Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nerrdyfisheye

Marketing

Eastergoodbye bloggie



Gotovo je. Gotovo je? Gotovo je!!! Vjerujem da su svi kad su jucer stigli doma ispustili «staklopucajuci» zvucak, skocili i probili strop, u zraku okrenuli peterostruki salto koji se zatim razvio u zracnu piruetu i dvadeset spaga, a na kraju se naravno docekali na noge i...
Onda se probudili, naravno, pa mislim. Zalutali ste u krivu zamisao. To je samo moja neostvariva i blesava mastarija, redovito ponavljana prije nastupa, natjecanja.... Blah. Blahblahblah. Ispocetka. DakleMMMM, it's all over. Jupi. Naravno, uz onu bolesnu kolicinu gradiva kojeg smo dobili za taj uzaaasno dugi period bez nase najcjenjenije (kaaaaaj ste dobili iz ije/je? SRETAN USKRS!!!!) skolicicice, ne moze nam bit dosadno ni da se immediately spakiramo (naravno, samo najnuznije- je'ne gace, pasta za zubeke, starke, mp3.... kaaaj ce ti jos u zivotu?!) na Aljasku, zabijemo u neku klijet (il' je kljet? Znam, fora je uznemirujuce glupa) s pol litre glavoboljceka (nuzna stvar da te malo zgrije, ne...), ohne struja, no voda, non ljudovi. Samo ja (tj.ti) i skriptice iz naseg najomiljenijeg predmeta, bez kojeg ne znam kako cu izdrzati ovih 10 dana. Ko Bog. Valjda ce me zeko malo odagnati od zlih, darkside misli. Misli-muesli. Muesli, njamkec... Back to the story – nadam se da ste se svi primili jaja. Samo nemojte biti perverzni (to je ipak rezervishano za moi) i pomisliti... pomisliti... na haploidne garniture muskoga roda.
Zakaj je ovaj retardirani Beckham ljudima faca? Mislim, nekoj maloj kolicini ljudi. Nekolicini. Tip je oduuuuran, vidi se ne iz aviona nego iz spaceshuttlea, s onim svojim pederastim foricama, uskopljenickim glasicem i fufastom Vickycom. Koju, by the way, svako malo spuca i osigura si jos neku fifastiju fifkicu s jos manjim graskom od mozgica.
Znam, znam, Becks (cak ni onaj u boci) nije neka tema za ZADNJI preduskrsnji bloghec. Al, kaj se moze.
Da vidimo. Sto imam na stolu. Sugar. Hvala Majkec. Osim sto je moja omiljena osoba na coveru. Pa ga micem iz vidokruga u opsegu od 40cm kubnih. Kh, kh, don't mess wid da sizes... Vidi se da imam dvicu. Ko mi to dao.
Ljudotinje drage, proslavite Uskrse, Pashe ilistovec naaaaajfantasticnije sto mozete i umijete. P.S. – pretucite zeca, prosle godine mi nije ostavio zadivoljavajucu kolicinu cokolade.
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.04.2006. u 20:47 sati.