Protočnost

subota , 17.03.2018.

Kako sam napisala u zadnjem postu, prošli sam tjedan išla riješiti jednu neiskomuniciranu situaciju s jednom dragom mi osobom. Razgovor je prošao ugodno, prijateljski, jasno je i njemu i meni što je pošlo po zlu tada i nema nikakvih zamjeranja. Ja sam se, usput, opet suočila s nekim čudnim emocijama koje mi se bude u prisutstvu tog čovjeka, pitajući se je li on samo predstavnik mog idealizma u svijetu gdje je sve oskvrnjeno i materijalistički postavljeno ili tu ima još toga.

Posao odrađujem i gledam već u daljinu u kojoj se nazire nešto novo. Ova priča je završena na svim razinama, još ju samo fizički treba privesti kraju. Gotovo da više nisam duhom prisutna na poslu. Odrađujem ga sasvim mehanički, ne trudim se više ispravljati krive drine, kada se pojavi prijeteća situacija začahurim se i čekam da prođe jer iskustvo je pokazalo da vezanih ruku i nogu ne mogu ništa doli gledati kako će se stvar odviti. Čekaju bolja vremena i osjećam to i unutar sebe i na vanjskoj razini.

U zadnje vrijeme sam posebno iscrpljena, gotovo da nemam energije i održavam se na nekoj rezervi. Počela sam razmišljati o pretragama krvi i štitnjače jer nalazi nisu bili naročiti prošle godine, no onda sam pročitala zanimljiv članak o sunčevoj oluji, eksplozijama, jakom utjecaju na elektromagnetsko polje Zemlje pa tako i naše osobno elektromagnetsko polje. Datumi, intenzitet i manifestacije se apsolutno podudaraju s mojim u zadnje vrijeme kroničnim nedostatkom energije, problemima sa spavanjem i drugim senzacijama koje mi se znaju pojaviti. Bit će da ima nešto u tome.

Danas ćemo laganini. Neizmjerno mi je drago što pada kiša i što očito ne kani stati. Zadnjih dana osjećam preveliku navalu adrenalina usprkos iscrpljenosti organizma i kao da je neka suluda aktivnost vibrirala zrakom i onemogućavala mi da se umirim. Sada s prolomom oblaka i zrak postaje protočniji i raščišćava se ta najezda rajastične energije. Možda dolazi vrijeme za ponovno poniranje u sebe.


Prekrasan bhajan za umiriti dušu


Oznake: odluke, mir, spokoj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.