mi se nije dalo pisati pa pishem opet prije shkole... joj neda mi se icji... sve sam naucjila?? Valjdaaa.... Stara mi ide na informacije danas, nebu dobro...nimalo dobrooooo... smrccc...nebi opet u kaznu :((...i tak.... jucjer nije bilo zadnja dva sat akemije....jeeeejjj....pa sam bila s Saritom u hsetnji...ja i !!!!!!!kasnije smo se malo dopisivaliiii....i ocjito sam se zaljubila....makar nisam htijela...ali protiv osjecjaja se nemre.....dok on voli mene sve je za 5 :)) idem ja sada u shkolu, pa navratim kasnije.....pussssaaaaa svimaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

- 11:49 - Komentari (10) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 21.11.2005.

helloooo!!! evo spremama se za skolu i doshla da napishem jedan post :)) prvo da se zahvalim svima na svjetima!!! thanx!!!! A onda... joj... jucjer sam cijeli dan provela nekako spavajucji..ujutro sam bila na misi i onda kod Dore s Olly da kao napravimo referat za infu i nismo nish posebno napravile jer se prvo ssve treba isprinatati a svima zjao boje i para zbog fucking shkole.. :)) doshla sma doma... spaavala, stara me probudila izderala se na mene da zakaj spavam sam kaj naucjila da idem jest dole, i sobu pospremitit...i tak... i porucjam ja i mislim daj aj fakat moram icji malo ucjiti....i zaspiam... probudim se... ucjim malo... cjujem se s saritom poslala mi je sliku njezinog cucka medeni je... :D cccc... .... idem a sda u shkolu.... kissssaaammmm vassss!!!!!! byeeeeeee.........

- 13:10 - Komentari (13) - Isprintaj - # -

nedjelja | 20.11.2005.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ovo je moja Nera :)
o boze ja sam fakakt u kurcu... opet....se proshlost ponavlja.... mislim si jedva sam prestalai sad sam opet pocela... da mi je znati koliko dugo cju izdrzjati da nitko ne otkrije... bojim se.. oni koji cje ovo cjitat malo cje se i zacjuditi ali nezelim da se neke stvari saznaju u shkoli... Jucjer sam se posvadjala sa starcima zato kaj mi seru da nemogu nositi vishe kratku jaknu nego moram nosit kaput!!!! covjecje ko da smo u 19stoljecju... josh kaj je najbolje kaput je skoro do poda i nekakve ruzjne narancjastozjute boje...... i kao onad smo preshli na ocjenen, kao kak je mislim procj s 5 s ovim ocjenama, i mislim si ja pa ne mislim procj s 5 to ste si vi utuvili u glavu!! Mislim zale se na moje ocijene ko da prolazim s 3 ili 2, cjovjecje imam 4!!! I tak sam u suzama otishla u krevett ne zbog toga shto seru nego zato kaj se stari dero na mene, inacje mi sve rijeshimo razgovorom, obicjno je stara ta koja se dere!!! Mrzim ih nekad mi dodje da jednostavno odem, da me nikada vishe ne vide, ionako imam feel da im nebi falila...
neznam ali i ovaj blog me malo umiruje, hvala svima koji podnose moje jaukanje... kisssssssssssss........

- 16:42 - Komentari (4) - Isprintaj - # -

petak | 18.11.2005.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
evo mene ponovno..tak mi se spava ko da nisam nocjash oka sklopila a spavala sam punih 10sati...I tako life is a bitch...al eto nakon svakog loseg vremena dolazi sunce, nadam se.. :) josh sam dva tjedna u kazni... nadam se da necje biti nikakvog tuluma ovih dana... ajde idem malo van s Nerom pa navratim kasnije... pusacjjjjjjj....

