Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Deseti pokušaj prodaje hotela "Mediteran" u Bečićima

Stečajna uprava budvanskog preduzeća "Maestraltours" raspisala je deseti oglas za prodaju luksuznog bečićkog hotela "Mediteran" po početnoj cijeni od oko 35,17 mil EUR, 5% manjoj nego na prethodnom tenderu.
Na prodaju je, pored hotelskog kompleksa "Mediteran", ponuđena i proizvodno-tehnološka i ostala oprema po cijeni od 1,4 mil EUR, katastarska parcela od 484 m2 za 205.000 i jahta Cranchi Atlantique 40 za 120.000 EUR, prenosi MINA-business.
Ukupna početna cijena ponuđene imovine "Maestraltours"-a, budvanskog biznismena Blaža Dedića, iznosi oko 36,9 mil EUR.
Ponuđeni hotelski kompleks izgrađen je na parceli od 16.000 m2 i obuhvata hotel "Mediteran", kategorisan sa četiri plus zvjezdice. Hotel ima 230 soba sa 547 ležaja, pansionski i A la carte restoran, kafeteriju, plažni restoran-piceriju, Loby bar, dvije restoranske bašte, noćni klub/kabare, otvoreni i zatvoreni bazenom sa Wellness & Spa centrom, fitnes klub, kozmetički i frizerski salon, kongresni centar, Aqua park, fontane, rijeku i ribnjak, TV salu, rent-a car službu i suvenirnicu.
Ponude za imovinu firme "Maestraltours" mogu se dostavljati podgoričkom Privrednom sudu do 22. septembra do 14 sati. Ponude će biti otvorene 24. septembra u deset sati.
Stečaj u "Maestraltours"-u uveden je u junu 2013. godine, zbog višegodišnjeg milionskog duga. Račun firme bio je u blokadi pet godina zbog duga od 4 mil EUR novogradnja Jarun

Post je objavljen 25.08.2015. u 08:59 sati.