Nekretnine Umag

I britanska kraljica ima imovinu u poreznim oazama

Ulaganja, koja nisu ilegalna, premda zaobilaze britanski porezni sustav, ostvarena su preko Lancasterske grofovije koja upravlja kraljičinim ulaganjima
i koja je izvor njezinih prihoda.
Imovina britanske kraljice Elizabete II. vrijedna više milijuna funta uložena je u porezne oaze, pišu britanska glasila koja su surađivala u velikoj istrazi na temelju financijskih dokumenata izašlih u javnost.
Oko 10 milijuna funta (11,3 milijuna eura) uloženo je na Kajmanskom otočju i na Bermudama, tvrde BBC i
dnevnik The Guardian novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

06.11.2017. u 10:21 | 0 Komentara | Print | # | ^

U ovom hrvatskom gradu nitko ne želi biti konobar

Glas Istre više je puta pisao kako hotelijeri i ugostitelji ne mogu naći osoblje, a razlog tomu je što se iz Slavonije, do prije nekoliko godina najvećeg rasadnika radne snage za istarske hotele i lokale, velik broj mladih odselio u druge države u potrazi za boljim životom. Početkom sezone, kako smo izvijestili, brojni hotelijeri još nisu imali popunjena sva sezonska radna mjesta. Mnogi su mladi otišli u potrazi za većim, ili bolje reći normalnim plaćama i radnim uvjetima. A sudeći prema nikakvom interesu djece za ovim zanimanjima,
problemi će se nastaviti i u budućnostiU ovom hrvatskom gradu nitko ne želi biti konobar novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

02.08.2017. u 12:29 | 0 Komentara | Print | # | ^

Yanis Varoufakis rasprodao zagrebački HNK

Varoufakis prvi put dolazi u Hrvatsku nakon turbulentnoga vremena koje je proveo boreći se protiv europskog establishmenta, kako bi predstavio svoju najnoviju knjigu “Trpite ono što morate?”.
Tek što je u medijima objavljena vijest kako početkom prosinca u sklopu Filozofskoga teatra u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu gostuje kontroverzni ekonomist i bivši grčki ministar financija Yanis Varoufakis, ulaznice su rasprodane za svih 700 mjesta kazališne dvorane. HNK je stoga odlučio u prodaju pustiti još dodatnih 300 mjesta.
Veliko zanimanje javnosti izazvalo je i najavljeno gostovanje vodećih sociologa današnjice Zygmunta Baumana i Aleksandre Kanie na sceni Filozofskoga teatra.
Oni će u nedjelju, 27. studenoga s početkom u 20 sati, s domaćinom Srećkom Horvatom u Hrvatskome narodnom kazalištu raspravljati o krizi Europe, izbjegličkoj
krizi te o neizostavnoj temi - pobjedi Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

11.11.2016. u 21:47 | 0 Komentara | Print | # | ^

Luksuzni hoteli pripremaju strategiju za privlačenje američkih i britanskih turista

U Hrvatskoj je lani bilo oko 300 tisuća Amerikanaca, a do početka rujna ove godine oko 266 tisuća.
Na stranim emitivnim tržištima još ne postoji percepcija Hrvatske kao destinacije za luksuzni turizam, iako je na tržištu već niz turističkih objekata s vrhunskom ponudom.
Njima pak nije lako poslovati u uvjetima visoke sezonalnosti te još slabe zračne povezanosti s tržištima poput američkog i britanskog, gdje postoji velik potencijal za privlačenje gostiju.
Brendiranje luksuzne ponude i repozicioniranje na tržištu stoga su osnovni ciljevi Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela, osnovane ovog proljeća
pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK), zbog čega je prošlog tjedna raspisan i natječaj za osmišljavanje imidža i vizualnog identiteta grupacije novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

27.09.2016. u 10:30 | 0 Komentara | Print | # | ^

Adris Grupa preuzima hotel Marjan?

