Dečko koji obečava

četvrtak, 30.07.2009.

NOW PLAYING: Acid Bath

Neki dan sam napisao kako sam u zadnje vrijeme barem što se tiće glazbe fokusiran na hip hop i elektroniku, no, ne mogu ja dugo bez masnih rifova i urlika zvijeri. Tak da svako malo u plejer ubacim i nešto ovako:



Rijetko šta me od metala uopće zaintrigira dovoljno za ponovno preslušavanje, a kamoli ugodno iznenadi. Prošle godine iznimka su bili Jex Thoth, a ove Acid Bath. Za razliku od već spomenutih Jex Thoth koji kako vrijeme prolazi dobivaju sve više pohvala i slušatelja, Acid Bath je bend koji ne postoji već 12 godina, sve otkako je basist benda Audie Pitre poginuo zajedno sa svojim roditeljima u automobilskoj nesreći 1997. Zvuk benda je teško okarakterizirati i žanrovski varira od pjesme do pjesme, sam pjevač Dax Riggs je rekao da sviraju Deathrock, na zvukove prvih par pjesama s albuma Paegan Terrorism Tactics s kojim sam ih i otkrio pomislio sam da ih opišem kao nešto manje depresivni Down. No koga briga za etikete kada to ovako dobro zvuči!






Malo o bendu s wikija:

Acid Bath was a seminal American sludge metal band from Houma, Louisiana that was active from 1991 to 1997. Acid Bath combined sludge metal with influences from hardcore and death metal.

Influenced by thrash metal as well as bands and artists such as Black Sabbath, David Bowie, Alice Cooper, Celtic Frost, Carcass, Darkthrone, they recorded their demo Hymns of the Needle Freak with their manager and producer Keith Falgout in 1993. The strength of the demo earned them a deal with an independent label. They released When the Kite String Pops in 1994, followed two years later by their second and final effort Paegan Terrorism Tactics (also produced by Keith Falgout). Neither gained them mainstream success by any means, but both albums earned a high degree of underground acclaim. Recently in 2005, they released another album composed of their demos, Demos: 1993 - 1996.

Despite only releasing two albums, as well as a number of radio edits and an official bootleg DVD, Acid Bath have gained a strong underground following (especially in Louisiana) owing to the unique, experimental nature of their music.

Acid Bath are best known for blending extreme, grindcore-influenced sludge metal with a mixture of death growls and melancholic goth/grunge-style vocals and acoustic guitar passages, as well as use of sampling and the spoken word. Dax Rigg's vocals were processed, which produced an industrial feel; some other instruments have been processed through industrial effects in their recordings (such as the snare drum on the second half of "New Death Sensation").

Dax Riggs' lyrics often display an obsession with death; he has claimed these inspirations are culled from comic books.


http://en.wikipedia.org/wiki/Acid_Bath

- 21:21 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 29.07.2009.

Najave filmova: Ninja Assassin

Ninđe su ponovno u modi! Fak jea! Bilo je i vrijeme da hollywood krene s (ponovnom) eksploatacijom tih mističnih tihih ubojica!
Ninja Assassin izgleda kao mješavina Američkog ninje i Street Fightera i nisam baš siguran da će biti dobar, no ipak su ninje u pitanju!



Redatelj je James McTeigue, australac koji je radio kao pomoćni redatelj na sva tri Matrixa, te režirao V for Vendetta.

Izlazi: 25.11.2009.



- 20:04 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 28.07.2009.

Metastaze (2009)

(r: Branko Schmidt)

Image Hosted by ImageShack.us

Moram priznati da sam bio poprilično sumljičav prema ovom filmu i svim tim hvalama koje je dobio... Svatko tko je pogledao više od 5 hrvatskih fimova (hahah, ima li takvih?!; op. a.) može razumjeti moju sumljičavost. Hrvatski film?! Hmm... Koliko je uopće snimljeno hrvatskih filmova od 90e?! Zna li itko? Ikoga briga?! Da...

Rijetko kad se odlučim na gledanje nekog hrvatskog filma a ovaj sam pogledao zbog dosta dobrog trejlera. No opet, Rene Bitorajac mi je dosta iritantna pojava na tvu, ne kao Tarik, ali skoro, no dobro, nije čovjek kriv što mu ne daju kvalitetne uloge, jer stvarno, ovdje je to dokazao, stvarno zna glumiti i ugodno me iznenadio svojom zabavnom ali i hiperrealističnom interpretacijom balkanca vulgaris, hrvatine, navijača dinama u spitki koji jebe mater svima, ali najviše ciganima i srbima, tuče ženu, po gradu radi pizdarije, ma ono, svaki kvart ima barem jednog takvog. Ostali glumci su također odlični, izgledaju, govore i ponašaju se prirodno što bi trebalo biti normalno ali kako znamo to nije slučaj u hrvatskim filmovima tako da sam i s time bio iznenađen.

