Molitveni vijenac Kraljice obitelji

26.10.2014., nedjelja

Molitvena kampanja protiv pobačaja "40 dana za život"

Image and video hosting by TinyPic

Članovi zagrebačkih molitvenih vijenaca Kraljice obitelji rado su se odazvali pozivu inicijative "40 dana za život" i organizirano sudjelovali u molitvenom bdijenju u subotu 25.10.2014. od 10 do12 sati ispred KBC "Sestre milosrdnice", Vinogradska 29.

Image and video hosting by TinyPic

Između ostalog molili smo krunicu Božanskom milosrđu, Litanije Duhu svetom i zapjevali nekoliko duhovnih šansona koje je na gitari pratio naš Ivan Šturlić. Kad je na crkvi zazvolilo podne, otpjevali smo Anđeo Gospodnji i naša se je grupa razišla.

........................................Image and video hosting by TinyPic

Osim u Zagrebu molitveno bdijenje održava se i u Osijeku, Vinkovcima, Rijeci, Sisku i Slavonskom Brodu u vremenu od 24. rujna do 2. studenog.

- 15:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.10.2014., ponedjeljak

Hodočašće u Krašić

Dan neovisnosti RH 08. listopada proslavili smo velikim hodočašćem Molitvenih vijenaca u Krašić, mjesto gdje je naš hrvatski blaženik kardinal Alojzije Stepinac proveo svoje posljednje uzničke dane. Bila je to prilika da "na licu mjesta" ujedinimo naše molitve za Domovinu i obitelj s molitvom za proglašenje našeg Blaženika svetim.

Image and video hosting by TinyPic

Kolone hodočasnika (oko 450 ljudi) slile su se tog dana u Krašić. U organizaciji MVKO samo je iz Zagreba i okolice došlo 6 autobusa s vjernicima iz Zaprešića, Velike Gorice, Brckovljana, Čučerja, Vugrovca i Kašine, Travnog, Sigeta, Dugava, Rudeša, Brdovca, Kajzerice, Knežije, Sesvetskog Kraljevca, Kustošije i Dubrave. Pridružili su nam se i hodočasnici iz Đakova, Križevaca, Slunja, Cerne i Vinkovaca. S hodočasnicima su došli i svećenici vlč. Vinko Zec i Ivan Zirdum iz Đakova, p. Mijo Šibonjić sa Kajzerice, vlč. Vlado Hren iz Travnog , vlč. Željko Pajić iz Karlovca i vlč. Alojzije Pakrac iz Margečana.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

U prepunoj crkvi

Image and video hosting by TinyPic

svečano koncelebrirano misno slavlje predvodio je mons. Juraj Batelja, postulator Stepinčeve kauze. U nadahnutoj propovijedi mons. Batelja istaknuo je ljubav i ljubav prema Bogu kao glavnu odrednicu ljudskog života te je naveo kako je bl. Alojzije Stepinac bio konkretno življena ljubav. Osvrnuo se također na doprinos našeg blaženika očuvanju hrvatske narodne i državne svijesti.

Image and video hosting by TinyPic

Predsjednica Marina Šturlić zahvalila je mons. Batelji na poticajnim riječima i kazala da mu Molitveni vijenac daruje sliku jednog krajolika Lijepe Naše u znak zahvalnosti za sve što čini za našu Domovinu.

Image and video hosting by TinyPic

Sliku je naslikao g. Ivica Sruk, a predali su je Ana Zagajski i Franjo Rustan u čučerskoj narodnoj nošnji.

Predsjednica je još mons. Batelju zamolila da se ne umori propovijedati i naviještati Božju riječ hrvatskom narodu slijedeći primjer bl. Alojzija Stepinca koji je rado šetao ovim pitomim krašićkim bregima i jednom prilikom rekao župniku Vranekoviću:
"Kad bi se čovjek kojim slučajem još jednom kao dijete pojavio na svijet, a imao pamet kao sada, kako li bi divno upotrijebio vrijeme! Kad bi se to dogodilo, i opet bih izabrao zvanje: ili svećenik ili poljodjelac. Tu je čovjek nekako najbliže Bogu. Gledajte seljaka: muči se i radi, ali vidi kako je u svemu ovisan o Bogu. U prirodi ga nalazi. Tu gleda njegove tragove."

