Nekretnine Pula

četvrtak, 10.05.2018.

"Nećemo uspoređivati iznajmljivače s luksuznim hotelima"

Upitan za komentar negativnih reakcija privatnih iznajmljivača na prijedlog izmjena Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti koji je prošli tjedan pušten u javnu raspravu, Cappelli je u četvrtak nakon sjednice Vlade istaknuo kako namjera nije uvođenje obveza i standarda iz hotela s pet zvjezdica u privatni
obiteljski smještaj apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 19:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 17.04.2018.

Dao ostavku na čelu kompanije iako mu je godišnja plaća iznosila 70 milijuna funti

Osobna imovina mu se procjenjuje na 495 milijuna funti.
Jedan od najplaćenijih i najpoznatijih britanskih šefova kompanija, Martin Sorrell (73), iznenada je dao tijekom vikenda ostavku na mjesto predsjednika i izvršnog direktora najveće reklamne agencije na svijetu,
WPP-a apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 09:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 25.01.2018.

Tvrtka K pivovari kupila Vukovarsko pivo i najavila otvaranje novog pogona

K pivovari investira u novi proizvodni pogon u Vukovaru, vrijedan više milijuna kuna, a otvorenje je planirano
u prvoj polovici 2018.
Tvrtka K pivovari, tvrtka kćer Zagrebačke pivovare, vodeće domaće pivovare, potpisala je ugovor s Vukovarskom pivovarom o kupnji brenda Vukovarsko pivo. Istovremeno kreću u investiranje u novi proizvodni pogon u Vukovaru s planiranim proizvodnim kapacitetima od pet tisuća hektolitara godišnje. Radi se o višemilijunskom ulaganju, a prve boce Vukovarskog piva s nove proizvodne
linije očekuju se do sredine ove godine apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 16:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.10.2017.

Na prvom sastanku Povjerenstva za Agrokor donesena su dva zaključka

''Koristim priliku da ga i javno pozovem na svjedočenje, a bit će mu poslan i poziv na kućnu adresu'', rekao je Miljenić.
Održana je prva, pripremna sjednica Istražnog povjerenstva za Agrokor. Predsjednik povjerenstva Orsat Miljenić kazao je kako su donesena i dva zaključka.
Kako piše N1, prvi je da će se prva redovna sjednica Istražnog povjerenstva održati 3. studenog, a druga je da će se za prvog svjedoka pozvati vlasnik koncerna
Agrokor Ivica Todorić apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 18:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 04.05.2017.

Evo što će se događati sutra u Saboru

Sutra nakon sastanka Odbora ćemo nastaviti sjednicu Sabora", rekao je Brkić.
Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora, Milijan Brkić, komentirao je što će se dogoditi
na sutrašnjoj sjednici Sabora.
Upitan za sutrašnji hodogram i što će se odlučivati, Brkić je rekao da je za sutra sazvana sjednica Odbora za Ustav i Poslovnik Hrvatskog sabora, i to na prijedlog SDP-ova Peđe Grbina, koji smatra da ne postoji parlamentarna većina iz čijih bi redova bio izabran novi predsjednik Sabora.
"HDZ je stava da je članak 34 Poslovnika jasan, da u slučaju ostavke predsjednika Sabora sjednicama predsjeda jedan od izabranih potpredsjednika. Sutra nakon sastanka Odbora ćemo nastaviti sjednicu Sabora", rekao je Brkić za N1.
Spomenuo je da je ranije odlučeno da će se sjednica Sabora zaključiti sa sutrašnjim danom te da će nastavak sjednice uslijediti nakon održanih lokalnih izbora, međutim, obzirom na novonastalu situaciju, tek nakon sastanka Odbora
znat će se daljnji tijek događaja apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 16:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.04.2017.

Luštica Bay: Partnerstvo na izgradnji Chedi hotela

Ovaj ugovor dodatno povećava reputaciju Luštica Development kao sposobnog i pouzdanog razvojnog partnera i dodatno potvrđuje činjenicu da naše preduzeće, u okviru projekta Luštica Bay, stvara okruženje atraktivno za investicije", saopštio je Daren Gibson /Darren Gibson/, izvršni direktor Luštica Development.
„BESIX radi na Luštica Bay projektu od 2012. godine. Početkom 2015. godine uspješno smo završili i predali prvu stambenu fazu a naš klijent nam je kasnije povjerio rad i na drugoj ali i trećoj fazi razvoja koja je odrađena po principu „projektuj i izgradi". Oduševljeni smo što su naša posvećenost, način upravljanja projektima i pristup inženjeringu naveli Luštica Development da nam povjeri dodatni projekat. Počastvovani smo što imamo priliku da dodamo ovu referencu našem portfoliju izgradnje luksuznih hotela", rekao je Džon Birlandt /John Beerlandt/,
predsjednik Odbora direktora BESIX apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 09:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 01.03.2017.

Dogovor ZET-a i HŽ-a: Od danas trećinu jeftinija karta za vlak i autobus

Ne računa samo Tina kamo će s “ostatkom” novca, već i ostali Zagrepčani koji po gradu putuju kombinacijom željeznice i tramvaja, a kojima će od danas mjesečni pokazi “ZET+HŽ”
biti u prosjeku 33 posto jeftiniji apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 16:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.07.2015.

Koncesijska naknada za žičaru Gradu već od 8. srpnja

Pravne službe Grada Dubrovnika i tvrtke Excelsa nekretnine hitno će pristupiti izradi Ugovora o koncesiji za žičaru Dubrovnik- Srđ kako bi se taj ugovor usvojio već
na sjednici Gradskog vijeća u rujnu apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 12:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.01.2015.