Image Hosted by ImageShack.us
Šta je? Nije ti dosta?

Ok, da ne bude sad da je ovo nekakvo remek djelo svjetskih razmjera. Nije, nego samo u granicama hrvatskog filma, što nije puno, ali opet i je. Sama radnja filma je banalna i u biti ništa se posebno ne dešava, životopisni likovi su samo to - likovi, ne ide se u dubinu, no nema veze. Metastaze su ipak zabavan film. Zabavan hrvatski film?! Tko bi mislio da ćemo i to dočekati! Scene nasilja su odlično snimljene, odglumljene i montirane što me je također ugodno iznenadilo.
S druge strane, moram priznati da sam se iznenadio kada sam vidio da je redatelj filma iskusni Branko Schmidt, jer sam mislio da je ovo film nekog lika koji nema redateljskog iskustva ili škole kamermana, ali ipak se trudi što bolje ispričati svoju priču.

Image Hosted by ImageShack.us
Sused, malo ste bučnije tukli ženu sinoć, a?

Ipak kad se sve zbroji i oduzme ovo je tek treći hrvatski film (prva dva su: Što je muškarac bez brkova i Karaula) koji sam pogledao a da ga bez zadrške mogu preporučiti. Zanimlivo je da je i ovaj kao i prethodna dva snimljen prema književnom predlošku..

Ocjena: 6,5/10



- 21:27 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 27.07.2009.

In the Loop (2009)

(r: Armando Iannucci)

Kakva filmčina!
In the Loop je odlična politička satira, ali je, nažalost, i najbolji dosad prikaz ljudi koji vode svjetsku politiku danas. Sniman je dokumentarnim stilom koji podsjeća na The Office i prikazuje borbu za fotelje, uvlačenje, manipulaciju medijima, podacima, ljudima i sve ostalo što čini modernu politiku.

Teško je riječima dočarati atmosferu i genijalnost filma tako da stavljam nekoliko klipova:









Obavezno pogledati!

Ocjena: 9/10



- 22:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

The Big Scene (2005)

(r: Jin Jang; originalni naslov: Baksu-chiltae deonara)

Image Hosted by ImageShack.us
Foot fetish početni kadar.

Stvarno ne znam kakve to posebne kamere, filtere ili lampe koriste južnokorejanci, ali i dalje me iznenađuju predivnom fotografijom, kakvu ne mogu proizvesti ni ameri s 10 puta većim budžetom! Osim predivne fotografije The Big Scene ima i par odličnih a neobičnih kadrova, kao naprimjer sam prvi kadar koji prikazuje stopala žrtve, a potom i onaj u kojem se kamera polako podiže uvis, pa prvo vidimo cijelu sobu, mjesto zločina, policiju, forenzičare, zatim sve višlje dok ne vidimo presjek cijelog kata hotela, te vidimo dok je u jednoj od soba strka i gužva, u drugima gosti hotela žive svoje životne rutine...

Image Hosted by ImageShack.us
O tome ti pričam!

Uglavnom dakle, vizalno i s tehničke strane film izgleda odlično, soundtrack je također dobar, no problem je ono glavno - radnja filma. Uh, šta je sve tu natrpano! Tipična policajska istraga: ispitivanje preočitog sumljivca, otkrivanje nekih vjerovatnijih, novi dokazi... no sve to snima televizija kao nekakav bizarni reality show! Zatim vidovnjakinje, obračanje mrtvih, duhovi... A tu su i nezaobilazni preobrati na kraju, ni sam ne znam koliko ih je bilo: 3, 4?! Još jedan problem je humor, iako su neke fore uspjele i stvarno su smiješne, ipak je humor previše forsiran i smeta radnji filma.

Image Hosted by ImageShack.us
ŠTA JE?!

Ipak uz sve gore navedeno The Big Scene je više nego gledljiv film, redatelj je pokušao kroz satiru kritizirati modernu opsjednutost nasiljem i zločincima, no kako rekoh nije u potpunosti uspio, film nije remek djelo, no nije ni loš, ali bio bi bolji s ekstremnim editiranjem i rezanjem nekih pola sata filma.

Image Hosted by ImageShack.us
Pica u šumi...

Ocjena: 5,5/10



- 11:44 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 26.07.2009.

Žene u oktagonu?!

Baš sam neki dan htio provjeriti na netu da li ima kakvih MMA borbi žena u oktagonu ili tomu slično, i uspu naletim na ovaj klip...

Dakle, reporter radi interviju s jednim ženskim borcem, postavi pitanje a kako postoji jezična barijera dotična, Chris 'Cyborg' Santos mu odgovori rukama:


EMBED-Female MMA Fighter Chokes Out Reporter - Watch more free videos



Inače evo jedne WMMA borbe:




I još jedne s ovom curom:





- 17:17 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 25.07.2009.