"Dragi monsinjore , danas su mnoga zvanja u našoj Domovini omalovažena, hrvatski seljak i pošteni poljodjelac najviše. Mogli bi nam o tome svjedočiti naši Slavonci koji su ovdje s nama. Zato vas molimo, govorite nam jasno i ohrabrite nas, pokažite nam Božje tragove da možemo podignuti glavu i obnoviti ovo društvo, naše obitelji i Crkvu u Hrvata. Svećenikova brižnost jako nam je važna u ovim povijesnim prilikama kada je hrvatski narod pokraden i prevaren od onih kojima je dao svoje povjerenje."

Nakon duhovne okrijepe blagovali smo i tjelesnu hranu koju nam je pripremio g. župnik sa svojim župljanima.



Image and video hosting by TinyPic

U 14 sati zajedno sa g. župnikom Dragutinom Kučanom slijedili smo Isusa na Križnom putu i pritom se prisjećali i patnji koje je podnio naš Blaženik.

.....................................Image and video hosting by TinyPic

Molitve smo završili euharistijskim klanjanjem.

Ono što je bilo neprocjenjivo lijepo i korisno, osim svete mise, klanjanja i pobožnosti Križnog puta, bilo je naše druženje, međusobno upoznavanje i razmjena isustava.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Mnogi molitelji došli su u Krašić u svojim prelijepim tradicijskim narodnim nošnjama i tako Gospodinu na oltar donijeli i svoje korijene i našu hrvatsku baštinu. Znamo koliki rodoljub je bio bl. Alojzije i poznata je njegova misao da se on "u ljubavi prema Bogu i hrvatskom narodu ne da nadvisiti".

Naša članica Marija Matković prošetala je među hodočasnicima i neke od njih zapitala:

Što vam znači Krašić i zašto ste danas došli ovamo?

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Slavica iz MVKO: "Krašić je hrvatski simbol borbe za mir i ljudsko dostojanstvo bez obzira na rasno, vjersko i nacionalno porijeklo. Takav duh nam je posebno potreban u današnjim teškim vremenima."

Mirna iz Zagreba: "Bl. Alojzije je bio vrlo mlad kad se je počeo zauzimati za svoje ideale. Trebamo se i mi tako, s pouzdanjem u Boga, boriti za svoje ideale.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Patricija iz Čučerja: "Molit ću se dragom Bogeku za obitelj."

Sofija, Lovro i Lorena, ministranti s Kajzerice: "Došli smo se moliti Alojziju Stepincu i zahvaliti Bogu."

Nakon Križnog puta i završne molitve u krašićkoj crkvi naši zagrebački autobusi krenuli su u Jastrebarsko u posjet grkokatoličkoj crkvi Preobraženja Gospodnjeg.
Zašto baš tamo? Zato što je upravo ovih dana (21.9.2014.) toj grkokatoličkoj crkvi darovan dio moći sv. Šimuna Bogoprimca, a donio ga je osobno zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić iz zadarske crkve sv. Šimuna u kojoj počiva neraspadnuto tijelo sveca.To je onaj isti starac Šimun iz Evanđelja, koji je imao čast i milost držati Dijete Isusa na svojim rukama prilikom Njegovog prikazanja u hramu.

I da sve bude baš kako treba, dan našeg krašićkog hodočašća 8.10. ujedno je bio i blagdan sv. Šimuna! Kako to dragi Bog zna lijepo "posložiti"! Mi smo bili prvi organizirani hodočasnici koji su došli u Jastrebarsko iskazati čašćenje moćima sv. Šimuna.

Image and video hosting by TinyPic

U crkvi nas je dočekao župnik o. Milan Stipić od kojeg smo između ostalog saznali i to da su prilikom posvete ove crkve u oltar ugrađene moći bl. Alojzija Stepinca.

Starac sv. Šimun je zaštitinik djece, bolesnika i neplodnih parova. Preporučili smo mu svoje obitelji, bolesnike i djecu.

......................................Image and video hosting by TinyPic

Nakon dana ispunjenog molitvom i zajedništvom, kući nas je ispratio pogled Bogorodice i njenog Sina...


