KRATKE VIJESTI

-

SPONZORI I POKROVITELJI

LBF COMMERC

GIP KAROJBA

MARCOMATIC AS

OPĆINA KRŠAN

FORUM






STRIJELCI MNK POTPIĆNA 98:

5 - DALIBOR RADUSIN

Image Hosted by ImageShack.us

1 - Fatos Hoxha, Dražen Novoselac, Slaven Novoselac




MNK POTPIĆAN 98´ - AKTUALNI PRVAK HRVATSKE

28.04.2008., ponedjeljak

"Balun nije tija u branku"

MNK Novi Marof - MNK POTPIĆAN 98 2:0
[Martan i Horvatić]

Sastavi:

MNK Novi Marof: Škof, Volarić (vratari), Martan, Petrić N., Petrić D., Majcan, Škerbić, Međeral, Turković, Margetić, Horvatić

MNK Potpićan 98: Funčić (vratar), Radić, Juričić, Fejzo, Miletić, Martedič, Runko


- 12:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.04.2008., nedjelja

Zadovoljni, no moglo je i bolje

MNK Brodosplit Inž. - MNK POTPIĆAN 98 4:0
[Bogdanović, Bajrušević, Rešetar i Grdović]

Sastavi:

MNK Brodosplit Inž. :
Jukić, Lončar (vratari), Banić, Đulvat, Zanata, Rešetar, Grdović, Bogdanović, Bajrušević, Brnabić, Laura i Šimurina

MNK Potpićan 98:
Funčić(vratar), Martedić,Radusin, Hoxha, Drndić, Radić, Miletić, Fejzić, Runko i Juričić

Početne petorke:
MNK Brodosplit Inž: Jukić - Rešetar, Đulvat, Grdović, Bajrušević

MNK Potpićan 98: Funčić - Drndić, Martedić, Radusin, Hoxha

Osvrt na utakmicu:

Domaćini u utakmicu ulaze sa više pouzdanja pa više zadržavaju loptu u nogama. No prvi ipak prijeti MNK Potpićan 98 koji je nakon početnog šoka zaigrao onu svoju prepoznatljivu igru. U početnim minutama tjeraju golmana Jukića na par oku ugodnih intervencija. Nakon toga, prvi puta prijete domaćini i to preko Bajruševića
u 3. i 5. minuti čije udarce Funčić s lakoćom hvata. Minutu kasnije odličnom loptom Hoxha upošljava Miletića koji puca, no lopta je otišla pokraj vratiju. U 7. minuti šok za goste, iz naizgled neopasne situacije, gol postiže Bogdanović. Sam si je solo prodorom napravio mjesta, i pogodio nebranjeni dio mreže za 1-0. Od tog gola inicijativu preuzima domaćin, ali šanse redaju gosti. Radusin u 10. i Martedić 11. imali su lijepo izrađene šanse, ali se nisu dovoljno dobro snašli pred golom. Minutu kasnije Radusin ponovno ima veliku šansu, sam izlazi na Jukića, a ovaj potonji svojim odličnim postavljanjem "skraćuje kut" i brani udarac. U prvom poluvremenu još bilježim udarac Miletića koji Jukić odbija u aut.
-----
Stječe se dojam da domaćin zasluženo vodi ali da Potpićancima mnogo toga "nije ulazilo" pa Splićani mogu biti sretni prvim poluvremenom. Ne toliko igrom, koliko rezultatom.
-----
Drugo poluvrijeme domaćin kreće furiozno i u samo prve četiri minute postiže dva gola. Oba gola asistirao je Robert Grdović a strijelci su Bajrušević i Rešetar i 25. minuti već je 3-0. Minuta kasnije donosi nesvakidašnju obranu Funčića (loptu odbio u stativu) te Juričićev prolaz i "prodavanje tunela" Lauri, oslobađanje na šut, te oštar udarac. U svakom slučaju, Juričiću petica za estetiku. Jedanaest minuta prije kraja ponovno je Funčić na sceni, nakon topovskog udarca Banića kojeg skreće u korner. U 34. minuti vidimo i posljednji gol na utakmici, onaj Grdovića koji je bio najbolji pojedinac današnjeg susreta. Dvije posljednje minute Juričić upućuje dva vrlo opasna udarca, prvi jedva brani Jukić dok drugi odsjeda na prečki. To je ujedno bila i posljednja šansa na utakmici.