Fond: Više od 100 milijuna kuna za energetsku obnovu stambenih zgrada

Energetska obnova koja se sufinancira podrazumijeva povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice zgrade, zamjenu vanjske stolarije te zamjenu ili unaprjeđenje sustava grijanja. Također, u obnovu je moguće uključiti i mjere korištenja obnovljivih izvora energije te prilagodbu unutarnje rasvjete kao i implementaciju sustava za centralno upravljanje sustavom grijanja i hlađenja.
Ključan uvjet je da se provedbom osigura ušteda energije za grijanje prostora od minimalno 30 posto u odnosu na početno stanje te da su mjere u skladu s tehničkim zahtjevima propisanima u natječaju.
Javni pozivi i natječaji vezani za energetsku obnovu zgrade usmjereni su direktno na zgrade, a stanari projekt prijavljuju putem upravitelja zgrade, neovisno o tome u kojem se gradu, županiji ili općini nalaze.
Za sufinanciranje se može prijaviti i više upravitelja zajedno za povezane višestambene zgrade koje predstavljaju jedinstvenu arhitektonsku i energetsku cjelinu, a kojima upravlja više upravitelja. U slučaju zajedničke prijave, nužno je odrediti ovlaštenog Nositelja ponude koji sklapa ugovor s Fondom.
Maksimalni iznos za zgradu je 35.000 kn, a u slučaju zajedničke prijave maksimalan iznos je 200.000 kuna.
Poziv je otvoren do kraja 2015. odnosno do utroška predviđenih sredstava. Uvjet je da se s energetskom obnovom započne u roku od 2 godine apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 12:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 29.08.2013.

Nova Facebook aplikacija za dubrovačke privatne iznajmljivače

U uredu TZ grada Dubrovnika početkom srpnja je održana prezentacija rezultata privatnog smještaja i novih on-line proizvoda TZ grada Dubrovnika.
Ovom prigodom gradonačelnik Vlahušić naglasio je kako prije četiri godine privatni smještaj nije imao značajniju ulogu u ukupnoj smještajnoj ponudi Dubrovnika, no u proteklom razdoblju načinjen je značajan iskorak koji je rezultirao današnjim ostvarenjima, čime dubrovačke obitelji postaju jedna od glavnih nositelja turističke smještajne ponude.
U budućim godinama Dubrovnik očekuje velike investicijske zahvate od realizacije projekta Golfa na Srđu do značajnih ulaganja hotelijera u njihove objekte, uz daljnje iskorake privatnog smješta, a što donosi novu ukupnu kvalitetu turističke ponude Dubrovnika.
Kako bi povećali konkurentnost i vidljivost privatnih iznajmljivača u svijetu društvenih mreža i novih medija, te pružili priliku onima koji ne posjeduju velike budžete i tehnološka znanja za vlastitu promociju na društvenim mrežama, TZ grada Dubrovnika zajedno sa stručnjacima tvrtke Profico izradila je Facebook aplikaciju za privatne iznajmljivače.
Osnovna ideja je bila izraditi Facebook katalog privatnog smještaja, koji bi se distribuirao putem stranica TZ grada Dubrovnika. Katalog sadrži sve informacije o privatnim iznajmljivačima s mogućnosti slanja upita za rezerviranje.
Facebook aplikacija je svojevrsni Dubrovnik Trip Advisor za privatne iznajmljivače, koji im omogućuje da uđu na posve novo tržište društvenih mreža koje već sada ima preko milijardu korisnika iz cijelog svijeta target=_blank>apartmani Zadar

Oznake: apartmani Zadar

- 15:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 14.11.2012.

Uz uređenje doma počinje i uređenje novog trga

Nakon raspisanog natječaja za najpovoljnijeg izvođača radova na sanaciji mjesnih domova na području općine Lukač, u koje se nije ulagalo posljednjih tridesetak godina, ovih dana započela je prva faza sanacije doma u Gornjem Bazju. Vrijednost investicije, prema riječima načelnika lukačke općine Đure Bukvića, iznosi 785.000 kuna. Na natječaju za izvođenje radova najpovoljnija je bila slatinska tvrtka Bat d.o.o., a u prvoj fazi radova postavit će se potpuno novo krovište i stolarija, a uredit će se i pročelje. Paralelno s tim radovima radit će se i na izgradnji trga ispred samoga doma te ulaznog parkirališta prema samom ulazu u mjesni, ali i vatrogasni dom apartmani Zadar.

Ovih dana očekujemo i završetak radova na asfaltiranju parkirališta pored novoga doma u Breziku, vrijednosti investicije 120.000 kuna, koji je izgrađen prije dvije godine. Nadamo se da će u sljedećih pet do šest mjeseci svih pet domova biti u punoj funkciji, te da ćemo ih predati na upotrebu našim udrugama i mještanima za potrebe održavanja svadbi ili nekih drugih svečanosti. Još jednom moram naglasiti da se u mjesne domove na području općine nije ulagalo u posljednjih tridesetak godina, a upravo prije tri godine u našem programu rada planirano je njihovo uređenje po fazama i privođenje svrsi za koju su građeni - naglašava načelnik općine Đuro Bukvić. Da podsjetimo, prije tridesetak dana završeni su svi radovi i u punu funkciju stavljen je dom u Turanovcu, a asfaltirano je i 2,5 kilometara nerazvrstanih cesta u tom naselju.

Oznake: apartmani Zadar

- 18:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.