- 13:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.10.2014., ponedjeljak

Plan i program rada za 2015. g.

Image and video hosting by TinyPicŠTO PLANIRAMO NAPRAVITI U 2015. GODINI?



..... Pomoć poplavljenima - Novčanim sredstvima koje smo prikupili na račun naše Udruge za pomoć stradalima u poplavljenim područjima, dodat ćemo određeni iznos s našeg računa i ponovno poslati najugroženijim obiteljima u Gunji koje imaju više djece To je ona socijalna dimenzija naše karizme na koju nas je upućivao naš duhovnik tj. da molitelji osim molitve i pomognu konkretnom bližnjemu u potrebi. Hvala svima koji su se odazvali i uplatili svoj prilog. Prilozi se skupljaju i dalje pa se nadamo da ćemo ugroženima opet moći poslati neku pomoć prigodom Božića.

..... 08.10.2014. najavljeno je hodočašće u Krašić. Budući da je to Dan neovisnosti naše Domovine, molit ćemo Svevišnjeg za cijeli hrvatski narod, za naše obitelji i Crkvu i ove godine posebno na nakanu da se bl. Al. Stepinca ubroji u svece Katoličke crkve. Ove godine smo pozvani i od mons. Batelje da dođemo u što većem broju. Očekuje se i dolazak drugih vjerskih pokreta i udruga, pogotovo onih koji se diče Stepinčevim imenom.

..... 18.10.2014. održat će se u Sigetu duhovna obnova za sve članove MVKO. Duhovnu obnovu vodit će župnik fra. Robert Perišić a tema će biti Duhovnost obitelji - Duhovnost Crkve.

..... 08. 12. 2014. proslavit ćemo blagdan Bezgrešnog začeća BDMarije kao i do sada, mi u Zagrebu kod salezijanaca na Knežiji, a ostali u svojim župama u dogovoru sa svećenikom, a večer uoči blagdana pridružit ćemo se cjelonoćnom klanjanju u kapelici Corpus Domini.

.... Za Božić izlazi naš informativni listić.

..... 15.02.2015. hodočašće Stepinčevo u Krašiću, vodi Nada Franjić.

..... U korizmi 2015. g. planiramo duhovnu obnovu za naše MiM i to ponovno u Remetama kod otaca karmelićana. Pregovaramo sa p. Vjenceslavom Mihetecom kao voditeljem duhovne obnove. Međutim, kako je on jako zauzet, ne može nam još sa sigurnošću potvrditi, ali vjerujemo da će se Gospa pobrinuti i izmoliti nam onog tko nas treba ohrabriti i podignuti naš pogled sa zemlje u visine.

..... 14.03.2015. g. molitveni vijenci iz Slavonije hodočaste u nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovac. U cilju stvaranja zajedništva i proslave blagdana zaštitnika domovine Hrvatske i uzora našim očevima pokušali bismo organizirati barem jedan autobus hodočasnika iz Zagreba, a možda i šire, ako bude zainteresiranih.

..... 16.05.2015. g. tj. u 3. svibanjsku subotu, hodočastit ćemo Majci Božjoj Bistričkoj ne samo iz Zagreba nego iz cijele Domovine. Tamo ćemo zahvaliti nebeskoj Majci za 15 godina Molitvenog vijenca! Dakle, na Bistrici ćemo slaviti našu 15-godišnjicu! Sv. Misu bi predvodio župnik iz Zaprešića vlč. Frkonja, a pjevanje bi animirao njihov zbor.

..... 25.06.2015. na Dan državnosti RH planiramo hodočašće - Ogulin - Udbina - Knin, na kojem se moli, žrtvuje sv. misa i uči povijest hrvatskog naroda, kako daljnja, tako i ova bliža. Imali bismo misu u Ogulinu s našim ogulinskim moliteljima, zatim bismo kratko posjetili Udbinu i nastavili do kraljevskog grada Knina u kojem zaista imamo što razgledati.

..... 29.08.2015. g. hodočašće u Krasno vodit će Nada Franjić.

..... Skupština se planira za kraj mjeseca rujna tj. u subotu 26.9.2015. g.