Adris bi preuzeo hipoteke prvog reda koje je financijska institucija iz Klagenfurta upisala na tom objektu kao osiguranje da će joj ponuđeni novac biti vraćen.
Rovinjska "Adris Grupa", prema neslužbenim informacijama, koje je objavila Slobodna Dalmacija, ozbiljno je zainteresirana da preuzme vlasništvo nad nedovršenim hotelom
"Marjan" na Zapadnoj obali.
Najpovoljniji i najlakši put prema ostvarenju tog cilja jest da poznata kompanija od "Heta Asset Resolutiona", koji je od austrijske Hypo banke preuzeo loše kredite, uz diskont otkupi potraživanja prema tvrtki "Adriatic" u stečaju,
svojedobno u vlasništvu bivšega gradonačelnika Željka Keruma, u čijem je portfelju upravo nesuđeni visokokategornik novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

22.04.2016. u 11:09 | 0 Komentara | Print | # | ^

Four Seasons dolazi na Hvar

Hotelijerska kompanija Four Seasons u partnerstvu s Arqaam Capitalom, investicijskim fondom iz Dubaija, gradit će turističko naselje na hvarskom poluotoku Kabal,
sjeverno od Starog Grada. objavila je kompanija na svojim internetskim stranicama u utorak novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

31.03.2016. u 09:17 | 0 Komentara | Print | # | ^

U Muzičkoj akademiji otvorena Koncertna dvorana Blagoja Berse

Dvorana na raspolaganju ima dva koncertna klavira marke Steinway i Bösendorfer. Zahvaljujući promjenjivoj pozornici i gledalištu, posebno projektiranoj orkestralnoj jami, te tehnološki naprednoj opremi koja obuhvaća uređaje promjenjive akustike, razne scenske elemente, podizne platforme, povlake, plesni pod, scensku rasvjetu, kino platno i projektor, kao i vrhunski opremljene video i audio režije - u dvorani je moguće odvijanje i snimanje glazbenih, scenskih i stručnih događanja i skupova.
Povodom otvorenja dvorane osmišljen je svečani tjedan uz sklopu kojeg će se svake večeri do 16. siječnja u dvorani održati po jedan besplatni koncert.
U sklopu svečanog tjedna u novoj koncertnoj dvorani bit će izvedena i opera "Madame Buffault" Borisa Papandopula, suradnja Akademije dramske umjetnosti (ADU), Muzičke akademije (MA), Akademije likovnih umjetnosti (ALU) i Tekstilno-tehnološkog fakulteta (TTF)
koja je osvojila nagradu glumišta za najbolju režiju opere u 2015 novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

14.01.2016. u 09:42 | 0 Komentara | Print | # | ^

Deseti pokušaj prodaje hotela "Mediteran" u Bečićima

Stečajna uprava budvanskog preduzeća "Maestraltours" raspisala je deseti oglas za prodaju luksuznog bečićkog hotela "Mediteran" po početnoj cijeni od oko 35,17 mil EUR, 5% manjoj nego na prethodnom tenderu.
Na prodaju je, pored hotelskog kompleksa "Mediteran", ponuđena i proizvodno-tehnološka i ostala oprema po cijeni od 1,4 mil EUR, katastarska parcela od 484 m2 za 205.000 i jahta Cranchi Atlantique 40 za 120.000 EUR, prenosi MINA-business.
Ukupna početna cijena ponuđene imovine "Maestraltours"-a, budvanskog biznismena Blaža Dedića, iznosi oko 36,9 mil EUR.
Ponuđeni hotelski kompleks izgrađen je na parceli od 16.000 m2 i obuhvata hotel "Mediteran", kategorisan sa četiri plus zvjezdice. Hotel ima 230 soba sa 547 ležaja, pansionski i A la carte restoran, kafeteriju, plažni restoran-piceriju, Loby bar, dvije restoranske bašte, noćni klub/kabare, otvoreni i zatvoreni bazenom sa Wellness & Spa centrom, fitnes klub, kozmetički i frizerski salon, kongresni centar, Aqua park, fontane, rijeku i ribnjak, TV salu, rent-a car službu i suvenirnicu.
Ponude za imovinu firme "Maestraltours" mogu se dostavljati podgoričkom Privrednom sudu do 22. septembra do 14 sati. Ponude će biti otvorene 24. septembra u deset sati.
Stečaj u "Maestraltours"-u uveden je u junu 2013. godine, zbog višegodišnjeg milionskog duga. Račun firme bio je u blokadi pet godina zbog duga od 4 mil EUR novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

