Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Zadovoljni, no moglo je i bolje

MNK Brodosplit Inž. - MNK POTPIĆAN 98 4:0
[Bogdanović, Bajrušević, Rešetar i Grdović]

Sastavi:

MNK Brodosplit Inž. :
Jukić, Lončar (vratari), Banić, Đulvat, Zanata, Rešetar, Grdović, Bogdanović, Bajrušević, Brnabić, Laura i Šimurina

MNK Potpićan 98:
Funčić(vratar), Martedić,Radusin, Hoxha, Drndić, Radić, Miletić, Fejzić, Runko i Juričić

Početne petorke:
MNK Brodosplit Inž: Jukić - Rešetar, Đulvat, Grdović, Bajrušević

MNK Potpićan 98: Funčić - Drndić, Martedić, Radusin, Hoxha

Osvrt na utakmicu:

Domaćini u utakmicu ulaze sa više pouzdanja pa više zadržavaju loptu u nogama. No prvi ipak prijeti MNK Potpićan 98 koji je nakon početnog šoka zaigrao onu svoju prepoznatljivu igru. U početnim minutama tjeraju golmana Jukića na par oku ugodnih intervencija. Nakon toga, prvi puta prijete domaćini i to preko Bajruševića
u 3. i 5. minuti čije udarce Funčić s lakoćom hvata. Minutu kasnije odličnom loptom Hoxha upošljava Miletića koji puca, no lopta je otišla pokraj vratiju. U 7. minuti šok za goste, iz naizgled neopasne situacije, gol postiže Bogdanović. Sam si je solo prodorom napravio mjesta, i pogodio nebranjeni dio mreže za 1-0. Od tog gola inicijativu preuzima domaćin, ali šanse redaju gosti. Radusin u 10. i Martedić 11. imali su lijepo izrađene šanse, ali se nisu dovoljno dobro snašli pred golom. Minutu kasnije Radusin ponovno ima veliku šansu, sam izlazi na Jukića, a ovaj potonji svojim odličnim postavljanjem "skraćuje kut" i brani udarac. U prvom poluvremenu još bilježim udarac Miletića koji Jukić odbija u aut.
-----
Stječe se dojam da domaćin zasluženo vodi ali da Potpićancima mnogo toga "nije ulazilo" pa Splićani mogu biti sretni prvim poluvremenom. Ne toliko igrom, koliko rezultatom.
-----
Drugo poluvrijeme domaćin kreće furiozno i u samo prve četiri minute postiže dva gola. Oba gola asistirao je Robert Grdović a strijelci su Bajrušević i Rešetar i 25. minuti već je 3-0. Minuta kasnije donosi nesvakidašnju obranu Funčića (loptu odbio u stativu) te Juričićev prolaz i "prodavanje tunela" Lauri, oslobađanje na šut, te oštar udarac. U svakom slučaju, Juričiću petica za estetiku. Jedanaest minuta prije kraja ponovno je Funčić na sceni, nakon topovskog udarca Banića kojeg skreće u korner. U 34. minuti vidimo i posljednji gol na utakmici, onaj Grdovića koji je bio najbolji pojedinac današnjeg susreta. Dvije posljednje minute Juričić upućuje dva vrlo opasna udarca, prvi jedva brani Jukić dok drugi odsjeda na prečki. To je ujedno bila i posljednja šansa na utakmici.


IGRAČ UTAKMICE : Robert GRDOVIĆ






Post je objavljen 27.04.2008. u 00:44 sati.