IGRAČ UTAKMICE : Robert GRDOVIĆ





- 00:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.04.2008., ponedjeljak

Kraj regularnog dijela 1.HMNL


ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija
Ljestvica 1.HMNL

1. Gospić -> 53
2. Brodosplit -> 53
3. Inero -> 41
4. Mejaši -> 35
5. Potpićan 98 ->32
6. Square -> 32
7. Vrgorac -> 27
8. Kijevo -> 26

9. Petrinjčica -> 25
10. Torcida -> 23
11. Uspinjača ->23
12. Orkan -> 16

- ušli u play-off
- igra doigravanje s drugoplasiranim u kvalifikacijama za 1.HMNL
- ispao iz lige

Parovi play-offa:


HMNK Gospić - MNK Kijevo
MNK Split BI - MNK Vrgorac Pivac
MNK Inero - MNK Square
MNK Mejaši - MNK Potpićan 98


- 23:21 - Komentari (1) - Isprintaj - #

MNK POTPIĆAN 98 - NORILSKI NICKEL 0-9, međunarodna prijateljska utakmica

Rusi "s onoga svijeta"

Labin: 21.04.2008
Suci : ILIĆ (Potpićan) i BREČEVIĆ (Raša)

MNK Potpićan 98 I 0-9 I Norilski Nickel

Početna petorke:
MNK Potpićan 98: Funčić, Drndić, Martedić, Hoxha, Sandić
Norilski Nickel: Kerin, Jašin, Nikolayev, Pogorelov, Seremetin

Iako je MNK Potpićan 98 utakmicu počeo bez Radusina i Rožajca, u utakmicu su ušli sasvim solidno te prvi prijete preko K.Drndića koji je malo neprecizan. U sljedećem napadu još je manje neprecizan, gađa prečku gostujućeg golmana. U trećoj minuti i gosti prvi puta prijete, i to preko Nikolayeva ali je Funčić ipak stigao odbiti u korner. Zatim zatišje s obje strane, pa sljedeće šanse viđamo tek u 10.minuti i to kad Pogorelov prolazi po strani, odlično puca, Funčić brani, na natrčalu loptu natrčava Kuznecov ali je Funčić ponovno na mjestu. Minutu kasnije šansu si sam stvara Igor Juričić no puca suviše traljavo. Sljedeći napad donosi vodstvo Rusa. Nakon briljantne akcije gostiju Seremetin ostaje na 6 m neometan i pogađa praznu metara. Od tada gosti igraju sve bolje a domaćini "sjaje" samo nakon Juričićevih "bljeskova". U 15. minuti budi se i Drndić, pa vodi jednu kontru koja završava njegovim preciznim ali nedovoljno jakim udarcem. Jašin se tri minute kasnije oslobodio izvrsnim lažnim kretanjem, njegov udarac završava u mreži, ali s krive strane pa rezultat ostaje 1:0. Do kraja poluvremena bilježimo još samo dvije odlične obrane Funčića nakon razornih udaraca Kuznecova i Pogorelova.
ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija
Opet zabilježio par nevjerojatnih obrana

Drugo poluvrijeme počinju iste ekipe kao i prvo poluvrijeme samo što je na golu domaćina sada Hadžić. Gosti kreću furiozno pa je Hadžić na streljani odmah od početka. U 23. minuti gosti odlično kombiniraju pa Hadžić spašava gol lijepom paradom. Dvadeset i osma minuta donosi stopostotnu šansu Sandića no gostujući golman je ponovno na mjestu. Posljednjih jedanaest minuta i čak osam primljenih golova je posljedica umora naših igrača, a i činjenica da je su uigrani gosti bili mnogobrojniji i svježiji. Ovaj poraz ne treba shvatiti kao nešto toliko loše, već kao jedno međunarodno prijateljstvo dvaju klubova, a rezultat je manje bitan. Mora se znati da su šansu dobili i četiri juniora pa je time ova utakmica dobila još više na značaju. Za goste nemam previše riječi, jednostavno to je ekipa koji bi se, po mojem skromnom dojmu, lagano prošetala ligom, eventualno uz otpor Brodosplita i Gospića. Pokazali su profesionalnost(discipliniranost),uigranost i zavidan nivo fizičke spreme, a uostalom, uz znanje kojeg neosporno imaju, to je najbitnije u malom nogometu. Još samo da spomenem dvojicu odličnih malonogometaša od strane gostiju, a to su hitri Jašin te neumoljivi egzekutor Carioca.

ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija
Na slici je Jašin, strijelac triju pogodaka na današnjoj utakmici



- 22:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.04.2008., nedjelja

MNK POTPIĆAN 98 - MNK KIJEVO 5-2


Prekrasna predstava za kraj regularnog dijela

LABIN: Sportska dvorana SŠ „Mate Blažina“ GLEDATELJA: 100
SUCI: Čulina i Jurašić (Zagreb)
DELEGAT: Starčević (Gospić)

MNK POTPIĆAN 98 : Funčić 8,5, Mehić 6, Martedić 6, Rožajac 6, Drndić 6,5, Juričić 7, Sandić 6, Hadžić 6, Krištofić -, Fejzić Al. 6,5, Radusin 8,5, Hoxha 7,5.
TRENER: Jasminko MUJIĆ

MNK KIJEVO : Cicvarić 5,5, Babić 6, Krezo 6, Bakula 5,5, Jurić 5,5, Lovrić -, Strunje -, Protega 5,5, Duvnjak 6, Rončević 6, Palavra 6, Brčić -.
TRENER: Rajko MATIĆ

Mi gledatelji se nismo ni smjestili kako treba kada je Dalibor Radusin nakon jedne kontre koju je povukao dovep domaće do vodstva od 1:0. Tada gosti malo slažu redove pa se relativno dobro nose sa zahuktalim Potpićancima. No drže se do 7.minute, od nje počinje sve teže "vrijeme" za goste. U toj minuti Sandić i Drndić prijete udarcima izdaleka no golman Cicvarić otklanja opasnost. Tri minute kasnije Funčić daje dugu loptu na Radusina koji si je malo nespretno prima pa je velika šansa otišla u nepovrat. No na novi gol, nije se dugo čekalo. Jedanaesta minuta donosi novo slavlje domaćih. Hoxha provlači loptu do Radusina koji se na 6 metara i pogađa maestralno malu mrežicu gola vratara Cicvarića. Jednostavno Radusin je ovim golom dignuo na noge publiku jer se takav gol rijetko viđa. U 15.minuti prvi puta prijete gosti i to preko vrlo neugodnog udarca Palavre ali ovo je bila Funčićeva večer. U 16.minuti gledatelji su se zapitali je li posrijedi neka optička varka ili Funčić doista ima mačje reflekse. Naime, Duvnjak je topovski pucao sa 5 metara u sam ugao ali se Funčić bravuroznom paradom spriječio pogodak i zaslužio pljesak svih u publici. Minutu prije kraja poluvremena Radusin izvodi akumulirani prekršaj na nekih 10 metara, no na iznenađenje svih loptu proslijeđuje do K.Drndića koji je u udarcima s 9 metara gotovo pa nepogrešiv i to je 3:0. U posljednjoj minuti poluvremena Jurić upućuje rezantan udarac iskosa no Funčić je i dalje nesavladan.
U trećoj minuti nastavka Funčić rukom baca kontru no gostujući igrač jedva je okrznuo loptu i skoro lobovao vlastitog vratara koji se dobro opružio i spasio gol. U svakom slučaju, odlična intervencija golmana Cicvarića. Trideseta minuta donosi odličan udarac Protege kojeg s lakoćom hvata Funčić. Dvije minute kasnije Funčić rukom kiruški precizno pogađa Radusina u šesterac gostiju kojemu je to rutina - 4:0. Babić snizuje na 4:1 dvije minute kasnije iz trećeg pokušaja savladava Funčića. U trideset šestoj minuti još jedan dragulj MNK Potpićna 98, Igor Juričić, otima jednu "ničiju" loptu na sredini terena i u situaciji 2 na 1 "cima" golmana i plasira loptu u praznu mrežu za 5:1 i tako zaslužuje aplauz publike koju je naprosto oduševio svojim potezima kroz cijelu večer. U posljednjoj minuti gosti zovu timeout i nakon njega izvode dogovorenu akciju nakon akumuliranog prekršaja koju realizira Krezo za konačnih 5:2.

IGRAČI UTAKMICE : Roberto FUNČIĆ i Dalibor RADUSIN

Još bih samo volio napomenuti da je zanimljivo da dvojica najboljih pojedinaca današnje utakmice još uvijek nisu nastupili za reprezentaciju naše države iako iz utakmice u utakmicu pokazuju da su itekako sposobni za reprezentaciju, ali eto, izgleda da igra na parketu nije jedino mjerilo. Ovo što su danas pokazali Roberto i Dalibor daleko je najviše od svih igrača koji su gostovali u Labinskoj dvorani odkada se igra u njoj prva liga.
Bravo Dečki!!!!


- 21:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

19.04.2008., subota

Najava 22.kola : MNK Potpićan 98 - MNK Kijevo

OSIGURATI PETO MJESTO



U nedjelju, 20.04.2008. u Labin nam dolazi trenutno 8.momčad prvenstva, Kijevo koji će zasigurno htjeti sva 3 boda jer su im prijeko potrebna za ulazak u 8 najboljih. Naravno, Mnk Potpićan 98 je to već osigurao no želi potvrdu 5.mjesta koje će im vjerojatno izmaći ukoliko u nedjelju ne poluče pobjedu. Dakle, obje ekipe žele pobjedu, i jednima i drugima treba trobod.
Suci: Čulina i Jurasić (Zagreb)
Delegat: Tomica Starčević (Gospić)