NOW PLAYING: Blue Sky Black Death

Nikad nisam bio lud za happyhappy ljetnim pjesmuljcima, tako da mi na ovu sparinu u biti prija nešto ovakvo:



I will steal your spirits
I'll rip your insides out
I will steal your stillness
Bury it in the ground

I will capture your absence
Sever all you believe
Emptiness will fill you
Close your eyes and sleep


Blue Sky Black Death - Stillness


Malo sam u zadnje vrijeme zapostavio hip hop i elektroniku pa to sad nadoknađujem, kad kažem nadoknađujem mislim reći da sam skinuo nekih 5 gb mp3ja...
Ono što mi se odmah svidjelo je ovaj duo:



Blue Sky Black Death (abbreviated BSBD) is a production duo based in San Francisco, California and Seattle, Washington. The duo consists of Kingston (Kingston Maguire) and Young God (Ian Taggart). They are known principally for their hip hop and instrumental music, made with a mix of live instrumentation and sampling. Their name is "a skydiving phrase alluding to beauty and death".

Myspace stranica





Jedna s Hell Razahom s odličnog albuma "Razah`s Ladder"



- 15:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 24.07.2009.

Pakao u gradu

halo halo

Koja vručina...
sparina...
ne.. mogu... suvislo... pisati...

Dok se ovo malo ne smiri uživajte uz ovaj toplohladni hit!





USKORO!
konačno recenzije filmova!
možda već za vikend, moram formatirat hard pa ću nešto morati i pogledati...

CUMING SOON...

halo halo
Ah more, kud nisam sad pri njemu!


- 20:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.07.2009.

TV gafovi

Nekad je i tv program zanimljiv:










i za kraj fenomenalna kompilacija!




- 15:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 21.07.2009.

Chicken Police

Šta reći nego savršeno!



- 21:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.07.2009.

Retarded Policeman

Evo jedne zanimljive nezavisne humoristične serije s youtuba:







directed & edited by Greg Benson
written by Greg Benson & Kim Evey
created by Greg Benson & Kim Evey
starring Josh "The Ponceman" Perry
with Kim Evey
theme song by Greg Benson
puppetry by Ponce
special thanks to Stacey Perry, Scott Perry, Mark McCracken & Brian Spillane

Before you leave mean comments, just know that our friend Ponce (the Cop) is an awesome and talented young dude who loves performing and making light of his Down syndrome. He's a smart and funny guy, and has complete awareness of his actions and decisions. And we all had a great time shooting a few episodes of "Retarded Policeman!"

http://www.mediocrefilms.com
http://www.myspace.com/mediocrefilms

ostatak na youtubu!
- 19:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.07.2009.

Pierced Eyeglasses

Evo nešto za ljude koji često zaborave ponijeti naočale a trebaju im!

The idea of hanging eyeglasses from a piercing or a combination of piercings or even transdermal implants is something that a lot of us have toyed with — as I was writing this, my old boss Tom Brazda reminded me that almost ten years ago we made a set of them built around a 10ga bridge piercing (with both left and right-handed threading to make it adjustable). That said, I don’t think we ever took pictures, so maybe I’m making it up because I want to steal James Sooy’s thunder. He’s who sent me this gorgeous example of a piercing-mounted set of eyeglasses:

http://thecontaminated.com/pierced-eyeglasses/

halo halo

halo halo

halo halo

halo halo

halo halo

Zanimljivo...

- 11:33 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.07.2009.

Filmski posteri koji mame na gledanje (lošeg) filma

Evo nekih skoro pa nasumice odabranih filmskih postera zbog kojih ću pogledati par vjerovatno manje dobrih filmova:

Image Hosted by ImageShack.us

Na prvi pogled:
Lara Croft u svemiru?!

A o čemu se tu ustvari radi:
Redatelj filma Neil Johnson nije nekakav početnik, iza sebe ima 10 filmova, s time da mu je Battlespace (2006) 6. film, a karijeru je počeo filmom The Demons in My Head (1998). Battlespace je futuristička sf avantura koja počinje nakon uništenja našeg univerzuma. U militarističkoj utrci sa rasom modificiranih ljudi, pukovnik Mara Shryyke nađe se na negostoljubivom planetu, i otkriva oružje za masovno uništenje da uništiti njezin rodni planet za manje od 42 sati.

IMDb link: http://www.imdb.com/title/tt0937388/




Image Hosted by ImageShack.us

Na prvi pogled:
Velike sise!

A o čemu se tu ustvari radi:
Na IMDbu nema podataka o radnji, ali evo što kaže wiki stranica, preveo google prevoditelj:
Golim Feminist je 2004 dokumentarni film o seks-pozitivni feministicku ženama koje rade u američko pornografske industrije. To je prvi rad Australski film maker Louisa Achille i značajke intervjua s Marilyn Chambers, Christie Lake, đumbir Lynn Allen, Chloe Nicole, Sharon Mitchell, Nina Hartley, Veronica Hart, Kylie Ireland, Annie Sprinkle i Candida Royalle. Neke od tih žena bili su članovi Kluba 90, rani podrška ženskih grupa porno izvođača, a sve od njih pronašao svoj rad u porno Osnaživanje.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Naked_Feminist

Film je pogledalo barem 18 ljudi.