25.08.2015. u 08:59 | 0 Komentara | Print | # | ^

Razvoj golf ostaje koncesionar tvrđave Imperial, muzej izuzet od koncesije

DUBROVNIK - Dubrovačko Gradsko vijeće na tematskoj sjednici u ponedjeljak donijelo je zaključak kojim je tvrtka "Razvoj golf" ostala koncesionar tvrđave Imperial na Srđu, ali je u pet zaključaka obvezalo koncesionara da u središnjem dijelu tvrđave zadrži stalni postav Muzeja Domovinskog rata. Naime, Grad Dubrovnik i tvrtka "Razvoj golf" potpisali su 2009. godine Ugovor o koncesiji po kojem se "Razvoj golf" obvezuje obnoviti tvrđavu, kao i prostore koje trenutno koristi Muzej Domovinskog rata, u središnjem dijelu tvrđave.
Početni prijedlog koji je iznio predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković nosio je pet osnovnih točaka kojima Gradsko vijeće utvrđuje da koncesionar nije podnio zahtjev za promjenom lokacije Muzeja Domovinskog rata, kako je prikazano u nedavno predstavljenom idejnom rješenju, utvrđuje da lokacija Muzeja ostaje nepromijenjena, a ističe i kako Gradsko vijeće nije suglasno s izmještanjem Muzeja iz centralnog dijela tvrđave, sukladno ugovoru o koncesiji iz 2009. godine.
Naznačava se kako će se o tome obavijestiti nadležno ministarstvo i zatražiti obustavu izdavanja lokacijske dozvole do izdavanja suglasnosti Gradskog vijeća, kao i zatražiti od tvrtke "Razvoj golf" da obustavi zahtjev za lokacijskom dozvolom. Gradsko vijeće se u četvrtoj točki obvezuje dostaviti ugovor o koncesiji nadležnom ministarstvu, a zadužili su i gradske službe da sklope novi ugovor o korištenju prostora bez naknade za stalni postav Muzeja Domovinskog rata na rok od 20 godina između Grada Dubrovnika i Dubrovačkih muzeja.
Na traženje liste Srđ je Grad (SJG), na tematskoj sjednici usvojen je i šesti zaključak, kojim se po tumačenju Gradskog vijeća prostor od 311 metara četvornih izuzima od koncesije nad tvrđavom koju ima tvrtka "Razvoj golf".
Vijećnik Maro Kristić (SJG) istaknuo je kako će u slučaju da se to ne definira doći do pravne dvojbe prilikom produljivanja ugovora s Dubrovačkim muzejima.
"Pravna dilema u ovom slučaju je tko je podnositelj zahtjeva za lokacijsku dozvolu za taj sporni prostor, a mi smatramo kako to ne može biti 'Razvoj golf' u slučaju da nije ovlaštenik koncesije za tih 311 metara četvornih", rekao je Kristić.
Današnja je izvanredna sjednica sazvana jer u subotu na redovitoj sjednici zbog 18 suzdržanih glasova nije usvojen prijedlog liste Srđ je Grad, čiji su vijećnici tražili raskid ugovora o koncesiji koji Grad Dubrovnik ima s tvrtkom "Razvoj golf", a koji se po njima dogodio automatizmom kada je na snagu stupio urbanistički plan uređenja (UPU) naselja Bosanka kojim je omogućen projekt golfa na Srđu.
Naime, UPU iz 2013. je kao namjenu tvrđave definirao 'pretežno kulturnu', a jedan od članaka ugovora, ističu Srđevci, previđa njegov raskid u slučaju da UPU za tvrđavu Imperijal ne predviđa turističku i ugostiteljsku namjenu.
Na tematskoj sjednici u ponedjeljak oformljeno je i Povjerenstvo za početak žurnih razgovora na ovu temu u kojemu su gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić (HNS), predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković (HDZ), Ivan Viđen (SJG),
Mladen Gojun ispred SDP-a te Pero Vićan ispred Dubrovačkog demokratskog sabora novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

28.07.2015. u 14:30 | 0 Komentara | Print | # | ^

Portonovi u Kumboru će biti najatraktivniji turistički sadržaj

PODGORICA - Kompanija Azmont Investments je posvećena da nastavi sa uspješnim radom na realizaciji luksuznog odmarališta Portonovi nadomak Herceg Novog, koji će biti prvo "One&Only" ljetovalište u Evropi čime će se Crna Gora pozicionirati na mjesto jedne od destinacija sa najatraktivijim turističkim sadržajem, ocijenjeno je na sastanku ministra finansija Radoje Žugića sa predsjednikom pomenute kompanije Ahmetom Erentokom i njegovim saradnicima. Kako je saopšteno iz resora, Erentok je na sastanku rekao da će se zajedničkim naporima aktivnosti na projektu odvijati shodno predviđenoj dinamici, a takođe je iskazao otvorenost ka širenju segmenata njihove djelatnosti u Crnoj Gori što će i biti predmet razgovora u budućim interakcijama.
Prema riječima Žugića, uspješna realizacija ovog kapitalnog projekta sasvim sigurno će dodatno podići vrijednost važnog resursa u Crnoj Gori
i doprinijeti privlačenju novih kredibilnih investitora.
"Vodeći podsticajnu poresku politiku, kao i obezbjeđujući predvidljivost biznis ambijenta, Crna Gora je na dobrom putu da, u što kraćem roku, osnaži ekonomski rast i dodatno podstakne konkurentnost privrede. Partnerska saradnja je na zavidnom nivou, a temelji iste zasnivaju se na viskom stepenu povjerenja, transparentosti i efikasnosti",
zaključio je on novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

15.06.2015. u 08:21 | 0 Komentara | Print | # | ^

Šuica im dala zemlju, a Vlahušiću nude otkup

Dubrovački branitelji koji su dobili zemljište na Nuncijati proteklih su tjedana u ozbiljnim pregovorima s dubrovačkim gradonačelnikom Androm Vlahušićem.
Zajednički pokušavaju naći najbolje rješenje kako bi se braniteljima koji imaju samo zemljišta na Nuncijati omogućilo što brže rješavanje stambenog pitanja. Budući je bilo svega nekoliko branitelja koji su bili spremni prodati zemljište na Nuncijati Gradu za određenu sumu novca ta je priča zaključena i Grad na to nije pristao.
Potvrđeno je to i na sastanku koji je održan u srijedu, a na kojem su sudjelovali predstavnici branitelja. Neki od branitelja svojevremeno su u svoje ime od Grada pokušali tražiti obeštećenje za zemljište na Nuncijati. Predlagali su navodno da im se isplatiti 80 tisuća eura novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

16.09.2013. u 15:48 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (8)
Prosinac 2019 (3)
Studeni 2019 (1)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (7)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (20)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (18)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (21)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (16)
Studeni 2018 (21)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (13)
Kolovoz 2018 (15)
Srpanj 2018 (11)
Lipanj 2018 (18)
Svibanj 2018 (9)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (9)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (9)
Studeni 2017 (8)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (9)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (10)
Svibanj 2017 (10)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (10)
Veljača 2017 (8)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (8)
Rujan 2016 (9)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (10)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Prodaja i kupovina nekretnina u Umagu

Linkovi

Ponuda dana

Oglasi
Nekretnine Oglas
Nekretnine 123

Kuće
Stanovi
Novogradnja
Iznajmljivanje stanova
Stanovi Zagreb
Nekretnine Zagreb
Nekretnine Rijeka
Nekretnine Zadar
Nekretnine Split
Nekretnine Osijek
Kamene kuće
Stanovi
Nekretnine

Nekretnine Istra
Istra Nekretnine
Nekretnine Istra
Nekretnine Pula
Nekretnine Poreč
Nekretnine Umag
Nekretnine Rovinj
Nekretnine Labin




Vijesti
Nekretnine vijesti 123

Forum
Forum za nekretnine


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis