Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Guglava ti majka!

he
Kada bi pokraj svakog travnjaka stajao ovakav (pomalo uznemirujuć) natpis mislim da bi bilo puno manje gaženja trave..

Nego, stavljam neki post za danas i po običaju bacim oko na Guglarije tu desno, ništa posebno inovativno trenutno, klasika: tetovaze slova, jebacke price, jebacki filmovi, ... ali upade mi u oko "w.i.t.c.h. hrvatski titlovi (časopis)" - titlovi za časopis?! Morao sam i sam to upisati u gugl da vidim šta će ispast iz toga...

Prvi sam na listi!
S linkom: http://negativni.blog.hr/2009/02/1625959799/hrvatska-trazi-zvijezdu.html, ispod toga opet ja s: http://negativni.blog.hr/2008/12/1625683597/gdje-skinuti-titlove-za-film.html , ah dobri stari gugl...

No onda upisah samo "W.I.T.C.H.", da vidim o čemu se tu radi i dobijem ovu informaciju s wikija:
W.I.T.C.H. - talijanski strip prema kojemu je napravljena animirana serija. To je strip iz Disneyeve radionice. U Hrvatskoj izlazi već tri godine. Prvi se broj na kioscima pojavio u svibnju 2003. godine. U inozemstvu, primjerice u Italiji, Poljskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Turskoj to je najpopularniji strip za pred tinejdžerski i tinejdžerski uzrast. Strip je crtan u prepoznatljivom manga stilu (japanska škola crtanja), ali ne dosljedno, jer je to ipak strip s potpisom Disneya.

Pet cura iz Heatherfielda odabrano je da brane poredak stvari u Kandrakaru, dalekom i beskrajnom svijetu gdje se uzdiže Hram vijeća, u kojem vlada Prorok. Will, Irma, Taranee, Cornelia i Hay Lin naočigled su sasvim obične cure, ali ipak to nisu jer posjeduju tajne moći. One idu u školu Sheffield i imaju probleme kao i sve tijnedžerice. Muče ih ljubavni jadi, imaju frke sa starcima, probleme s nastavnicima, te s mlađim sestrama i braćom. Crvenokosa Will je čuvarica Srca Kandrakara i vođa skupine W.I.T.C.H. Na temelju priče o WITCH napravljena je i crtana serija (anime) pod istoimenim nazivom.

http://hr.wikipedia.org/wiki/W.I.T.C.H.

Tu mi je najzanimljivija rečenica: "Strip je crtan u prepoznatljivom manga stilu (japanska škola crtanja), ali ne dosljedno, jer je to ipak strip s potpisom Disneya." manga+Disney?!
Kako li TO izgleda?!

Evo ovako:
he

Vjerujem da hrpa tinedžera gleda ovo.

et.




Post je objavljen 07.07.2009. u 15:36 sati.