IMDb link: http://www.imdb.com/title/tt0404266/



Image Hosted by ImageShack.us

Na prvi pogled:
Pupak, sise u grudnjaku, raskopčani kožnjak, veliki pištolji

A o čemu se tu ustvari radi:
A ženski metodičan atentator je Stalking i ubijali pripadnici jedne neprincipijelan zločinačkom organizacijom. Je ubojica, a mladi ruski tajanstvene žene, dispatches joj žrtvama s Crnom udovicom brutalnosti, radno joj put kroz redove thugs i dilera drogom. Jedna od njenih žrtava preživi. A bogati, umirovljeni šef kriminala, Virgil. On dijeli prošlosti s ruskim Zena i njen nevjerstvo narušava njegova srca. Razbjesni i paranoidan, Virgil ne može vjerovati čak i njegovi najbliži suradnici. Dakle, on je jedan enlists nakriv ubojstva detektiv, Beck, da pratite dolje prije nego što joj je policija doći do nje.
IMDb plot, prijevod by Google prevoditelj..

Ovaj film sam mislio pogledati čak i prije nego li sam vidio poster/dvd cover. Ipak u njemu glumi Tom "Snajper" Berenger, a osim njega tu je i naše gore list Stana Katić, koja, iako je rođena u Hamilton, Ontario, Canada ipak ima Dalmatian heritage i rod je Simi Katiću, glumcu iz Splita. A redatelj Nick Vallelonga je između ostaloga glumio i u legendarnom Goodfellas (1990) kao "Prison Inmate Sitting Behind Henry".




Image Hosted by ImageShack.us

Na prvi pogled:
Zgodna pica u nogometnom dresu.

A o čemu se tu ustvari radi:
Ovo je priča o tinejdžer nazvali Gracie Bowen, koji živi u South Orange, New Jersey, luda je o nogometu, kao što su joj tri brata i otac bivše nogometne zvijezde. Iako Gracie želi pridružiti joj braća i oca u noći prakse, ona se obeshrabre svi osim njezin stariji brat, Johnny. Njezin otac ne vjeruje da bi trebali igrati nogomet djevojčice i kaže joj da ona nije ni tvrd ni dovoljno talentirani dovoljno da dječaci igraju s tim.
Ona lica jedne bitke uzbrdo kad se bori da daju ženama priliku igrati natjecateljski nogomet. Ali, kako je lijepa i snažna osoba koja je uvijek bila, ali ona također donosi njezinu obitelj zajedno u lice svoje tragedije.
IMDb plot, prijevod by Google prevoditelj.



- 21:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #

FPS bolest

Iako neki i dan danas tvrde da pc igrice ne utječu na zdravlje, sve je više dokaza koji dokazuju suprotno. E evo jednog od ekstremnijih primjera kako kompjuterske igrice mogu nekome uništiti život!





- 15:09 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Koliko su pc igre štetne za zdravlje?

Iako i dalje ima onih koji tvrde da su pc igre štetne za našu mladež i naše mozgove, hrpa je dokaza koji dokazuju suprotno. Naprimjer pogledajte ovu mladu curu koja igra popularnu igru Guitar Hero, i nakon gledanja ovog kratkog videa nekoliko puta ne mogu uočiti nikakve nedostatke:




- 14:49 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 15.07.2009.

Najave filmova: The Invention of Lying

Nedavno sam se baš pitao šta je s Ricky Gervaisom? Zašto ne snima ništa novo, a onda jučer otkrijem da snima dva filma! Dolje spomenuti Cemetery Junction koji radi sa Stephenom Merchantom s kojim je stvorio jednu od najboljih (humorističnih) serija The Office, te nimalo lošiju The Extras i mislim da će taj film biti bomba. No dok čekamo 2010. evo što je Ricky još napisao, režirao i odglumio (zajedno s Matthewom Robinsonom):

IMDb link:
http://www.imdb.com/title/tt1058017/

Radnju je odlično sročio Alex Billington na FirstShowing.netu, ni ja ne bi bolje!(-:

Here's the concept: Imagine a world where everyone can only tell the truth. And no-one has ever lied. There are no big lies. There are no small lies. Not even white lies. Until one man discovered how to lie. It looks like a quirky, crazy, fun comedy, similar to Bruce Almighty, except this has Ricky Gervais instead of Jim Carrey. I'm not dying to see this, but it does look good.

