Godina (m)učenja

srijeda , 24.08.2016.

Najavljivali su razni astrolozi, duhovnjaci, babe gatare, Jage, Roge da bude ova godina prilično heavy. Pričalo se o planetarnom odrješavanju karme, s čime su pokrivena i sva nezahvalna politička zbivanja, vremenske nepogode i problemi koje će čovječanstvo proživljavati na osobnom planu. U razgovoru s mnogim ljudima doznala sam da im se životi vrte k'o ringišil, brzo i nepregledno, a da su ih promjene koje su ih zahvatile neveselo ubile u pojam. Svi pričaju da se na kozmičkom planu događa big shit, ali big shit u vidu kvantnog skoka, koraka naprijed, mogućnosti da se čovječanstvo pokrene i okrene ka dobrome.
Ja nemam pojma o astrologiji, ali imam par prijatelja koji se time ozbiljnije bave, pa mogu reći da su oni to potvrdili.
Trenutno smo u konjunkciji Marsa i Saturna, prilično nepovoljan period koji dominira ovim mjesecom i upozorena sam da pazim na labrnju. Zašto to govorim...

Ja sam užasno lajav stvor. Meljem previše u svim smislovima. U smislu da em što puno govorim, previše informacija puštam u tom govoru. Krivim ljudima. Neki dan sam spomenula amatya karaku u jyotoshu koja se opisuje kao "vozilo duše" i to sam rekla da mi je Rahu koji mi daje tešku individualnost, profil čudaka i odlaske u ekstreme, a što se tiče planeta koji opisuje samu dušu, tzv. atma karaka, to mi je Merkur- lajavost i inteligencija. Za inteligenciju se ne bunim, no lajavost...lajavost me odvodi stalno u krivom smjeru. Stalno bih nešto pričala, prepričavala, objašnjavala, razjašnjavala...meni nije dosta da imam ovakav lijepi dnevnik, nego moram srediti parsatnu kavu da se izverglam ko čovjek. To ne bi bio problem kada bih stvarno birala s kim ću tu kavu imati, tj. s kakvom osobom. Ali ne, ja takvu kavu napravim i s ljudima s kojima sam pred xy godina očito s razlogom prekinula odnos (samo sam u međuvremenu iz nebitnosti i nevezanosti za taj odnos zaboravila što se točno dogodilo) i izverglam pola svog života. I poslije mi, pogodite što- bude krivo. Dok ne zaboravim da sam imala tu kavu i da sam pričala to sve što sam pričala.

Kako je meni osobno ova godina jako jebeno zahtjevna- bila i još uvijek je, u vidu svega- posla, duhovnosti, odnosa i velikih promjena na planu svega navedenog, sada me valjda ovaj energetski intenzivniji period prilično šamara i razbuđuje. Naime, nedavno sam, došavši do krucijalnih rješenja većine svojih recentnih problema došla do točke otvaranja portala u nove dimenzije. Mojih vlastitih portala, ne nekakvih 4d, 5d i sl. čudesa. I sada sam shvatila da mi je korak koji sada moram napraviti da prestanem lajati svima o svemu. U protivnom će mi se i dalje keljiti nepoželjni ljudi kojih ću se opet uz teške lekcije riješiti. Atma, stop, zaustavi se. Previše pričaš. Previše se otvaraš. Previše daješ sebe krivim ljudima. Zašto rasipaš svoju energiju u prazno. Zašto? Zašto?? Zašto?!?! Probudi se, hej!!! *slap* Probudi se. Zaustavi se kad želiš krenuti otvoriti dušu. Ili barem labrnju.

Možda da si isprintam to u crvenoj boji i zalijepim? Kada ću više prestati hrliti u tuđe lažne kvazi-prijateljske zagrljaje? I shvatiti da sam samoj sebi dovoljna za emocionalnu potporu? I da, čak i ako poželim vanjsku, imam to u par prijatelja koji su zaista uvijek tu- stalni i stabilni.

Pišem ovo jer sam imala situaciju s osobom iz prošlosti koja je postala opet osoba za sadašnjost i to samo zato što sam ja uspjela potisnuti i naoko zaboraviti što se onda dogodilo pa sam malo pohrlila u pretjerano druženje. Nažalost, krivo me se shvatilo i premda sam rekla da može računati samo na prijateljstvo (lik je btw u vezi, no to mu očito ništa ne znači), dobila sam nabrijanu poruku da zašto ne kažem determinirano kada ćemo se mi vidjeti ili čuti. Moram priznati da sam ostala zaprepaštena jer nisam navikla nikome račune polagati zašto se javim ili ne javim, a sad sam napadnuta jer nisam nazvala, a rekla sam da budem. Naprosto jer mi je uletio drugi poziv koji je trajao predugo, a onda sam i izgubila volju. Čak se i moj Merkur umori nakon sat vremena lajanja na mobitel pa mu treba mali odmor (apropos toga, dobila sam poruku od operatera da sam prešla 1500 minuta prema drugim mrežama). Čovjek mi na to napiše nabrijanu poruku da neće on trpjeti ta sranja, da sam nepristojna itd. Morala sam se debelo suzdržati da ne napišem nešto čime ću definitivno okončati ikakvu mogućnost daljnje komunikacije pa sam napisala relativno smirenu, cool poruku da nije sa mnom u vezi da mu polažem račune, da me smeta napasnost i tlačenje itd. Bože dragi. Koji jebeni kurac?!
Atma, hej, curo, već si potamanila neke crnjake u zadnja dva mjeseca, što ih ne znaš prepoznati?

Hoću li ikada naučiti zaustaviti se?

Oznake: međuljudski odnosi, naporni ljudi, horoskop

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.