- 15:04 - Komentari (16) - Isprintaj - # -

četvrtak | 17.11.2005.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
moja bivsha maca......
mislim, menen tak vole zajebavat da vishe nikom ne vjerujem... danas prvi sat nisam imala poshto neidem na fucking francuski, iz fizike sam dobila 3 i to zbog jebenih greshica, a cak sam i izracunala dobro al teorija mi ovaj put nije sjela... e da i Ana mi je donjela Harry Pottera, shesti dio.... jeeeeeeee.. Jedva cjekam da pocnem citati! I kao 5 sat trebamo imati srz i dodje Cetka nama da idemo u blagavonicu gledat Ljubicjicja al nas je glupa kuharica stjerala pa smo nasli neki razred otkljucjan, svi ushli i upalili si telku pola ih je otishlo a josh smo imali fucking tehnicjki... i pokucam ja profacu na vrata i ocju ga pitati jle nas ocje pustiit i izdere se na mene. Joj kak sam bjesna bila, uzmem jaknu iz ormarica Saru i Mateu samnom i proshetat malo. Barem nesh shta mi digne raspolozenje i onda zakasnimo na sat tj, josh ni zvonilio al si je lik nesh zabrijo i napiso da kasnim pet minuta... mislim si ma boli me...... i na kraju josh pishemo test koji nisam nisam imala pojma...I tak mi je proso jutarnji dio dana... a za ostatak neznam.......
.................................
.................................
btw. za one koji mi seru da ne vide citat teks, ja im nemogu pomoci jer jednostavno na ovom dizajnu neznam promjeniti slova... tako da sorry il se malo namucjite da procjitate teks ili ga nemojte citati.... pusa svimaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

- 16:46 - Komentari (10) - Isprintaj - # -

srijeda | 16.11.2005.



adopt your own virtual pet!



a bash mi je super pauk.... evo me malo na netu... trazim slikice, provjravam mail i tak.... dosadjujem se...pisala sam neshto starom na kompu pa to malom iskoristim da dodem na net.... buaaaa... danas nisam vidjela svog malenog.... smrc...al zato sutraujutro idem kod njega.... jeeee :)))danas me raska skoro pitala i onak usput mi veli da ce me pitat next time... mislim se ja osh malo morgen, hehehe. Drugo je sve bilo ok osim kaj sam se na tjelesnom malo zbedirala, i dont know why... i tak, proleti dan, preeeebrzo! i sada si razmisljam zash sam ja takva s dečkima? Ocito imam feeling da volim samo jednu osobu koja je davno otishla iz moga zivota. Nazalost. Dobro dost o muskom rodu, davno sam zakljucila da su kreteni (svaka cast iznimkama) i da se rema njima treba ponashat onak kak se i oni s nama ponashaju... endddd about boys...

- 16:41 - Komentari (14) - Isprintaj - # -

utorak | 15.11.2005.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nisam mogla da ne stavim ovu sliku....

- 17:53 - Komentari (1) - Isprintaj - # -


ovak, prvo ujutro skoro zaspim, pokupim nekaka knjige po sobi i strpam ih u torbu... i brzo u kupaonicu, operem zube, umijem se obavim wc, obucem se i krenem se sminkat i upadne mi maskara u wc.. Skoro sam pukla na zivce, sva sreca da mam novu, brzo to izvadim uvucem se u tenisice i jaknu i na bus! I ode bus i ja onak histericna zovem susjedu da me odbaci do skole. Dodjem u skolu i shvatim da nemam zadacu iz eng.i to bi mi bio drugi minus, nesh mi je Lenna pomogla a nesh sam prepisala i nisam dobila fuckin minus :))... onda na vjericu zajebem Mateu, slucajno, uzmem njenu biljeznicu i dam profi da ju pregleda pod moju. Misalim da se josh uvijek durii jer smo isle ponovno pisati skolski rad. , i tak kasnije dok idem doma ugazim u govno.... FUJJJJJ!! I cistim ja to nekak u travu i krivo stanem i to na ljevu nogu koja me josh boli od ljeta kada sam je slomila. Dodem doma kasnim 15min.i stara odmah digne frku. Ima josh loshih vjesti ali te nisu za javnost to ostaje meni na dushi neko vrijeme... ta vijest je i najgora al nadam se da ce biti ok... Evo i sada bi trebala uciti povjest, zemljopis...itd... a ja tu tipkam gluposti. Ajde bok svima odo ja proshetat... pusaaaaaaaaaaaaaa...........

- 17:37 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

nedjelja | 13.11.2005.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
evo me opet... ujutro sam se probudila i krenula na misu s Dorom ... Bilo mi je super s njom ko i uvijek... ..
Pokusavam se boriti protiv nekih osjecaja... a neznam zasto? Pa ljubav bi trebala biti najljepsa stvar na svijetu, a meni samo stvara komplikacije.. Help meeeeeeeeeeeeeeee..... i tak cijeli dan su mi misli s njim... Sutra pishem fucking fiziku prvi sat, i valjda znam neshto... God will help me :))) (shala). drzte mi fige... joj da, idem ja shetat Neru i ni manje ni vishe nego sretnem Andriju(best frenda od mog bivsheg) i kao padne spika, kaj si solo? I tak jel imam decka.. bla, bla.. i na kraju mi veli da me vidio u gradu s frendom. Neznam zashto al nekak sam se razveselila jer ce on sigurnoto reci mom bivshem, pa da vidim kako ce reagirati. Da ne mislite sada da bi opet bila s njim, nego nismo prekinuli u bash najboljim okolnostima pa da vidi da ja mogu imati i normalnog decka a ne da je svaki neki psihopat... znam da sam dosadna... ali moram malo.. pa ak imate nki komentar za mene i ako mislite da mi na neki nacin mozete pomoci u mojim ludim mislaima.... pishite.......


kissssssssss.........