..... Sudjelovat ćemo u radu Pokreta i udruga pri nadbiskupijama, a naša Marija Matković predstavljat će MVKO kao predstavnik i na tribinama „Jedinstvo u različitosti“ koje se održavaju na Kaptolu.
Isto tako će nas Marija predstavljati u svim aktivnostima koje od nas budu tražili predstavnici nevladinih i vjerskih pokreta koji se zalažu za vrijednosti koje su svima nama važne.

.....Također se planiramo aktivno uključiti u izgradnju "svehrvatske molitvene mreže" koju osmišljavaju djelatnici Pastorala udruga i pokreta i Pastorala za brak i obitelj. Budući da je mreža molitveno zamišljena tako da se molitvene nakane mogu provoditi kontinuirano i interventno, ovisno o potrebi koja se ukaže u našem društvu i našoj Crkvi, Molitveni vijenac zbog članstva koje ima raspoređeno po mnogim župnim zajednicama naše Domovine, može dati veliki doprinos.

.................................................Image and video hosting by TinyPic




- 17:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.10.2014., četvrtak

Izborna skupština MVKO 27.rujna 2014. g.

Image and video hosting by TinyPic

Skupština započinje svetom misom u crkvi.
Pjevanje je predvodio čučerski zbor sa svojim orguljašem g.Nikicom Talanom.

Image and video hosting by TinyPic

Nakon mise, započinje predviđeni program u dvorani. Bilo nas je ukupno 61 osoba što znači da smo imali dobar kvorum.
Za predsjedateljcu skupštine izabrana je gđa Zdenka Pustički koja je odmah krenula s poslom i predložila

DNEVNI RED:
1. Izvješće o radu udruge MVKO
2. Financijsko izvješće
3. Izvješće Velikog vijeća
4. Plan i program rada za 2015. godinu
5. Izbor novog vodstva Udruge
6. Razno
7. Druženje
Dnevni red je jednoglasno prihvaćen.
Pročitana su i prihvaćena sva izvješća.

Image and video hosting by TinyPic

Pozorno smo slušali izvješće predsjednice Marine Šturlić o radu Molitvenog vijenca Kraljice obitelji u razdoblju od prošle do sadašnje skupštine.

IZVJEŠĆE O RADU MVKO U 2014. g.
(razdoblje između dviju skupština)

08. listopada 2013. u organizaciji MVKO hodočastili smo u Krašić. Željeli smo proslaviti i Bogu zahvaliti za dar neovisne domovine Hrvatske i moliti za proglašenje svetim bl. Al. Stepinca. Odaziv molitelja bio je zadovoljavajući obzirom da je hodočašće organizirano prvi put. Predvoditelj misnog slavlja mons. Juraj Batelja izrazio je želju da bi se ubuduće na taj dan u Krašiću okupljali svi pokreti i udruge koji mole za proglašenje bl. kardinala Stepinca svetim.

19. listopada 2013. održana je u Sigetu u župi Uzvišenja Svetog Križa duhovna obnova za sve članove MV. Održao ju je preč. Ivan Miklenić, glavni urednik Glasa koncila na temu „Blago tebi jer si povjerovala“. Kroz razmatranja nas je vlč. Miklenić potaknuo na razmišljanje kakva je naša vjera danas i koliko smo spremni i sposobni učiti od Marije. Bila je to prigoda za postavljanje pitanja o današnjem društvenom i političkom stanju u našoj Crkvi i medijima. Premda odaziv vjernika i molitelja nije bio velik, među slušateljima bilo je više mladih osoba koje su nam se poslije zahvalile i rekle da još nikada nisu čule takvo promišljanje o vjeri i o aktualnom stanju u Domovini.

U studenom 2013. održana je prezentacija MV u Brckovljanima.

07. prosinca 2013. u predvečerje blagdana Bezgrešnog začeća BDMarije pridružili smo se cjelonoćnom klanjanju pred Presvetim u kapelici Corpus Domini. Klanjanja su organizirana i po drugim župama gdje su to dogovorile M i M.