Osnovna ideja - svijet u kojem nema laži me odmah podsjetila na STROJ ISTINE (Truth Machine, 1966.) sf Jamesa Halperina, kojeg sam se nedavno sjetio, nažalost ne sjećam se baš radnje, ali mi je knjiga ostala u dragom sjećanju, no unatoč tome pomislio sam kako to da to nitko nije ekranizirao?

I eto ti ga sad!:-)



Izlazi: 25. rujna 2009.


- 16:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 14.07.2009.

Najave filmova: Cemetery Junction

Ricky Gervais i Stephen Merchant rade na prvom zajedničkom igranom filmu! Premijera se očekuje tijekom 2010. Pogledajte teaser, koji je, iako ne otkriva ni sekunde samog filma, više nego zabavan.
E ovo se čeka!



Plot:
Cemetery Junction, formerly known as The Men at the Pru, tells the funny, touching and universal story of being trapped in a small town and dreaming of escape. More specifically, it's a 1970s-set comedy centered on three upstart professional men working at an insurance company. Freddie (Christian Cooke) wants to leave their working-class world but cool, charismatic Bruce (Tom Hughes) and lovable loser Snork (Jack Doolan) are happy with life the way it is. Gervais debuted this announcement teaser well in advance of its release, as this is still shooting as we speak.

http://www.firstshowing.net/


Ovdje bi s vremenom trebalo biti još vijesti.


- 21:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Najave filmova: 2012 i Haeundae

Dakle, 2012 nam u kina dolazi već u studenom ove godine!

Roland Emmerich (Independence Day, Godzilla, The Day After Tomorrow , ali i Moon 44) priprema možda i najkatastrofičniji film svih vremena! Scene razaranja izgledaju kul, nadam se da će patetika biti svedena na minimum, vidićemo, no kako god uživajte u ovom neslužbenom trejleru koji je daleko bolji od originalnog!



Izlazi: 13. studenog 2009.

imdb link:
http://www.imdb.com/title/tt1190080/

Radnja (ako netko nije skužio iz trejlera):
An academic researcher leads a group of people in a fight to counteract the apocalyptic events that were predicted by the ancient Mayan calendar and other historical documents, astronomy, biblical and scientific data. It involves the passage of the Age of Pieces into the Age of Aquarius. It also involves the Destroyer, aka Wormwood, Planet X, Nibiru.
preuzeto s IMDb-a.

**


Inače uskoro izlazi i južno korejski film Haeundae, koji mi se čini zanimljivijim, mada ću svakako pogledati oba, jer sam se zaželio filmova katastrofe.

Trejler:


Izlazi: 23. srpnja 2009.

Plot:
Located on the Southeast of the Korean peninsula is the international city of Busan. A popular vacation spot on the East Sea coast, Haeundae draws one million visitors to its beaches every year. Man-sik, a native of region, went deep-sea fishing four years before and lost a co-worker in a tsunami; he has never returned. He now leads a simple life running a small sushi shop and is preparing to propose to his long time girlfriend, Yeon-hee. While these seemingly banal domestic affairs unfold, geologist Kim-Hwi, an expert on tsunami research, discovers the East Sea is showing signs of activity similar to the Indian Ocean at the time of the 2004 tsunami. Despite his warnings, the Disaster Prevention Agency affirms that Korea is in no harm of being hit. When he discovers a super tsunami starting in Tsushima – Japan, is headed straight for the Korean peninsula, he quickly heads down to Haeundae. Eventually, KIM gets a call about a deadly oncoming wave, with only ten minutes to spare! While the vacationers and citizens of Busan are enjoying a peaceful, hot summer day, a super-tsunami is headed straight for Haeundae at 500 miles per hour.


The film is directed by Je-gyun Yun whose previous work seems to have mainly been romantic comedies (urgh) but Hans Uhlig (Perfect Storm, The Day After Tomorrow) will be supervising the FX, so we can expect great things in that dept. Haeundae is set to open Korean, in July.

http://www.24framespersecond.net

Zanimljivo je da je prvi dio filma romantična komedija, a tek od polovice kreće katastrofa i to ne samo ona ljubavna kako to obično biva u romantičnim komedijama kada se dva glavna aktera privremeno odvoje da bi zamišljeno gledali u daljinu nego je tu i divovski plimni val! Živo me zanima kako će uspjeti ta kombinacija..

- 14:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.07.2009.

Guglarije THE NEXT GENERATION!

I da, konačno: nove : Googlarije!
Jedino što ljudi i čitaju na ovom blogu!

I.
Konačno.
Prvi.
Put.
Na.
Jednom.
MJESTU:

SVE-DOSAD.
OBJAVLJENE!-
GUGLARIJE!


2009. godina:

prvi,
drugi,
treći,
četvrti,
peti
i bonus šesti dio!

A prisjetimo se i nekih iz davnina, one davne 2006., dok još nije ni bilo guglarija, već samo extremetracking.coma:

gugl-fajnl-report
gugl-fajnl-report.2
guuuuuugl
guglnesto-final-report
guglmanija
guglovarenje
cudni-su-putevi-guglovi

A sada nova kolekcija proljeće/ljeto 2009.!

Kao i uvijek same pretrage su copy/pejstane kako su i napisane.
A prikupljene zahvaljujući dobrom starom extremetracking.comu i odličnom domaćem kratkom ali slatkom kodu Googlarije.

Dakle da ne duljim, evo(!) najduže guglarije dosad!:

jel ti ovo decko???
ženska udaranja
jebanje dečka s dečkom
volim te djecko
anđeli blogovi


bake u guzu
krv nakon seksa
Muskarac sa ledja
slobodni jebacki filmovi
izbrisala sam zvuk s kompjutera kako opet mogu vratiti zvuk


tko će pomoći
nabijanje na kolac
GOVNO
jebene žene
najkrvavija ubojstva hrvatske mafije


www.udaranje u guzu.sakom.igre.
kamere u javnom wc-u
sta ce mi decko koji svako malo prekine?
ČOVJEK KOJI SI REŽE KURCA
HOCU DECKA


yu filmen gratis internetu gledati
GOLE ZENE KOJIMA SE VIDI SISE I PICKA SLIKE
boli me pička
seksualno sjedinjenje
pornići za žene


flesh igre skidanje zena
fetusoidni starac
nasilni pornić
vreče za boks
vic o duhovima


jebao sam svoju mamu
umivanje pekinezera
da li zenama treba veliki kurac
gledao sam dok mi je jebao zenu
kako napraviti tabletu



- 12:40 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 11.07.2009.

Real World Carmageddon

he

“Carmageddon” was a name of the video game, which was racing in general, but the task for the participating drivers was to destroy the cars of the competitors and with that gain a victory.

Now in Russian city Novosibirsk they have races with around the same rules. The only task is to destroy. And while there would your competitor’s car still running then you have not won.

All the tactics are OK: hitting, banging and even scary shouts can count if they help.

Another scary thing on those races is that the breaks are not allowed. None of the participating cars, if we can call them cars, have their breaks totally absent, probably inspired by the verse from a song of popular Russian band: “Breaks were invented by cowards.”.

The race is spectacular event so no wonder it’s popular among locals. “The safest place is the roof of some garage. Standing and watching on the ground is risky!”, says one of the spectactors, and as you may notice they have no security fencing, so nothing can stop the car without breaks.


više na:
http://englishrussia.com/?p=2893#more-2893

- 19:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 10.07.2009.

Najave filmova: District 9

Izašao je i novi trejler za District 9, sf koji izgleda više nego primamljivo:




An extraterrestrial race forced to live in slum-like conditions in Johannesburg, South Africa suddenly find a "kindred spirit" in a government agent that is exposed to their mysterious biotechnology.

District 9 is both written and directed by first-timer Neill Blomkamp, a South African filmmaker who previously directed the awesome Halo: Arms Race shorts. The screenplay was co-written by Blomkamp and writing partner Terri Tatchell. This project is based on Blomkamp's short film Alive in Joburg.

Sony will be bringing District 9 to theaters everywhere on August 14th this summer.



http://www.firstshowing.net/2009/05/01/must-watch-neill-blomkamps-district-9-teaser-trailer/

- 14:46 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.07.2009.

Najave filmova: The Horde

Konačno je nedavno izašao i prvi tejzer za ovaj dugonajavljivani francuski horror. Izgleda više nego odlično, a francuzi me nisu razočarali zadnjih godina (Inside, Frontieres, Sheitan, Martyrs, ...), još kad bi se znao datum izlaska...


Release Date: No Release Date Available

Directors:
Yannick Dahan
Benjamin Rocher

PLOT - North of Paris. In order to avenge the murder of one of their own by a group of ruthless gangsters, four corrupt cops go on a rampage in a condemned building serving as the mobster's hideout. Now trapped, the officers are about to be executed when the unimaginable occurs: hordes of bloodthirsty, cannibalistic creatures invade the building, savagely attacking everyone. Unexpected alliances are made when their lives are threatened by the unthinkable.An end of the world battle between gangsters, cops and zombies.



http://www.myspace.com/lahordelefilm (službena stranica)


- 19:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 08.07.2009.

Zanimljivo pletivo

eh, te današnje (mlade) žene..

ne bi im palo ovako nešto na pamet:
žene iz mjesta Kent isplele gotovo svoje cijelo malo mjesto!

halo halo

halo halo



izvor:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1181368/A-close-knit-community-Meet-ladies-whove-spent-years-stitching-entire-Kent-village.html

- 15:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 07.07.2009.

REMI GAILLARD - zabavan neki lik

Evo par dangerously funny videos kako sam kaže na svom youtube kanalu:












- 20:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Guglava ti majka!

he
Kada bi pokraj svakog travnjaka stajao ovakav (pomalo uznemirujuć) natpis mislim da bi bilo puno manje gaženja trave..

Nego, stavljam neki post za danas i po običaju bacim oko na Guglarije tu desno, ništa posebno inovativno trenutno, klasika: tetovaze slova, jebacke price, jebacki filmovi, ... ali upade mi u oko "w.i.t.c.h. hrvatski titlovi (časopis)" - titlovi za časopis?! Morao sam i sam to upisati u gugl da vidim šta će ispast iz toga...

Prvi sam na listi!
S linkom: http://negativni.blog.hr/2009/02/1625959799/hrvatska-trazi-zvijezdu.html, ispod toga opet ja s: http://negativni.blog.hr/2008/12/1625683597/gdje-skinuti-titlove-za-film.html , ah dobri stari gugl...

No onda upisah samo "W.I.T.C.H.", da vidim o čemu se tu radi i dobijem ovu informaciju s wikija:
W.I.T.C.H. - talijanski strip prema kojemu je napravljena animirana serija. To je strip iz Disneyeve radionice. U Hrvatskoj izlazi već tri godine. Prvi se broj na kioscima pojavio u svibnju 2003. godine. U inozemstvu, primjerice u Italiji, Poljskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Turskoj to je najpopularniji strip za pred tinejdžerski i tinejdžerski uzrast. Strip je crtan u prepoznatljivom manga stilu (japanska škola crtanja), ali ne dosljedno, jer je to ipak strip s potpisom Disneya.

Pet cura iz Heatherfielda odabrano je da brane poredak stvari u Kandrakaru, dalekom i beskrajnom svijetu gdje se uzdiže Hram vijeća, u kojem vlada Prorok. Will, Irma, Taranee, Cornelia i Hay Lin naočigled su sasvim obične cure, ali ipak to nisu jer posjeduju tajne moći. One idu u školu Sheffield i imaju probleme kao i sve tijnedžerice. Muče ih ljubavni jadi, imaju frke sa starcima, probleme s nastavnicima, te s mlađim sestrama i braćom. Crvenokosa Will je čuvarica Srca Kandrakara i vođa skupine W.I.T.C.H. Na temelju priče o WITCH napravljena je i crtana serija (anime) pod istoimenim nazivom.

http://hr.wikipedia.org/wiki/W.I.T.C.H.

Tu mi je najzanimljivija rečenica: "Strip je crtan u prepoznatljivom manga stilu (japanska škola crtanja), ali ne dosljedno, jer je to ipak strip s potpisom Disneya." manga+Disney?!
Kako li TO izgleda?!

Evo ovako:
he

Vjerujem da hrpa tinedžera gleda ovo.

et.


- 15:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 06.07.2009.

Nešto čudniji kučni ljubimac...

Meni je opčenito držanje životinja kao kučnih ljubimaca poprilično čudno i neprirodno, ali ajde... psi, mačke, oni su s nama u kući i oko kuće već stoljećima... no što reči na ovo:

halo halo

Some Russian girls had a bear as a pet, but this one has a real seal as her home animal. She feeds it, goes for a walk with it and gives it to swim in her bath to feel like home.

halo halo


više na:
http://englishrussia.com/?p=1771

- 19:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 05.07.2009.

Starved

Ovu seriju nabavljam (i gledam) pod hitno!
Glupi ameri nisu skužili ili naprotiv jesu pa su je već nakon 7. epizode ukinuli!

Four thirty-something New Yorkers with various eating disorders lean on one another for support in this dark and poignant comedy that chronicles their romantic and personal lives. Sam is a neurotic commitment-phobic stock broker recovering from compulsive overeating; Adam is a bulimic NYPD cop; Dan, who works as a writer, is an overweight compulsive-eater; and Billie is an anorexic/bulimic and aspiring singer/songwriter





info: http://en.wikipedia.org/wiki/Starved

a ako vam se ne da skidati evo svih epizoda ovdje.



- 20:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 04.07.2009.

Watchmen (2009)

(r: Zack Snyder)

Image Hosted by ImageShack.us

Ajd, konačno da ga pogledah!

Image Hosted by ImageShack.us
Nije Betmen nego Čovjeksova!

Let's get this out of the way - Watchmen the movie is not as good as the graphic novel.

Zack Snyder's Watchmen is not your average graphic novel adaptation. Unlike with 300, which was short and sharp and shallow and easy to adapt, the original Watchmen is incredibly dense and, as written, unfilmable. So Snyder did something very smart - he didn't even try. What he did instead was to take the world of Watchmen and rebuild it in a way which made a virtue of this new medium (film) rather than try to cram the graphic novel into a cinematic form.


napisao je izvjesni Daniel Anderson na IMDb-u. E sad očito da svatko drugačije gleda na to što bi dobar film trebao predstavljati da li je dovoljno da ima super kul efekte i animaciju, a priča ili ikakva suvisla radnja nije ni bitna?!
Ili ne?!