Dosadašnji rezultati utakmica ovih protivnika:
MNK Kijevo - MNK Potpićan 98 1-1[Palavra 1:0, Martedić 1:1]

Forma u posljednjih 5 utakmica:

Kijevo : 1x REMI (Inero), 2x POBJEDA(Gospić,Square), 2x PORAZ(Mejaši, Uspinjača)

MNK Potpićan 98 : 2x POBJEDA(Mejaši, Inero), 3x PORAZ(Vrgorac, Brodosplit Inž., Torcida )

Najava s Crofutsala:
Kijevo će protiv Potpićna tražiti pobjedu da bi ga preskočili na ljestvici te tako pokušali izbjeći vodeći dvojac u play-off, a s istim tim motivom će igrati i domaćin, još jedna zanimljiva utakmica.


ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija
[Popularni "Funjo" trebao bi zaustaviti sve šanse Kijevljana]






- 16:32 - Komentari (2) - Isprintaj - #

16.04.2008., srijeda

U kupu dobili domaćina

MNK Potpićan 98 je u ždrijebu polufinala kupa Hrvatske dobio domaćina MNK Brodosplit Inž. O svemu više sljedećih dana...

- 20:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

11.04.2008., petak

Novosti o seniorima, "šlag na kraju" Kijevo


Za 9 dana, u nedjelju 20.04. u Labin, u dvoranu SŠ Mate Blažine dolazi nam Kijevo, poletna ekipa iz Knina, koja će pokušati ukrasti bodove iz ruku MNK Potpićna 98, kojemu bodovi (ne) trebaju za osiguravanje 5.mjesta na ljestvici koje nas vodi na četvrfinalni dvoboj play off-a protiv Mejaša.
Naši su dečki već osigurali to 5.mjesto pa se već isplanirao put u Split.

Raspored puta:
25.04 -> put u Split, noćenje
26.04-> prva utakmica
27.04-> druga utakmica, povratak

Još samo da napomenem da je izvlačenje polufinala kupa u Final Four koji će se održati u Splitu, u poluvremenu uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za SP u futsalu, protiv Italija, u Pločama 23.04. Nadamo se da će nam ždrijeb biti naklonjen i da ćemo uz malo sreće doći i do finala, a u finalu se nikad ne zna...


- 19:33 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Kadeti u Gospiću prošli neslavno


Danas će s početkom u 19:00 u Gospiću naši kadeti odigrati dvije utakmice u kojima će snage odmjeriti sa domaćinom HMNK Gospićom i s ekipom MNK Lika Šport s kojom će odigrati drugu utakmicu.

Rezultati:

MNK Potpićan 98 - HMNK Gospić 0-8
MNK Potpićan 98 - MNK Lika Šport 0-6

U Gospić su otputovali:

Begić i Brajuha kao vratari te S. i A. Fornažar, Braušić, Vuletić, Celić, Simić, Baf i Vretenar.

- 19:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.04.2008., srijeda

Poraz koji ne boli jako


Malonogometaši Potpićna 98. odradili su i splitsku formalnost. Očekivano su poraženi od davljenika Torcide kojoj su bodovi značili potvrdu ostanka a možda bijeg od kvalifikacija. Pobjeda Mejaša u Pertrinji tako i tako je zacementirala četvrtu poziciju a Potpićancima preostaje domaćom pobjedom u zadnjem kolu protiv Kijeva potvrditi petu. Gosti su poveli preko Miletića, domaći preokrenuli na 3:1 da bi Miletić još jednim i Drndić svojim prvim i jedinim golom na utakmici poravnali na 3.3, što je bio konačni rezultata prvog dijela. Slijedi nastavak u kojem domaći sa puno muka ipak nekako stižu do nova dva gola koja su bila više plod pogreške i neopreznosti Potpićanske odbrane nego li izrađenih akcija.

- 22:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O klubu
Službeni blog Mnk Potpićna 98´, malonogometnog prvoligaša iz srca Istre.

Adresa:
Dumbrova 2
52333 Potpićan

Telefon: 099 689 6587

Tajnik (Ivan Stanić) : 095 908 3587

Predsjednik (Branko Katičić) : 098 930 6669


Fax:
052 867 295





Image and video hosting by TinyPic
---> DOMAĆI



Image and video hosting by TinyPic
---> GOSTI




Hit Counter
Hit Counter



EKIPA

1
Roberto FUNČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
4
Sanel BOJKIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

5
Žarko MARTEDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

6
Alen LALIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

7
Dražen NOVOSELAC
Image Hosted by ImageShack.us

8
Keven DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


10
Patrik DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


12
Matko DIDOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

14
Marko TOMLJANOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

17
Dalibor RADUSIN
Image Hosted by ImageShack.us

20
Fatos HOXHA

Image Hosted by ImageShack.us