08. prosinca 2013. sudjelovali smo na večernjoj sv. misi u crkvi Marije Pomoćnice na Knežiji. Budući da su svećenici salezijanci imali tu večer svoja događanja nije bilo moguće organizirati našu procasiju, ali smo u poniznosti i poslušnosti sudjelovali na zajedničkoj sv. misi i proslavili taj nam važan Marijin blagdan.

13. prosinca 2013. održana je duhovna obnova za Marije i Marte zaprešićkih MV. Duhovnu obnovu je predvodio fra Jozo Zovko i u svojim nadahnutim razmatranjima potaknuo nas na jače zauzimanje oko svjedočenja vjere u našim obiteljima i domovini Hrvatskoj. To je jedan pozitivan primjer aktivnosti M i M koji može i treba poslužiti za primjer svima, pogotovo MV koji se gase.

Za Božić 2013. izdan je naš informativni Listić.

U siječnju 2014. održana prezentacija MVKO na Kajzerici.

17. siječnja 2014. sudjelovali smo na Šalati na sastanku molitvenih Udruga i pokreta sa biskupom Valterom Županom i voditeljima pastorala obitelji pri HBK. Povod susreta bila je želja i molba biskupa da pojačamo svoje napore i učinimo više u molitvenom smislu za obnovu moralne i društvene krize koja razara naše obitelji i naš narod.

28. siječnja 2014. bili smo na sastanku sa predstavnicima HBK za obitelj i sa predstavnicima drugih vjerskih udruga te je prihvaćen prijedlog da se organizira „molitvena mreža„ koja bi obuhvaćala udruge i pokrete čiji bi članovi molitvom, žrtvom i euharistijom molili Gospodina da se smiluje našem narodu i vrati ga na Božji put. Način djelovanja predložene mreže molitve bio bi kontinuirani i interventni, dakle, po nekim bi se modelima i potrebama molilo stalno (npr. za jedinstvo našeg naroda), a interventno u onim interventnim slučajevima kad se npr. donose zakoni koji ugrožavaju naše kršćanske vrijednosti, ili je netko od ljudi, koji se zalažu za provedbu pravičnijih zakona, izložen progonima.

02. veljače 2014. na blagdan Svijećnice svečano su blagoslovljene i podjeljene „pristupnice“ MV u Brckovljanima.

08. ožujka 2014. u Remetama je organizirana duhovna obnova za MiM pod geslom “Gdje je nestala žena?“ koju je održao vlč. Dragutin Mostečak, župnik MV iz Čučerja. Odazavo se vrlo lijepi broj voditeljica (preko 100) kojima je poticajna riječ svećenika, sveta Misa u Remetskom svetištu i ljubav nebeske Majke Marije bila snažan poticaj i nadahnuće za daljnji rad.

05. travnja 2014. u crkvi Bezgrešnog Srca Marijina u Vinkovcima također je održana jedna duhovna obnova za „Marije i Marte“, voditeljice vinkovačkih Molitvenih vijenaca Kraljice obitelji. Duhovnu obnovu su u dogovoru sa župnicima svih triju župa gdje djeluju naši MV, organizirale same MiM. U župnoj dvorani okupilo ih se se tridesetak. Duhovnu je obnovu vodio fra Ivan Poleto, župnik i duhovnik molitvenih vijenaca u župi Bezgrešnog Srca Marijina. Tema duhovne obnove bila je "Kako razlikovati duhove u molitvenim zajednicama“. Sve pohvale vinkovačkim MiM!

U travnju 2014. izdan je naš Uskrsni informativni Listić i poslan na puno adresa. U Listićima objavljujemo naše obavijesti, informacije i druge podatke o našim aktivnostima. Zato vas i ovaj put molimo, da Listiće uvijek predate i svom svećeniku, redovničkoj zajednici i evtl. izvjesite Listić na oglasnoj ploči da sadržaj bude dostupan i ostalim moliteljima.

27. travnja 2014. MiM iz Kustošije uspješno su organizirale hodočašće u Međugorje na prijedlog i po želji svojih molitelja.

17. svibnja 2014. uslijedilo je naše već tradicijsko zahvalno hodočašće na Mariju Bistricu. Predvoditelj misnog slavlja bio je don Anđelko Kačunko. Progovorio nam je o aktualnoj situaciji u Crkvi i društvu koja se odražava na život i rast naših obitelji.