Image Hosted by ImageShack.us
Čini se da su Kennedyja ubili jer je surađivao s vanzemaljcima!

Evo što je sam Alan Moore imao za reči o ekranizaciji i filmu opčenito:

"I find film in its modern form to be quite bullying," Moore told me during an hour-long phone call from his home in England. "It spoon-feeds us, which has the effect of watering down our collective cultural imagination. It is as if we are freshly hatched birds looking up with our mouths open waiting for Hollywood to feed us more regurgitated worms. The 'Watchmen' film sounds like more regurgitated worms. I for one am sick of worms. Can't we get something else? Perhaps some takeout? Even Chinese worms would be a nice change."

Image Hosted by ImageShack.us

Uglavnom sad malo o samom filmu:
Film je poprilično smeće. Nisam još pročitao strip tako da nisam znao "pozadinsku" priču, a u filmu je priča potpuno zbrčkana tako da u biti nemam pojma o čemu bi se tu trebalo raditi. Da i ne govorimo o zamornom tempu filma koji je definitivno prespor za ovakav film, hrpa scena je nepotrebna i trebalo bi ih izbaciti, ustvari kad bolje razmislim ne znam što bi točno ostavio, čak ni akcijske scene nemaju logike - policija i specijalci imaju vatreno oružje ali ipak superjunaka napadnu pendercima - iako je imao pištolj i ručno napravljeni bacač plamena?! A scena kada se isti taj lik šulja u vojnu bazu, provuče se pokraj stražara, a kad oni odmaknu samo nekoliko koraka razbije staklo da bi ušao?! Zar su im ipodi u ušima?! Ma da ne dužim, nisam ovo smeće mogao ni gledati cijelih 2 i pol sata koliko traje!

Od pozitivnih stvari istaknuo bi jednu zgodnu picu, kul animaciju i udaranje žena.


Ocjena: 1/10 (ipak lik upuca u čelo trudnu žensku, a u filmu se pojavljuje i lik koji ima uši smješnije i od Dr. Spocka.)


Image Hosted by ImageShack.us

Čini se da je konačno vrijeme da pročitam strip.





- 21:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 03.07.2009.

True Blood - počela druga sezona?!

Ne mogu vjerovati da sam tek pred neki dan SLUČAJNO skužio da je već prikazano 3 epizode 2. sezone ove meni odlične nove serije!



S wikija o seriji:
True Blood is an American television drama series created and produced by Alan Ball. It is based on the The Southern Vampire Mysteries series of novels by Charlaine Harris. The show is broadcast on the premium cable network HBO in the United States. It is produced by HBO in association with Ball's production company, Your Face Goes Here Entertainment.[1] It premiered on 7 September 2008.

The show's second 12-episode season premiered on 14 June 2009. Alan Ball has said that he plans to start shooting the third season before Christmas 2009.[2]

True Blood details the co-existence of vampires and humans in Bon Temps (meaning "good time" in French), a fictional small northern Louisiana town. The series centers on Sookie Stackhouse (Anna Paquin), a telepathic waitress at a bar, who falls in love with vampire Bill Compton (Stephen Moyer). [1][3]

The first season received critical acclaim and won several awards, including one Golden Globe.


http://en.wikipedia.org/wiki/True_Blood
http://www.imdb.com/title/tt0844441/
http://www.hbo.com/trueblood/season2/

Odmah sam provjerio da nisu krenuli i Sons of Anarchy i nova sezona Dextera, ali nažalost tek na jesen...

Inače trenutno gledam The Unit još jednu odličnu seriju. Kada sam čitao o čemu se radi mislio sam da nema šanse da to gledam (američka propaganda, ameri kao super kul svjetski policajci, ...) ali serija je zakon!


- 21:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.07.2009.

Nespretno nazvani proizvodi...

Za zagrijavanje... :-)

halo halo

halo halo
Ovo pivo još nažalost nisam vidio kod nas!


halo halo
Mislim da znam gdje se ovim maže...

A tko ne bi gutao ovaj sladoled?




ostatak:
http://oddee.com/item_96682.aspx



- 21:43 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 01.07.2009.

Vratija se Šime!



Šta. ko je rekao da odlazim?
e kad si peachka, peachka si! komentirao je moj zadnji post sthwicked, što li će sad tek ljudi reći kad se ovako vraćam?

halo halo
Dečko koji obečava, Okolica Zadra, 2009.

Bijo na godišnjem, bio na moru, malo se okupao malo se prehladio, bura me produvala i oladila glavu, dobio neke ideje i tako...

Ma u biti skužih da sam bez bloga samo luzer, s blogom barem kažu to je onaj što ima onaj bezvezni blog, kao.

Eh, eto dakle, evo me nazad!


- 19:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker