Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nerrdyfisheye

Marketing

Preseratorice

Naslov bas za sve kvochke koje ovo citaju i koje su me (mada nisam JOS vidjela
commentiche) 790,22% popljuvale zbog zadnjeg posta. Mislim, HVALA, Passa, ono, da,
ngh, + uz sve to dobijete jos i american D (za one koji ne kuzhe o kojem je D rijec, nek naprave «ja-sam-fifica-i-glupa-sam-ko-jelenji-bubreg» pozicu, rukicom naprave pokret koji opisuje elipsu-santa maria and hundred gods, koja usporedba od jedne antimozgovne matematicarke-i nemoguce iritantnim glasom zacvile- kao npr. bakica kojoj bager zgazi nogu- DDDDDDDD!!!). Hm, da, nadam se da vam je i prije ovog mog temeljitog i svim intelektualnim razinama predocivog opisa bilo jasno, iz poznatih razlogicha. Anyway.
Titulu najpreseraticnije preseratorativne preseratorice dodjeljujeeemoooooo.......
(uzdah iscekivanja, napetost porasta do tog stupnja da je prijeko potrebno razrjesenje, aliiiii....) Pozivam se na diplomaciju (aha, puhni mi u oko i iscupaj trepavice), zakljucite sami, same ili koja vec stvorenja citaju ove moje bljezgarijchice.
Nekoliko kljucnih kokica vec znate. Osim standardne Britney-Shitney, Paris Debilton i Davinele Martinovic (bas odkud mi ona pade um na) u nasoj skoli ih ima pun fichek, ali znate da «dobra i pristojna djevojchichad ne ogovara svoje.... svoje... kaj su mi one uopce?!?!» Da smo se rodile malkice prije, sad po toj logici ne bi(SMO) smjele olajavati i omjaukivati Jelenu February. Ali, odlucile smo ispasti iz maminog tobolca malo kasnije pa ja sad mogu reci da me baaaas boli uho za njen pornic. Koji navodno nije njen. A zasto? Zato sto ona «ima vece cicke». A dobro. Nek joj bude ovaj put. Iako, sumnjam da tu snimku nije sama plasirala, jer joj ulogice u raznim Ljubavima u zaledju, Zaledjenim ljubavima i Villama Dolores, Sanja i Aurelija bas i nisu za pohvalit. No, ako je netko zadrti fan Veljace, ima doma salicu s njenim potpisom, rukavicu koju je nosila na premjeri filma «Zlatna krvavica» i privjesak u obliku njene glave, moze me slobodno u ponedjeljak ubit.
A Pokosica- Kokosica?! Vrhunac pravimsevaznaizma. Zena misli da je imala sanse protiv Seve Nacionale. Ma, protiv «njene stikle» ne bi ni Madonna u tangicama s srcekima imala sanse. OK, hiperboliziram se. Ali, vi naravno i bezuvjetno kuzite na sto mislim.
Pa su tu i missice i voditeljicice i...
Ma znate vi meni kaj. Malo mi je vec dosadno pisat, jer je ovo jaaako dugi postek i ako ste izdrzali do ovdje, fakat imate strpljenja i zivaca (naime, ja uslijed hrvatskog istih odaaavno nemam). Pa cu ja lijepo ostavit missice i voditeljke, jer mozda jednom, za milijun milijuna sekundi, napisem nesto i o njima.
A najveca je preseratorica Neven Ciganovic.
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 07.04.2006. u 16:28 sati.