- 20:58 - Komentari (7) - Isprintaj - # -

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Hi ljudi.... evo malo sam uredila blog, ostavila komentare i sada u setnju s nerom pa mozda opet svratim, da vidim kaj se deshava...a i da napishem kak sam provela dan mozda ce nkog zanimati... zurim... P U S A ! ! ! !

- 17:43 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

subota | 12.11.2005.

ovo su slikice nekih mojih skolskih frendova...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
S lijeva na desno: Iva, Lena, Nika, ROtimica, Olly i Beko...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovo je moja bolja frendica Olly... bash je cute na ovoj slici :)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo je Narkicka!!! Best frendica od Olly...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
evo i Dore, zivi blizu mene, i zajdeno idemo u skolu, iz skole, setamo pse..itd.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovako ovo je ekipa poslije skole: Olly, Narkicka, Nika, Leko i Pajdo...

evo par slikica s maturalca.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...umorni se vracamo s Kornata... :)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nina: e taj vic ti je super.. hahahaha


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo je Eric, moj susjed s maturalca... :)

- 15:30 - Komentari (16) - Isprintaj - # -

Hi!!! Eto sad je tri sata ja bi trebala poceti uciti da popravim fucking ocjene jer mi
raska kazje da ce mi zvat staru i prijeti mi ukorom zato kaj imam 2 opomene a ne
kak ona kaze 5, bila sam tak u bedu jucer... zbog toga. Katkad razmishljam zakaj
ja opcje postojim?Onak, tak i tak nikom nish posebno ne predstavljam... a i kad bi
nestala odjednom mislim da nitko nebi skuzio... imam hrpu frendova, od skolskih
pa do onih s kojima izlazim ali opet ne postoji osoba kojoj se mogu povjerit,
svoje patnje, osjecaje....razmisljanja... ma bilo kaj?? A mozda je opet stvar u
meni sto ne vjerujem dovoljno ljudima oko sebe... je da imam 14 godina al u životu
sam prosla puno stvari, i onih dobrih a i onih s kojima se bash i ne ponosim. I
imam svoje mane kao i sva ziva bica al ima ljudi koji ne prihvacaju moje mane, zato
sto oni misle da su savrseni. Ali ja sama sebi ponavljam da savrsena osoba ne
postoji,tj osoba bez mana!!! Postoje ljudi koji imaju svoje vrline, i to dosta njih,
pa te njihove vrline prekrivaju mane...Takvi ljudi zasluzuju postovanje svih drugih,
a ne oni koji su razmazeni. umisljenii koji misle da su u centru svijeta.. Mrzim
takve iz dna duse... to je jedino sto onako istinski mrzim i to nikada necu moci
voljeti... ovaj post je posvecen jednoj osobi, koja ako ovo procita znati ce da
je to ona...
A i ostali koji ce se naci na mom blogu i procitati ovo neka razmisle sto mogu
promjeniti kod sebe da ne uniste predivno prijateljstvo ili tako nesto....

bye......kiss..........

- 15:01 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

četvrtak | 10.11.2005.

Ujutro sam se probudila tak happy, da bi otisl a na internet i sjebala si blog, i sad moram napravit novi, valjda ce mi uspijet... TO se samo meni moze dogoditi!! I sada svima moram rec da imam novi blog... mozda...Ja sam nikki, onak mal sam otkacena za 14godisnjakinju...itd....
A neznam sto josh da napishem,zivim u Zagrebu, obozavam njuzu i to punk, metal i rock, u skoli bash nemam prenajbolje ocijene. a ima i neshto neopravdanih... Kasnije namjeravm u primjenjenu umjetnosti, smjer-fotografija... moji starci nisu previse odushevljeni time al shto cu ja..Imam starijeg buraza, ukratko o njemu-sick man...mladju sistericu-dosada mala... Starci su mi tak tak, stara je on malo nervozna, a starog obozavam... Eto to je kratko o meni... a kome ce se dati citati saznat ce joh puno toga... byee....

Pusacccccccccc svima koji citaju.......

- 11:09 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

helllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooo

- 10:13 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Sljedeći mjesec >>