srijeda, 26.04.2006.

Let's rock!!!

Na sam spomen rijeci «ROCK» (ilitiga ponaski stjencuga) vecinska populacija u razredu licem uspije proizvesti izraz kunicha u stupici i ceznutljivo pogledaju u daljinu (valjda u znak tuznog sjecanja na Kurtiche, Joeye Ramoneoviche, Lennoniche... ), a nakon sto se ponovno vrate iz Nirvane (symbolic, ain't it?) slijedi provala emocija zbog opsesije elektricnim dzitrama, cesto depresivnih, ali fenomenalnih stihova i, ofcourse, starki (koje ja YOSH nisam ponovno pribavila, but... I'LL BE BACK). Bez daljnjeg dramatiziranja, the point is- svaki fan jednostavno zudi za dobrom svirkom.
Na savrsenom koncertu sve bi se poklopilo- bend rastura, publika u ekstazi, a mi u prvom redu... Yeah, right. U mojim postovima (postevima? who gives a shit, anyway) nema cvirli-mirli. Na svakom koncertu nesto MORA zviznut s nase imaginary shpage, jer jednostavno sve NE MOZE proc ko po shpagi (mozhe i po loju, ali to je suvishe gadljivo... odmah zamislim neku prasicu od 400 kg kojoj rezu utobu i vade mast) .
Naprimjerishka, nasli ste se, sve OK, cekate bend. I cekate. I cekate. «Ej, bu se ovi pojavili?», «Ma budu oni, evo, sad ce svaki cas». I tak cekate jos kojih 2 sata, iako duboko u dusi trunete kao otvorena pasteta na suncu i cviiil-cviiil-cviiilkate. Naravno, bend se ne pojavi, svi se nacvrcaju ko budale i padaju u nesvjest, dok vi placete na pozornici i zaklinjete se da cete strgati sve postere, sva pisma koja ste namjeravali poslat, osisati tu so-like-mick-jagger-looking zurku na nepristranu skinhedicu...
A moze i ovak- bend svira, sve zakon, ali... vama se pripiskilo, pa molite frendicu/frenda da vam sejva super plejs koji ste ugrabili dok se olaksavate, da ne bi ljudi mislili da se negdje izlila cisterna ak ostanete.
Nakon «uspjesno obavljenog posla» naravno vracate se na vase mjestasce, NO. Neki debeli kenjator se usidrio bas tamo gdje ste vi bili. Frendica je vjerojatno ispod istog. Kako pomaknut to cudo? Ako ne unajmite privatni helikopter s dizalicom nosivosti do 10t, nikako.
ILI, sicujejshn. Vas omiljeni frontman dere se toliko da mu iskacu vidni organi iz ocnih duplji, vi se derete zajedno s njim, kao i ostali dio mase, ali on odlucuje bas vas pozvati da propjevate zajedno s njim. Neki pod utjecajem opijata, neki zato kaj imaju specifican mentalni sklop, a neki na nagovor ekipe,uspentraju se na binu i prvo sramezljivo otvaraju njupalicu, a kad se ufuraju (jer misle da gomila skandira njima) pustaju svu raskos svoga poja... a ono, FEEELSHHH teshkkiiiii!!!! Ko da struzesh onim limenijim, ostrijim rubom od Super Krecka po ispoliranoj ploci. (Ajme, poredbe, jesen ti bigulicu). Anyway, onako debilno ponesen bacas se u rulju i zavrsis ko Seve u reklami za Karlovacku.
Nadam se da vam je ovo dobra pouka. NA KONCERTIMA MAGAZINA TO SE NIKADA NE DOGADJA. Get the point?!?
Image Hosted by ImageShack.us

- 20:53 - Komentari (7) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.04.2006.