26. svibnja 2014. na sastanku Malog i Velikog vijeća jednoglasno je odlučeno da ćemo se i kao Udruga angažirati na prikupljanju pomoći za poplavljene u Slavoniji i to u dogovoru sa gunjanskim župnikom vlč. Josipom Semialjcem. Otišla su 2 kombija potrebnih namirnica i novčani prilog od 5.000 kn iz Zagreba, međutim i drugi naši vanjski, pa i zagrebački MV i sami su slali pomoć i preko župe i osobno. I sada na našem računu stoji prikupljeni drugi dio novca koji ćemo ovih dana uputiti preko naših vinkovačkih i cernskih MV u Gunju obiteljima sa više djece.

8. lipnja 2014. na blagdan Duhova održan je prvi dio prezentacije MV u Kašini budući da su se tamo neaktivnošću MiM molitveni vijenci ugasili. Drugi dio prezentacije odradit će se na jesen.

25. lipnja 2014. na dan Državnosti RH željeli smo Bogu zahvaliti za dar Domovine i hodočastili smo u Slunj-Udbinu-Škabrnju. Tamo smo se svetom misom, molitvom i pjesmom poklonili žrtvama koje su položene kroz povijest za Lijepu našu. Osvrte na sva naša hodočašća pročitajte na internetu na našoj blog stranici mvko.blog.hr

26. srpnja 2014. održana je prezentacija MVKO u Bibinjama u Zadru. Istom prilikom pokrenuta je inicijativa u salezijanskoj župi Gospe Loretske u Arbanasima da se popišu MV koje je pokrenuo don Ivan Šibalić, a koji nikada formalno nisu zaživjeli. Prezentaciju i kontakte obavila je naša predsjednica.

30. kolovoza 2014. ostvareno je hodočašće Gospi od Krasna na Velebit. I to je jedno hodočašće koje se svake godine nestrpljivo iščekuje.

Tim hodočašćem zaokružili smo naše djelovanje u proteklom razdoblju i ispunili plan i program kojeg smo si zadali na prošloj skupštini. Jedino hodočašće koje je bilo najavljeno a nije ostvareno bilo je povodom Stepinčeva u veljači. Međutim, i to hodočašće će se ubuduće održavati budući da postoji veliki interes Stepinčevih štovatelja.

U proteklih godinu dana registrirano je 5 novih MV i to u Brckovljanima, Čučerju (njihov 3.), Remetama (njihov 8.), Ogulinu i na Kajzerici u Zagrebu, tako da sada imamo ukupno 185 upisanih MV.

Na skupštini je jednoglasno potvrđen novi mandat od dvije godine dosadašnjoj predsjednici gđi Marini Šturlić.
Uz gđu Marinu u sljedećem razdoblju će nas predstavljati i dvije novoizabrane dopredsjednice: gđa Vinka Pavelić iz Vinkovaca i gđa Nada Ružić iz Zaprešića.



- 16:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< listopad, 2014 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Veljača 2018 (1)
Prosinac 2017 (1)
Studeni 2017 (3)
Rujan 2017 (1)
Srpanj 2017 (1)
Travanj 2017 (3)
Ožujak 2017 (2)
Veljača 2017 (2)
Prosinac 2016 (2)
Listopad 2016 (2)
Rujan 2016 (2)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (3)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (1)
Listopad 2015 (7)
Kolovoz 2015 (1)
Svibanj 2015 (1)
Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (3)
Prosinac 2014 (1)
Listopad 2014 (4)
Rujan 2014 (2)
Kolovoz 2014 (1)
Srpanj 2014 (3)
Lipanj 2014 (2)
Svibanj 2014 (2)
Travanj 2014 (2)
Ožujak 2014 (3)
Veljača 2014 (2)
Siječanj 2014 (1)
Prosinac 2013 (4)
Studeni 2013 (2)
Listopad 2013 (3)
Rujan 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (1)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (2)
Travanj 2013 (3)
Ožujak 2013 (2)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (2)
Prosinac 2012 (3)

Kontakt

Linkovi

Molimo jedni za druge