Eastergoodbye bloggie



Gotovo je. Gotovo je? Gotovo je!!! Vjerujem da su svi kad su jucer stigli doma ispustili «staklopucajuci» zvucak, skocili i probili strop, u zraku okrenuli peterostruki salto koji se zatim razvio u zracnu piruetu i dvadeset spaga, a na kraju se naravno docekali na noge i...
Onda se probudili, naravno, pa mislim. Zalutali ste u krivu zamisao. To je samo moja neostvariva i blesava mastarija, redovito ponavljana prije nastupa, natjecanja.... Blah. Blahblahblah. Ispocetka. DakleMMMM, it's all over. Jupi. Naravno, uz onu bolesnu kolicinu gradiva kojeg smo dobili za taj uzaaasno dugi period bez nase najcjenjenije (kaaaaaj ste dobili iz ije/je? SRETAN USKRS!!!!) skolicicice, ne moze nam bit dosadno ni da se immediately spakiramo (naravno, samo najnuznije- je'ne gace, pasta za zubeke, starke, mp3.... kaaaj ce ti jos u zivotu?!) na Aljasku, zabijemo u neku klijet (il' je kljet? Znam, fora je uznemirujuce glupa) s pol litre glavoboljceka (nuzna stvar da te malo zgrije, ne...), ohne struja, no voda, non ljudovi. Samo ja (tj.ti) i skriptice iz naseg najomiljenijeg predmeta, bez kojeg ne znam kako cu izdrzati ovih 10 dana. Ko Bog. Valjda ce me zeko malo odagnati od zlih, darkside misli. Misli-muesli. Muesli, njamkec... Back to the story – nadam se da ste se svi primili jaja. Samo nemojte biti perverzni (to je ipak rezervishano za moi) i pomisliti... pomisliti... na haploidne garniture muskoga roda.
Zakaj je ovaj retardirani Beckham ljudima faca? Mislim, nekoj maloj kolicini ljudi. Nekolicini. Tip je oduuuuran, vidi se ne iz aviona nego iz spaceshuttlea, s onim svojim pederastim foricama, uskopljenickim glasicem i fufastom Vickycom. Koju, by the way, svako malo spuca i osigura si jos neku fifastiju fifkicu s jos manjim graskom od mozgica.
Znam, znam, Becks (cak ni onaj u boci) nije neka tema za ZADNJI preduskrsnji bloghec. Al, kaj se moze.
Da vidimo. Sto imam na stolu. Sugar. Hvala Majkec. Osim sto je moja omiljena osoba na coveru. Pa ga micem iz vidokruga u opsegu od 40cm kubnih. Kh, kh, don't mess wid da sizes... Vidi se da imam dvicu. Ko mi to dao.
Ljudotinje drage, proslavite Uskrse, Pashe ilistovec naaaaajfantasticnije sto mozete i umijete. P.S. – pretucite zeca, prosle godine mi nije ostavio zadivoljavajucu kolicinu cokolade.
Image Hosted by ImageShack.us

- 20:47 - Komentari (19) - Isprintaj - #

petak, 07.04.2006.

Preseratorice

Naslov bas za sve kvochke koje ovo citaju i koje su me (mada nisam JOS vidjela
commentiche) 790,22% popljuvale zbog zadnjeg posta. Mislim, HVALA, Passa, ono, da,
ngh, + uz sve to dobijete jos i american D (za one koji ne kuzhe o kojem je D rijec, nek naprave «ja-sam-fifica-i-glupa-sam-ko-jelenji-bubreg» pozicu, rukicom naprave pokret koji opisuje elipsu-santa maria and hundred gods, koja usporedba od jedne antimozgovne matematicarke-i nemoguce iritantnim glasom zacvile- kao npr. bakica kojoj bager zgazi nogu- DDDDDDDD!!!). Hm, da, nadam se da vam je i prije ovog mog temeljitog i svim intelektualnim razinama predocivog opisa bilo jasno, iz poznatih razlogicha. Anyway.
Titulu najpreseraticnije preseratorativne preseratorice dodjeljujeeemoooooo.......
(uzdah iscekivanja, napetost porasta do tog stupnja da je prijeko potrebno razrjesenje, aliiiii....) Pozivam se na diplomaciju (aha, puhni mi u oko i iscupaj trepavice), zakljucite sami, same ili koja vec stvorenja citaju ove moje bljezgarijchice.
Nekoliko kljucnih kokica vec znate. Osim standardne Britney-Shitney, Paris Debilton i Davinele Martinovic (bas odkud mi ona pade um na) u nasoj skoli ih ima pun fichek, ali znate da «dobra i pristojna djevojchichad ne ogovara svoje.... svoje... kaj su mi one uopce?!?!» Da smo se rodile malkice prije, sad po toj logici ne bi(SMO) smjele olajavati i omjaukivati Jelenu February. Ali, odlucile smo ispasti iz maminog tobolca malo kasnije pa ja sad mogu reci da me baaaas boli uho za njen pornic. Koji navodno nije njen. A zasto? Zato sto ona «ima vece cicke». A dobro. Nek joj bude ovaj put. Iako, sumnjam da tu snimku nije sama plasirala, jer joj ulogice u raznim Ljubavima u zaledju, Zaledjenim ljubavima i Villama Dolores, Sanja i Aurelija bas i nisu za pohvalit. No, ako je netko zadrti fan Veljace, ima doma salicu s njenim potpisom, rukavicu koju je nosila na premjeri filma «Zlatna krvavica» i privjesak u obliku njene glave, moze me slobodno u ponedjeljak ubit.
A Pokosica- Kokosica?! Vrhunac pravimsevaznaizma. Zena misli da je imala sanse protiv Seve Nacionale. Ma, protiv «njene stikle» ne bi ni Madonna u tangicama s srcekima imala sanse. OK, hiperboliziram se. Ali, vi naravno i bezuvjetno kuzite na sto mislim.
Pa su tu i missice i voditeljicice i...
Ma znate vi meni kaj. Malo mi je vec dosadno pisat, jer je ovo jaaako dugi postek i ako ste izdrzali do ovdje, fakat imate strpljenja i zivaca (naime, ja uslijed hrvatskog istih odaaavno nemam). Pa cu ja lijepo ostavit missice i voditeljke, jer mozda jednom, za milijun milijuna sekundi, napisem nesto i o njima.
A najveca je preseratorica Neven Ciganovic.
Image Hosted by ImageShack.us

- 16:28 - Komentari (8) - Isprintaj - #

srijeda, 05.04.2006.

Fur meine liebe Freundin Spraja - AL' AK NEKO NE PROCITA, E...

Eto, rekoh, obechah, i posvetih ovaj postek Sprajkelini.
Lepo, lepo, jos da nas odvede na cugu u znak postovanja mouthwash ma zezaklinja. I to prilicno debilna.
No, da ne bi sve OPET bilo tako veselo i u SPRAJATONU, malomanjelepa vijestchica za one koji su iz latinskog bili "GLUPA B"- naime Martinchica je dobila 3. Heh, sad, neki ljudeki bu bili sretni kak da su Kristusa s neba vidli, aliiiiiii.... Meni je malo jadniskavo. Jer, ipak je ovo bila jedinstvena (neponovljiva?!?!) prilika za ugrabit petaka lako kao sto si vikendom nesto lijepo cugnemo (kaj je meni danas?!? mislim, uvijek mi je shizzoludonjitis, ali danas intenzivno mislim na Bailey's- za malo neupucenije, ako ih ima- najnjamasticniji chokky liker, sto inace nije moja furka). Eto ti ga na. Jos ako ce pitat u freeky(petkonju) rijeci, mozemo svi na mjesto, koje je bilo jedno od AZDAJINIH (ELFOVIH) danasnjih provali, "gdje ima puno trave". Njama, ono. Jedine rijeci kojih se sad mogu sjetit su DUM (zato kaj znam da je neki udarac, a tras malo blentavije zvuci), SEVERUS (po Harry Potteru- I'm an addict!!), TRISTIS (neki broj... AAAH, MATEMATIKA!!!ZADACA!!!HEEEEEELP!!!! - stroposcht na pod). Bljaaakavella. Ocu vikend, ocu vikend! A tek Osternprazniks. Ako oni FAKAT misle da cu ja ucit za nazionalistiche testen durch die ferien, umijesto da radim nesto pametno (npr. buljim u zeleni zid u sobi- veoma i krucijalno i egzistencijalno i neophodno za moje poremecene zivceke, gnjavim ili dragam macku, skacem po krevetu- mislim, imam novi madrac, pa TO TREBA UNISTIT, bejbe!!!, igram se s ponyjima-dobro, lazhem, ali kaj nije i to bolje?, naravno, sve to u mojem ZaDREKU, gdje mi more skaklja nosne papile...) varaju se ne BIG TIME nego THE MOTHERPEEEPIN' LARGEST AND FATTEST CENTURY. Mojoj gluposti zaista nema kraja.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 20:40 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 01.04.2006.

roll, roll, rollin' on the river... ok, somekindof water

Uf, puf.... Bijah danas u prvom roler-djiru po Jarunchini (sreca pa nisam srela
dosadnog, svinjastog Frana kako kopa po smecu u blizini). Da, po cijeloj Jarunchini,
a budalasta glava nakon prvog djira pomisli kako bi mogla jos jedan, a onda,
na pola puta... hm... PA, DA NE BI. Kad sam u jednom trenutku shvatila kol'ko
mi jos treba do Aquariusa (mesto za nekaj spit i pish-pauzu), doslo mi je da se
(u zaru umornoga bijesa) elegantno spotaknem na kamen i ljosnem u jezerce
medju zarazene labudove. Srecom, samo mi je doslo, onako u trenutku zamisljenosti,
ali onda me neka baba od 60-let na biciklu (i u fitness maniri) vratila u stvarnost
zvrndajuci mi zvoncem iz cca 1845. i svojim zvonkim, chasho-probitachnim glasicem:
"Kaj se tu sjuris ko furija, pak se onda vuces ko magla?! Daj se saberi!" I odletila baba (poput Schummachera u McLarenu protiv Fernanda Alonsa u zavrsnici... aaaah, zraka... kupa finala Formule 1 nedavno odrzane u Montecarlu ili tak nesto...aaaaa, hiperventiliram!! astma!!! dihalicu, dihalicu, I'm bagging you!!!) dalje, ostavljajuci mene u soku i nevjerici. Mogla sam ostat u kafichichu ko moje dvije kokoshi nakon prvog kruga, aliii, neeee.... "Ja to mogu". Ah, sto sve starost cini od covjeka...
***
Zivcira me sto na TV-ju nema vise nikakvih OK serija. Ne mogu podnjeti one rascmoljene meksikanere koji se samo zvacu ispod sombrera, one hrvatske
balkan, jadran, alpe inc.-ove, dosadni O.C. California (gledala 2 puta i iz neobjasnjivih
razloga oba puta osjecala primjese migrene i halucinacija nakon toga. i da, ucinilo
mi se da mi je sisterka mischa barton, ali mi je palo na pamet da se ona ipak-mozda?!-
ne bi igrala s my little ponyjima)nut i... i... Di su Gilmoreice? I one su mi na kraju bile malkicu dosadne, ali mi je bio ritual sjest' se ispred telke ko zadnji couch potato i slusat kaj ce sad Lorelai izvalit' ili oce li Rory opet bit s Deanom......
Razne Ljubavi u zaledju, predgradju i podrumu necu ni komentirati.
Uuu, sad ce Zvijezde Extra, sorry, ali UMIREM da vidim debelu Britney s celulitom kak
sece u rasparanoj majici s kilom sladoleda u jednoj, a kostimicem u koji ni stapic od breze ne bi stao u drugoj ruci, i kako cvili kako vise ne stane u njega, i kako Kevin psuje i ide van bez nje i kak snima pjesme i bruka se....
Da, znam. Nije ni to bas preludo i classy i shiki-miki i fancy i takodalje(tu je trebo bit neki izraz koji je ful rufus -novastara rijec za cool, koji je ono, skroznaskroz out izraz ) provod, ali bozemojsacuvajme. Cekam nocnu uru pa da odem negdje u nightlife (ako opet ne zavrsim ispred Cibone, smrznuta, a oko mene junkieji).
A sutra... SCHTREBBEREI.
partybang

- 16:53 - Komentari (160) - Isprintaj - #